Ja też często jak robię listę to później przed wyjściem edycja na dopiski co jest w promce, na co ma uaktywnić kupon i w razie co nie zapomnieć o drugiej sztuce jak jest 1+1
@Mamina oooo! To kochany mąż, że tak rozpieścił słodyczami! I to się nazywa powrót z zakupów!
Tak ja też już pisze mężowi 1+1 gratis na locie zakupów labo po prostu weź 2 sztuki. Raz nie napisałam mu i kupił 1 opakowanie płatków koszmetycznych dla niemowląt i zapłacił ponad 7zl a jak się wzięłoby 2 op to każde za 5zl. Ja mam aplikację Lidla i biedry w telefonie i robię zrzuty z ekranów i pod listą wrzucam foty promocji a i tak nie zawsze chce mi się to przeglądać i dzwoni do mnie
Ja do konca ciąży to jeździłam na zakupy ale wszystko pakowałam do koszyka potem z koszykiem na parking i pojedyczo wrzucałam do toreb w bagażniku a mój mąż jak wracał z pracy to brał torby z bagażnika żebym nie nosiła teraz jak jest fajna pogoda to wkładam małego do wózka i z nim robie zakupy
jak ja robię zakupy kupuję tylko to co jest na promocji i robię zapasy, staram się jak najmniej kupować na promce mam Lidl i biedronkę na przeciwko siebie
jakieś listy zakupów nie robię, chyba że ciasto pizza to wtedy, a tak to widzę co mi się kończy mniej więcej, ostatnio przez 2 tyg miałam kupić sól i ją wreszcie kupiłam po 2 tyg
To ja mam to samo gromadzę to co jedyny na promocji i w weekend jak nam się nie chce iść albo mamy na coś ochotę to jest jak znalazł. Czasem tylko jadę kupić rzeczy na promocji do przechowania w kanciapie
Ja tak samo muszę mojemu całą instrukcje zakupów zrobić bo inaczej sam nie zauważy że drugi może zabrać gratis
@Ann ooo super że mówisz nawet nie wiedziałam że mają apke @Molly to jest właśnie fajne że macie większe sklepy przy miejscu zamieszkania ja muszę zapasy robić bo do najbliższego sklepu mam 6km
Mężczyźni chyba już taki nieogar zakupowy mają we krwi ostatnio odwiedził nas mój tata i mu wysłałam dokładne screeny co ma kupić dla małego z rossmana i z 5 rzeczy które mu wysłałam kupił 2
akurat to moj jak robił zakupy to bardzo dużo brał zeby dużo nie chodzi a i tak robił zakupy codziennie i na kasach samoobsługowych to jak się limity skończyły to brał na numery ze swoich kontaktów kolegów, cioci wujka …
limt był na 6 kostek masła, a on miał 24 kostki
ja to od niego podłapalam, oni jeżdżą tylko w weekendy na zakupy, to w środę mogę wziąść
Mi brakuje miejsca w pobliżu aby Rossman i Biedronka lub Lidl były koło siebie. W innej części miasta są u nas nie, więc co weekend jest wyprawa do galerii handlowej, tak naprawdę po nie RPA tylko RPB
Dlatego ja jak nie ide sama to zamawiam z odbiorem. Rossmanna mam na przeciwko przedszkola wiec wysylam mezowi kod odbioru i tyle. Prawda jest taka ze ja sama czasem szukam produktow i dobrze ze w wplikacji jest zapisane ktory regal itp bo idzie zwariowac. No i tez jest inna sprawa - dostepnosc. Mam dwa rossmanny obok siebie ( jeden przy biedronce a drugi w deuga syrone przy przedszkolu) i naprawde zupelnie inny asortyment, a jak cos juz jest to 2 sztuki i koniec za to innych rzeczy mnostwo. Np jak kupuje te galaretki do kapieli dla starszaka to w 1 rossmannie mam 3 do wyboru a w tantym 10 i to caly czas
U nas są takie centra handlowe Atut, gdzie większość sklepów w których robię zakupy sa w jednym miejscu. Mam obok siebie Biedrze, Lidla, Action, Kick, Pepco, Tedy i Sinsay
@Mamina gorzej jak zrobią remont i zmienią układ w sklepie i człowiek nic nie może znaleźć i trzeba się od początku uczyć co gdzie jest
U mnie w biedronce tak zrobili w grudniu. Wielki remont. Co prawda teraz jest naprawde nowoczesnie i ladnie no ale do tej pory wchodze w stara alejke po przecier pomidorowy
Ja tez mam takie zaglebie cetrum handlowych, oprocz wielkiego centrum gdzie mam wszysykie sklepy typu hm, sinsay,pepco,ccc,dealz zara itp to mam tam kino, a jak przejde przez pasy to rossmann, biedronka, tedi action no jest wszystko. Byl jeszcze kik ale zamkneli.
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.