Konkursy i promocje AKTUALNE

Ooo to ja dopiero w nowym roku mogę się zgłosić . Musze pamiętać , :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::blush:

Ciekawe jak długo będzie taka akcja :slight_smile:

1 polubienie

A ja byłam odebrać figurki i charmsy. Dostałam charmsy bo figurek nie było w tym romannie :relieved::face_with_raised_eyebrow:

A podobno teraz w Rossmanie niektórym rozstają jakieś kalendarze czy planery No ja się Nie załapałam

1 polubienie

@Anetteso_gmail.com To taki prezent na urodziny od rossmana :innocent:

2 polubienia

Dostaniesz jak będziesz miała urodziny :smiling_face: ale ciekawe czy niektórzy nie zakładają sobie spaecjalbie kont żeby otrzymać

1 polubienie

Ooo no ciekawe , mi się nie chciało by w takie rzeczy bawić :sweat_smile: chociaż powinni to bardziej weryfikować bo potem są braki na magazynach dla tych co nie mają jeszcze

Akurat urodziny mam niedługo bo pod koniec lipca więc zobaczymy :laughing::laughing::laughing:

To koniecznie daj znać czy dostałaś :smiley: @Mama.urwisa no powinni , a jak jest na prawdę tego nie wiemy

1 polubienie

Ja też ostatnio odebralam planer na konto męża bo mial urodziny. Tak wyglada w środku

7 polubień

No to zobaczymy czy będę mogła odebrać dwa dni przed urodzinami czy dopiero po :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

Ja już miałam i się nie załapałam

Jak ktoś lubi zapisywać to fajna sprawa , mój by pewnie był pusty :crazy_face:

Ja bym zapisywała przez pierwszy trzy dni :smile:potem by odszedł w zapomnienie, jak każdy kalendarz który kupuje na początku roku :sweat_smile:

1 polubienie

No to ja mam właśnie podobnie mam kalendarz na rok siadam na początku miesiąca wpisuję notatki co tam jest do załatwienia czy może starsza nie ma jakiejś imprezy urodzinowej. Jeszcze staram się jeżeli zapisze się kogoś do lekarza to wpisywać do tego kalendarza ale tak to o nie było tego nie było tamtego.

Mam taki fajny kalendarz że mam jeszcze z tyłu notatki na przykład jak zaplanować sobie wyjazd i tym podobne

Z tego co pamiętam mozna tydzień przed :smile:

1 polubienie

Ja mam akurat zawsze zapełniony , lubię zapisywać wszystko w kalendarzu :smiley:

Ja kiedyś próbowałam kilka stron zapisane , reszta puste . I tak zrezygnowałam z kalendarzy :sweat_smile:

Hej dziewczyny, czy któraś nie chciałaby kodu do BookBeat? Słucham regularnie książek i mogę udostępnić kod:

BBJ62XER

I generalnie to działa tak
Kiedy Twoi znajomi zarejestrują się z Twoim kodem, dostaną 60 darmowych dni na wypróbowanie BookBeat, jeśli są nowymi użytkownikami, a Ty zapłacisz 0 zł za nadchodzący okres.

1 polubienie

Ja często o czymś zapominam , a tak otworzę i widzę :smiley: