Konkursy i promocje AKTUALNE

Aż się chyba przejdę w przyszłym tygodniu do rosmanna zobaczyć czy w moim coś dostanę bo ostatnio ciągle jakieś gratisy widzę .

To słabo troszkę jak za taką małą próbkę , trzeba podać tyle danych i jeszcze wyrazić zgodę marketingowe i dostawać co chwilę maila i jakieś reklamy

Ja często omijałam te gratisy bo nie chciało mi się stać w kolejce do kasy i płaciłam w samoobsługowej

Do mnie też doszło , już jest do odporu w paczkomacie :smile:

A ja się nie załapałam niestety

Tak za darmo :grin: ja akurat inne rzeczy odbierałam to byłam na zwykłej kasie. Niestety jak chce się coś dostać to trzeba do zwykłej kasy, ja z wózkiem akurat wole do zwykłej bo przy samoobsługowej u mnie jest mało miejsca i wtedy zajmuje dwie kasy.

No ja roznie chodzę, ale znowu częściej bywam sama i wtedy mi szybciej niż przy zwykłej ale wtedy nie odbiorę rzeczy właśnie przypisanych do konta

Ja właśnie też z wygody czasem ruszam do tej normalnej kasy, ale często widzę że te panie mają taką niezadowoloną minęz że kolejna osoba zmierza do nich albo że po prostu czekam tam to nie raz już wolę do samoobsługowej :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

Ciekawe od czego zależy , bo do mojego konta nie było dopisane :pleading_face:

Z tym to właśnie różnie bywa :grin: ja ostatnio chciałam pina odebrać to Panią zawołałam i przyszła poczekała aż wpakuję zakupy do wózka i poszła mi otworzyć drzwi do wyjścia więc na prawdę super i bardzo miło mi się zrobiło.

1 polubienie

Zawsze można zapytać się przy kasie czy jest coś do odbioru albo co można zrobić , żeby dostać ale mi to np głupio tak pytać :face_with_peeking_eye:

Ooo no to rzeczywiście bardzo miłą i pomocną panią spotkałaś :grin: super! Takie gesty zawsze cieszą :smiling_face_with_three_hearts:

Oj tak ja też widzę że panie są często niezadowolone jak robi się zakupy przy kasie tradycyjnej bo odrywa się je często z wystawiania towru na półkę itp.

Tylko , że jak dają gratisy tylko przy kasie stacjonarnej, to każdy tam idzie… mogliby wtedy jakoś inaczej to zrobić , żeby one mogły spokojnie pracować a każdy podchodził do kas samoobsługowych

To ja nie mam problemu z zapytaniem. Ale ja robię tak że podaje kartę i mówię żeby sprawdziła czy nie ma czegoś do odbioru na kartę :rofl:

1 polubienie

Dokładnie… :face_with_peeking_eye: Ja wiem że właśnie nie fajne jest takie odrywanie się od konkretnego zadania, ale właśnie jak tylko tam można odebrać jakiś gratis to jak wiem że mam coś do odbioru to idę tam, bo inaczej tego nie uzyskam :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
No chyba że to są te produkty, które bierzesz z półki i przy skanowaniu karty wyskakuje Ci wtedy obniżenie ceny do jednego grosza, no to wtedy rzeczywiście nawet się nie zastanawiam i Idę sobie do kasy samoobsługowej i jest okej :smiley:

Też tak robię :grin: i zazwyczaj cos jest

2 polubienia

Dobrze wiedzieć :smile:

No właśnie muszą coś wymyślić np. Gratisomat po zeskanowanej aplikacji🤣

1 polubienie

Pytałam i do mojego nie było dopisane konta