No wlasnie o czym bys z nim rozmawiała moja siostraby sie ucieszyla bo jej sie podba ![]()
![]()
![]()
![]()
Jak zrobisz listę to podeślij ![]()
![]()
@ewelkar899_wp.pl to musisz jej podesłać ten konkurs ![]()
![]()
![]()
Haha podesle moze sie skusi ![]()
A któraś brała udział w loteri milka ? Widzę że jeszcze jest do końca miesiąca ![]()
Dziewczyny które mają konto w PKO BP - w aplikacji jest nowa funkcja - Allegro klik, jak połączycie konto PKO z allegro i zapłacicie 1 zł to dostaniecie smarta na pół roku
i dodatkowo za każde zakupy wpadnie cashback ![]()
Oooo fajną promocje, chodź akurat to nie mój bank ![]()
A co tam jest do wygrania? I co trzeba zrobić ? Bo nawet nie wiem ![]()
![]()
Ja wzięłam udział w bakoma bo trzeba kupicie dwa produkty w biedronce i kupiłam dwa bakusie z drażetkami . A jest do wygrania 136 kubków Stanley a mi by się przydał taki . Oczywiście są też wakacje na Mauritiusie do wygrania ale tego nie biorę pod uwagę ![]()
![]()
![]()
Monopoly Milki ![]()
@daruniax33 ooo a do kiedy to jest ?
To już niedługo , muszę się pospieszyć ![]()
Oj nie wiem , chyba ogólnie produkty milka bo widziałam reklamę Dino i na ciastkach też była naklejka monopoly
A ja dzis bylam w Rossmannie i zeskanowalam aplikacje jak zawsze i Pani przy kasie mi mowi ze wysloczylo jej z aplikqcji ze mam planer do odebrania
Przetwarzanie: 1000090206.jpg…
Ooo znowu nie laduja sie zdjecia… czy ktos tez tak ma ? Juz wczoraj widzialam ze nie moge zaladowac zdjec
Musi być ten znaczek bo w środku jest jakiś kod ![]()
@Mamina Hmm nie wiem , bo nic nie wstawiałam . A to taki planer czerwony? Masz może niedługo urodziny? Bo na urodziny podobno dają
Tak, taki bordowy ! A no mam, jutro
to juz wszystko jasne, to prezent urodzinowy ![]()
Pani zrobiła prezent urodzinowy i to niespodziankę! ![]()
![]()
![]()
![]()
Ale super ! To miła niespodzianka ![]()
![]()