Konkursy i promocje AKTUALNE

Juz sie zarejestrowalam na milka, bo okazalo sie ze mam jedna czekolade z kodem. No ale coz, graj dalej :rofl:

1 polubienie

Ja kupiłam tylko jedną więc jedna szansa :rofl: oczywiście gdyby nie złe wyniki to bym mogła codziennie jeść :rofl: a tak u nas nie ma słodkiego :speak_no_evil::see_no_evil:

Ciekawe jestem jak moja starsza na to zareaguje

Ja mam jeszzcze tyle słodkiego po świętach że już odpuściłam nie długo termin przydatności się kończy i nie zdarzymy pojeść tego

Tak już na świecie , jesteśmy w domku i uczymy się nowej rzeczywistości. Dochodzę do siebie powoli bo zakończyło się cesarką .

Daj sobie czas, a jak masz doła wątpliwości, czy cokolwiek. Pisz, jak tylko możemy to Ci pomożemy

Gratulacje , dobrze ze wszystko masz za sobą :purple_heart::purple_heart: Dobrxe ze juz w swoim domu :heart:

Wiesz obejrzałam filmik jakiegoś tik tokera który robibfilmiki z konkursów i kupił 100 produktów z milki z roznych sklepów, zarejestrował paragony i nic nie wygrał :see_no_evil: wszystkie wbił 1 dnia …Także jestem ciekawa jak oni nagradzają…chyba jedna osoba wygrywa…
@daruniax33 super że już jesteście w domu :smiling_face_with_three_hearts:

Gratulacje :sparkling_heart:

A to u nas też tak jest , ale chłopak większość zabiera do pracy . @daruniax33 gratulacje :heart: dużo zdrówka dla Was :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: @Mama03 a to ciekawe… może miał pecha

Gratulacje! A długo byłaś w szpitalu? Czy standardowo 2 dni?

Aaaa oki, coś mi umknęło

Dziewczyny, pojawiły się zniżki z okazji dnia mamy

2 polubienia

Gratulacje dla Ciebie i dużo zdrówka dla Ciebie i Maluszka :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Super co chwilę mają takie dobre promocje :blush:

1 polubienie

Może tak ale 100 paragonów to dość sporo.
@Mama.urwisa dokładnie super bo można upolować coś fajnego na zapas.

Dziękuję dziewczyny za wszystkie gratulacje i dobre słowa .
@Michaska prawie tydzień spędziłam w szpitalu, najpierw indukcja porodu zakończona nagłym cc. A później podwyższone crp i bilurbina małej . Także szpitala to ja mam dosyć na długi czas . Najgorsze co może być , siedzieć tam tyle , do tego połóg i baby blues . Ale już dom i zdecydowanie lepiej .

2 polubienia

Dzięki a skrót informacji. Fajnie że już jesteście w domu :upside_down_face:

W domu zupełnie inaczej człowiek nawet oddycha.

2 polubienia