Konkursy i promocje AKTUALNE

U nas Messenger to nasza lista zakupów :joy::joy::joy:

2 polubienia

Ostatnio mówię weź nakarm młodego bo chce zjeść coś a on mi mówi że on na pewno tak dobrze go nie nakarmi ja ją :face_with_peeking_eye: ręce opadają

1 polubienie

@Michaska dlatego warto czasem sprawdzać czy jakieś nowe kupony nie weszły. Tak samo na stronie pampers można aktywować kupon na 40 zł na zakup wybranych pampersow na allegro

1 polubienie

Oooo dobrze wiedzieć. O tej stronie to nie widziałam

1 polubienie

Plus warto sprawdzać stronę everydayme tam czasem są też fajne oferty.

1 polubienie

Mnie denerwuje jak mąż idzie sam na zakupy i nie czyta tych etykiet na których jak wół pisze że jest np 1+1 gratis :face_with_peeking_eye: więc często jak idzie na zakupy to wcześniej przeglądam gazetki i mu pisze : kup awokado - weź dwa bo jest 1+1 :sweat_smile:

4 polubienia

Chyba każdy facet nie zwraca uwagi na promocje :see_no_evil:Mój mąż kiedyś na zakupach w biedronce wsadził do koszyka 3 kostki masła jak była promocja 3+3 gratis. Na szczęście jakiś starszy pan który stał za nim kazał mu lecieć do lodówki i dobrać. Od tej pory też sprawdzam gazetki przed pójściem męża do sklepu. Zawsze ja jeździłam na zakupy ale pod koniec ciąży mąż jeździł po większe zakupy i podczas połogu.

Nie no, 3+3 na masło to aż żal nie skorzystać!:face_with_peeking_eye: właśnie teraz mój mąż robi wszystkie zakupy bo ja jestem w połogu i siedzę z maluszkiem a wczoraj kupił zgrzewkę wody i druga była ileś tam tańsza i wrócił do domu taki dumny, że wyrwał taką promocję!:sweat_smile:

1 polubienie

Jak robie liste zakupow to wpisuje
Maslo 3+3
Awokado 1+1
Choc sam czasem bierze cos i mowi ze bylo taniej. Np ostatnio Persil byl druga rzecz 70% taniej i wzial mi dwa proszki. W ten sposob mam zapas na pol roku :rofl:
Tak samo byly przeciery taniej to wzial cala.palete :rofl:

2 polubienia

Kurcze, a ja wszędzie szukałam właśnie takiej listy zakupow na magnesie i nigdzie nie widziałam :woman_facepalming:t2: w Pepco nie rzuciło mi się w oczy, ale teraz będę lepiej tam szukać :smile: na dziale z papierem itd?

1 polubienie

A to u mnie jest odwrotnie , ja mogę wyjść nawet bez reszty :rofl: mój mąż ogarnia te wszystkie promocje

1 polubienie

Tak , ta gdzie kredki dla dzieci

1 polubienie

Tak wygląda , notes i ołówek

2 polubienia

Dzięki wielkie! Szczerze mówiąc nie widziałam tego u nas, chyba w dwóch Pepco patrzyłam, ale teraz będę jeszcze uważniej się przyglądać :grin:

1 polubienie

Swoją drogą wiecie, że powstała aplikacja Pepco? Wpisuje się datę urodzenia dla jakiegoś prezentu na urodziny, jest kupon -10% na pierwsze zakupy, -10% za jakąś ankietę.

2 polubienia

Haha tak samo pisze mężowi na liście zakupów :smile: wcześniej przeglądam gazetkę i wiem jakie są promocje, bo z dużym prawdopodobieństwem on nie zobaczy, że coś jest taniej :smile: chyba,że na mozzarelle, bo ja zjada w dużych ilościach to zawsze patrzy czy są promki :sweat_smile:

1 polubienie

Moj maz ostatnio wrocil z zakupow z 6 sztukami Kinder Bueno ktore uwielbiam :rofl: i mowi : wzialem bo ty tak lubisz a bylo w promce to masz 6 :rofl:

2 polubienia

To ja jestem jak twój mąż, a mój mąż jest jak ty :wink::joy::wink:

2 polubienia

U nas ostatnio w każdej biedronce zrobili przemeblowanie i wszystko leży gdzie indziej i ja Aaa nawet nie wiem gdzie co leży :see_no_evil::see_no_evil:

Oo nie wiedziałam , że jest Woow

1 polubienie