Konkursy i promocje AKTUALNE

Ejjj! :star_struck: To wcale nie jest zły pomysł! :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile: I każdy byłby zadowolony :stuck_out_tongue_winking_eye::joy::smiley:

No dokładnie tylko myślę że te gratisy szybko by im sie kończyły tam :rofl:

1 polubienie

Całkiem fajny! Ciekawe ile wcześniej/po urodzinach można go odebrać :upside_down_face:

Tak w ogóle to muszę odebrać gadżety dla malucha, bo chyba po skończonych 6 miesiącach jest szczoteczka do ząbków?

Tak 6 mieisecy jest szczoteczka do zebow , trzeba ja wziac z półki i przy kasie sie nalicza za 1 gr , i na roczek sa zabawki do kapieli tez z pólki .
Ja nie dostaje powiadomien , wiex sprawdzam na apce czy cena mi wskakuje za 1 gr czy nie :grin:

1 polubienie

U mnie też nie ma powiadomień. Ale ostatni oręż jak były zabawki to wrzuciłam do koszyka w apce i jak było za 1 grosz to zamówiłam. Szczoteczki miałam z opóźnieniem bo właśnie nie dostałam powiadomienia ale mi dali ponownie możliwość odbioru

Tak, na skończone 6 miesięcy za 1 grosz można odebrać takie treningowe szczoteczki do dziąseł i ząbków :smiley: i super sprawa, bo kilkanaście złotych one kosztują, więc zaoszczędzone :stuck_out_tongue_winking_eye::star_struck::grin:

1 polubienie

Ale u mnie te szczoteczki w ogóle się nie sprawdziły. Wolimy myć zwykłą dla maluszków od 0-2. Te używamy trochę jako gryzaków jedynie lub do zabawy przy przewijaniu

Problem byłby pewnie taki że długa kolejka i wiecznie pusty :smile::sweat_smile::sweat_smile:

Ooo to dobrze wiedzieć

A jaką polecasz szczoteczkę dla maluchow?

My mamy tę z akuku

Jako pierwsza szczoteczka sprawdza się rewelacyjnie , córka sama szoruje ząbki chociaż jeszcze nie poręcznie na początku sama jej myje a później "mama śama ":sweat_smile: łatwo jej się trzyma w rączce.

1 polubienie

Coś podobnego kojarzę w kształcie miałam właśnie dla syna ale nie pamiętałam marki .

Ja kupuję na ten moment te jordan

1 polubienie

A możesz mi przypomnieć W jakim wieku musi być dzidziuś żeby móc odebrać te zabawki.

U mnie teraz starsza obraziłaś na Rossmann ponieważ była mowa że przy zakupie dwóch rzeczy z czyściochowa dostanie się jakiś gratis i nie dostała bo już nie było

Musi ukończyć pierwszy rok życia żeby odebrać zabawki do kąpieli i kupić co najmniej jeden produkt dziecięcy

1 polubienie

Też taką mamy i fajnie się sprawdza, łatwo chwyta i można mieć gryzak z tej dolnej części :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

@Michaska jedną z Jordan też mieliśmy na próbę, bardzo podobna do tej z Akuku, a sporo droższa :wink:

A jak często zmieniacie szczoteczki ?

Myślę że co 3 miesiące to chyba odpowiedni czas na wymianę, ewentualnie obserwuję jak ogólnie wygląda i jak ma oznaki zniszczenia to wyrzucam szybciej :grin:

Jeśli chodzi o zabawki do wody te gumowe to jak skończy roczek.

@Mama.urwisa tez zwykle często bo mały je gryzie i są rozczapierzone

@SzczesliwaMami a wiesz że ja tą kupuje bo jest łatwo dostępna …. Jest i w Biedronce i Rosmann …. Akuku nie widziałam stacjonarnie w tych sklepach co robię zakupy

To prawda, ja tą z Akuku zamówiłam przy okazji jakiegoś bobaskowego zamówienia z Allegro i wtedy przekonałam się że jest jakościowo fajna więc po prostu będę robić zapas przy okazji :smiley: