Ja sobie podpiekam tam kartę z Ikea 
@Anetteso_gmail.com jak masz iPhone to podpięcie karty do portfela jest mega bezpieczne bo za każdym razem jak chce zapłacić kartą to jest weryfikacja po twarzy, jak miałam android to wystarczył odblokowany telefon więc pod tym względem iPhone są o wiele bezpieczniejsze. Czasami płacę też zegarkiem (garmin) i to też jest bardzo bezpieczne bo za każdym razem jak ściągnę zegarek to żeby zapłacić muszę podać pin, a jak mam zegarek cały czas na sobie to nie trzeba 
[quote=“Mama.urwisa, post:1, topic:91137, full:true”]
Mam android jakoś nie lubię iPhone
To trzeba mieć na prawdę szczęście
super że ci się udało
Ja tygodniowo robię z 5 blikow wygrałam rok temu w tym roku jeszcze się nie udało
Ja już dosyć dobra sumkę tam uzbierałam fajne to jest 
1 polubienie
Oo super to masz szczęście kochana do takich rzeczy widać
ja dziś zarejestrowałam kod z milki z nadzieją na gre monopoly milka i nic nie udało się
a tak chciałam wygrać tą grę podobno dziennie 100 szt do wygrania, i nie byłam w gronie zwyciesców:rofl:
Ooo dziennie 100 to jest duża szansa , to musiałaś mieć pecha a może jakaś główna nagroda ci się trafi 

Ja też wzięłam udział i nie wygrałam 
Ale to większość konkursów jest właśnie takich , że to ta właśnie słodycze 
O widzisz to przybij piątkę, myślę że napewno nie ma że 100 dziennie rozdają tą grę monopoly bo myślę że aż tak często nikt nie kupuję codziennie i tak jak pytam to nie biorą udziału w tych slodyczowych konkursach więc myślę że to taka ściema trochę.
No też tak myślę, bo nieraz zgłaszałam i nic
Ojej ja tez chce monopoly !
Ja pod konkursy nie kupuję. Ale jak kupię coś co można zarejestrować bo jest konkurs to bym zarejestrowała
A tam jest do wygrania gra? W sumie kilka kodów też zarejestrowałam ale raz brałam kartę szans i kilka razy kartę na nieruchomość (które się zbiera i wymienia na jakiś kupon)
Znalazłam to było za rejestrację paragonów z biedronki z zakupem Milki i niestety krótka akcja bo tylko do wczoraj 
Ja akurat ta planszówek mam w domu