Konkursy i promocje AKTUALNE

2 moich znajomych z tego korzystalo mojego kodu i oni dostali darmowe a ja nie :rofl: ale 3 miesiace przestałam sluchac i dali mi miesiac za 2 zl :rofl::rofl::rofl::rofl:

Kolejna akcja w DPD

Wzięłam w tym udział ciekawe czy dojdzie :blush:

Całkiem fajny nie wiedziałam nawet że takie dają

Z DPD była już akacja z jajami próbkami z drogerii i normalnie mi doszło i to dość szybko .

Ostatnio w dpd były płatki pod oczy :heart_eyes: udało mi się je zdobyć :face_holding_back_tears:

A jak można je zdobyć ? Co trzeba zrobić ?

W aplikacji dpd musisz sobie patrzeć czy są jakieś akcje najlepiej rano koło 10 na pierwszej stronie powinny się pokazać

1 polubienie

Właśnie zastanawiałam się czy trzeba mieć aplikacje do tego , bo często są chyba takie konkursy w dpd . Nie mam aplikacji , już mam ich tyle a nie często z DPD zamawiam . Chyba że założę pod to :rofl::rofl:

1 polubienie

A ta akcja się już chyba skończyła? Bo ja u mnie tego nie widzę ?

Oj chyba tak :frowning: musisz sobie obserwować stronę to już druga akcja dpd więc może będzie ich więcej
spotkałam się ze często jakieś różne produkty są wysłane do losowych paczkomatów jako reklama jakieś storny iii na stronie są podobne nr paczkomatów razem z kodem odbioru :laughing: też fajna akcja akurat nic wokół mnie nie nie było :frowning:

1 polubienie

Ooo to fajnie , że coś takiego organizują :smiley: ja mało co wchodzę w te aplikację kurierskie, a tym bardziej dpd . Szkoda , że nie można ustawić żadnego powiadomienia, jak są jakieś takie akcje

1 polubienie

Ja przez DPD raz się skusiłam na próbki takich płatków pod oczy ale to wszystko…. Jako mi się nie chce podawać danych dla takich malutkich próbek

Na tą akcję z płatkami to się skusiłam ale na tą ostatnią to też już nie było sensu , dpd mam dość daleko od siebie to mi się nie opłacało

1 polubienie

Teraz w rossmanie dają latarki :grin::rofl:

Za darmo czy jak ? To jest przydatne nie powiem

Okurde co ten rossman tak szaleje z gratisami :face_holding_back_tears::laughing:

Oooo ekstra moje dzieciaki uwielbiają takie gadżety

Ja dziś odebrałam mleczko termoochrinne do włosów za 1 gr :laughing: w końcu było dostępne i tylko 5 szt na stanie

Musisz zerkać na aplikacje bo często rozsyłają te próbki, ale moim zdaniem nie warto bo nie dość że podajesz swoje dane to tam jeszcze musisz wyrazić zgodę na zgody marketingowe :grinning: