Konkursy i promocje AKTUALNE

Ja też często jak robię listę to później przed wyjściem edycja na dopiski co jest w promce, na co ma uaktywnić kupon i w razie co nie zapomnieć o drugiej sztuce jak jest 1+1 :sweat_smile:

@Mamina oooo! To kochany mąż, że tak rozpieścił słodyczami! :star_struck: I to się nazywa powrót z zakupów! :star_struck:

2 polubienia

Tak ja też już pisze mężowi 1+1 gratis na locie zakupów labo po prostu weź 2 sztuki. Raz nie napisałam mu i kupił 1 opakowanie płatków koszmetycznych dla niemowląt i zapłacił ponad 7zl a jak się wzięłoby 2 op to każde za 5zl. Ja mam aplikację Lidla i biedry w telefonie i robię zrzuty z ekranów i pod listą wrzucam foty promocji a i tak nie zawsze chce mi się to przeglądać i dzwoni do mnie :face_with_peeking_eye:
Ja do konca ciąży to jeździłam na zakupy ale wszystko pakowałam do koszyka potem z koszykiem na parking i pojedyczo wrzucałam do toreb w bagażniku a mój mąż jak wracał z pracy to brał torby z bagażnika żebym nie nosiła :crazy_face: teraz jak jest fajna pogoda to wkładam małego do wózka i z nim robie zakupy

1 polubienie

Taki mąż to skarb :grin: od takiego przybytku głowa nie boli haha :smiley:

Z okazji miesiąca Dinozaura można kupić bilety do Zatorlandu 1+1 gratis i wykorzystać w całym sezonie 2026 :slight_smile:

1 polubienie

jak ja robię zakupy kupuję tylko to co jest na promocji i robię zapasy, staram się jak najmniej kupować na promce :innocent: mam Lidl i biedronkę na przeciwko siebie :grinning:
jakieś listy zakupów nie robię, chyba że ciasto pizza to wtedy, a tak to widzę co mi się kończy mniej więcej, ostatnio przez 2 tyg miałam kupić sól i ją wreszcie kupiłam po 2 tyg :joy:

1 polubienie

To ja mam to samo gromadzę to co jedyny na promocji i w weekend jak nam się nie chce iść albo mamy na coś ochotę to jest jak znalazł. Czasem tylko jadę kupić rzeczy na promocji do przechowania w kanciapie

Ja tak samo muszę mojemu całą instrukcje zakupów zrobić bo inaczej sam nie zauważy że drugi może zabrać gratis :rofl:

@Ann ooo super że mówisz nawet nie wiedziałam że mają apke
@Molly to jest właśnie fajne że macie większe sklepy przy miejscu zamieszkania ja muszę zapasy robić bo do najbliższego sklepu mam 6km

1 polubienie

6km to nie jest daleko autem

1 polubienie

chodziło jej ze do najbizszego ma najbliżej 6 km chyba chodzi o osiedlowy, który jest przeważnie drogim sklepem :joy:
a do lidla i Biedronki napewno dalej

ja mojego nie mogłam wyciągnąć z biedry

Ja już mojemu wysyłam zdjęcia z gazetki z biedronki z aplikacji :smiley: działa ! :smiley:

1 polubienie

Mężczyźni chyba już taki nieogar zakupowy mają we krwi :face_with_peeking_eye: ostatnio odwiedził nas mój tata i mu wysłałam dokładne screeny co ma kupić dla małego z rossmana i z 5 rzeczy które mu wysłałam kupił 2 :sweat_smile::sweat_smile:

2 polubienia

Może te brakujące 3 przyniesie Wam przy kolejnej okazji :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

Haha , ważne że chociaż coś kupił :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

2 polubienia

akurat to moj jak robił zakupy to bardzo dużo brał zeby dużo nie chodzi a i tak robił zakupy codziennie i na kasach samoobsługowych to jak się limity skończyły to brał na numery ze swoich kontaktów kolegów, cioci wujka … :joy:
limt był na 6 kostek masła, a on miał 24 kostki :joy:
ja to od niego podłapalam, oni jeżdżą tylko w weekendy na zakupy, to w środę mogę wziąść :grinning:

2 polubienia

Mi mąż też piszę na messengerze, śmiałam się że teraz takie wiadomości wysyłamy sobie po dwoch latach małżeństwa :rofl:

1 polubienie

Mi brakuje miejsca w pobliżu aby Rossman i Biedronka lub Lidl były koło siebie. W innej części miasta są u nas nie, więc co weekend jest wyprawa do galerii handlowej, tak naprawdę po nie RPA tylko RPB :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

Dlatego ja jak nie ide sama to zamawiam z odbiorem. Rossmanna mam na przeciwko przedszkola wiec wysylam mezowi kod odbioru i tyle. Prawda jest taka ze ja sama czasem szukam produktow i dobrze ze w wplikacji jest zapisane ktory regal itp bo idzie zwariowac. No i tez jest inna sprawa - dostepnosc. Mam dwa rossmanny obok siebie ( jeden przy biedronce a drugi w deuga syrone przy przedszkolu) i naprawde zupelnie inny asortyment, a jak cos juz jest to 2 sztuki i koniec za to innych rzeczy mnostwo. Np jak kupuje te galaretki do kapieli dla starszaka to w 1 rossmannie mam 3 do wyboru a w tantym 10 i to caly czas

1 polubienie

U nas są takie centra handlowe Atut, gdzie większość sklepów w których robię zakupy sa w jednym miejscu. Mam obok siebie Biedrze, Lidla, Action, Kick, Pepco, Tedy i Sinsay

@Mamina gorzej jak zrobią remont i zmienią układ w sklepie i człowiek nic nie może znaleźć i trzeba się od początku uczyć co gdzie jest :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

U mnie w biedronce tak zrobili w grudniu. Wielki remont. Co prawda teraz jest naprawde nowoczesnie i ladnie no ale do tej pory wchodze w stara alejke po przecier pomidorowy :rofl:
Ja tez mam takie zaglebie cetrum handlowych, oprocz wielkiego centrum gdzie mam wszysykie sklepy typu hm, sinsay,pepco,ccc,dealz zara itp to mam tam kino, a jak przejde przez pasy to rossmann, biedronka, tedi action no jest wszystko. Byl jeszcze kik ale zamkneli.

1 polubienie

I to jest fajne bo nie trzeba jechać w różne miejsca tylko w jednym wszystko się załatwi. Jest to pewna wygoda ale też trochę czasu zabiera

1 polubienie