U nas Messenger to nasza lista zakupów ![]()
![]()
![]()
Ostatnio mówię weź nakarm młodego bo chce zjeść coś a on mi mówi że on na pewno tak dobrze go nie nakarmi ja ją
ręce opadają
@Michaska dlatego warto czasem sprawdzać czy jakieś nowe kupony nie weszły. Tak samo na stronie pampers można aktywować kupon na 40 zł na zakup wybranych pampersow na allegro
Oooo dobrze wiedzieć. O tej stronie to nie widziałam
Plus warto sprawdzać stronę everydayme tam czasem są też fajne oferty.
Mnie denerwuje jak mąż idzie sam na zakupy i nie czyta tych etykiet na których jak wół pisze że jest np 1+1 gratis
więc często jak idzie na zakupy to wcześniej przeglądam gazetki i mu pisze : kup awokado - weź dwa bo jest 1+1 ![]()
Chyba każdy facet nie zwraca uwagi na promocje
Mój mąż kiedyś na zakupach w biedronce wsadził do koszyka 3 kostki masła jak była promocja 3+3 gratis. Na szczęście jakiś starszy pan który stał za nim kazał mu lecieć do lodówki i dobrać. Od tej pory też sprawdzam gazetki przed pójściem męża do sklepu. Zawsze ja jeździłam na zakupy ale pod koniec ciąży mąż jeździł po większe zakupy i podczas połogu.
Nie no, 3+3 na masło to aż żal nie skorzystać!
właśnie teraz mój mąż robi wszystkie zakupy bo ja jestem w połogu i siedzę z maluszkiem a wczoraj kupił zgrzewkę wody i druga była ileś tam tańsza i wrócił do domu taki dumny, że wyrwał taką promocję!![]()
Jak robie liste zakupow to wpisuje
Maslo 3+3
Awokado 1+1
Choc sam czasem bierze cos i mowi ze bylo taniej. Np ostatnio Persil byl druga rzecz 70% taniej i wzial mi dwa proszki. W ten sposob mam zapas na pol roku ![]()
Tak samo byly przeciery taniej to wzial cala.palete ![]()
Kurcze, a ja wszędzie szukałam właśnie takiej listy zakupow na magnesie i nigdzie nie widziałam
w Pepco nie rzuciło mi się w oczy, ale teraz będę lepiej tam szukać
na dziale z papierem itd?
A to u mnie jest odwrotnie , ja mogę wyjść nawet bez reszty
mój mąż ogarnia te wszystkie promocje
Tak , ta gdzie kredki dla dzieci
Dzięki wielkie! Szczerze mówiąc nie widziałam tego u nas, chyba w dwóch Pepco patrzyłam, ale teraz będę jeszcze uważniej się przyglądać ![]()
Swoją drogą wiecie, że powstała aplikacja Pepco? Wpisuje się datę urodzenia dla jakiegoś prezentu na urodziny, jest kupon -10% na pierwsze zakupy, -10% za jakąś ankietę.
Haha tak samo pisze mężowi na liście zakupów
wcześniej przeglądam gazetkę i wiem jakie są promocje, bo z dużym prawdopodobieństwem on nie zobaczy, że coś jest taniej
chyba,że na mozzarelle, bo ja zjada w dużych ilościach to zawsze patrzy czy są promki ![]()
Moj maz ostatnio wrocil z zakupow z 6 sztukami Kinder Bueno ktore uwielbiam
i mowi : wzialem bo ty tak lubisz a bylo w promce to masz 6 ![]()
To ja jestem jak twój mąż, a mój mąż jest jak ty ![]()
![]()
![]()
U nas ostatnio w każdej biedronce zrobili przemeblowanie i wszystko leży gdzie indziej i ja Aaa nawet nie wiem gdzie co leży ![]()
![]()
Oo nie wiedziałam , że jest Woow