Konkursy i promocje AKTUALNE

Na allegro są co miesiąc wyzwania

I się do nich dołącza. Te wyzywania to na przykład zamów przesyłki na allegro w ramach Allegro Delivery 5 razy i wtedy dostajesz na przykład 3 monety, albo za zakup rzeczy do sprzątania (u różnych dostawców może być) za kwotę 99 i znów za to masz jakieś
Smart monety. I potem możesz je wymieniać na znaczki. 1 smart moneta to 1 zł zniżki

2 polubienia

Od 11.05 trwa :wink: ja akurat potrzebowałam zamówić pampersy, środki do sprzątania

Jak ktoś dużo zamawia to warto dołączyć. Np moja mama dużo zamawia na allegro ale nie dołącza do wyzwań a ja np jak widzę że można zgarnąć monety za dostarczenie paczki w allegro delivery (ich paczkomaty lub punkty odbioru) to zamiast paczkomatu InPost zamawiam do paczkomatu Allegro (akurat są obok siebie :smiley: )

1 polubienie

Super sprawa też dołączę :heart_eyes:

Ja też Z tego korzystam, dołączam do wyzwań i właśnie udało mi się sporo dzięki temu zebrać tych monet i zaoszczędzić na zakupach :star_struck: bardzo fajna opcja bo przy okazji się zyskuje :smiley:

1 polubienie

Tak, ja zawsze zanim zrobię zakupy to sprawdzam jakie są wyzwania bo np jak jest coś w kategorii zwierzaki to zamiast zamawiać u kilku sprzedających to zamawiam u jednego albo właśnie wybieram inny sposób dostawy itp

1 polubienie

Mnie zastanawia bo jak teraz są ograniczenia i ktoś na przykład wygrał 500 zł to jakby było odebrać?

@Sylwiaa Allegro zamawiamy jak głupie a szczerze powiedziawszy nie wiedziałam o tym

@daruniax33 jak tam u Ciebie ? Maluszek już na świecie ?

1 polubienie

Ja też zawsze sprawdzam wyzwania i do nich dołączam nim zrobię zakupy. A raz jak zamówiłam i zobaczyłam że jest to anulowałam zamówienie i zamówiłam po aktywowaniu :smiling_face: wyzwania

1 polubienie

Tak dokładnie, ja też zawsze sprawdzam czy jest możliwość własnie dobrać tak żeby móc skorzystać :grin:
Nawet ostatnio męża uczuliłam bo on nie patrzy na takie rzeczy :face_with_peeking_eye::sweat_smile: A często w ostatnim czasie zamawiał jakieś części samochodowe, a były też takie wyzwania właśnie z tej kategorii więc mówię że jak zobaczy, że tam jest możliwość dołączyć to niech kliknie albo mnie zawoła do sama zrobię żeby też przy okazji skorzystać i nie przepadło :stuck_out_tongue_winking_eye:

@magdallenka08971 nie pamiętam w którym wątku to było ale podsyłam bo jest promocja na ten szampon co polecałam

Ooo dziękuję , dodam do koszyka. Ostatnio moimi top szamponami są te dwa

I też są w promocji

Czy któraś z Was brała udział w programie MiBaby z Amazon.de? W skrócie: trzeba zrobić listę życzeń w aplikacji Amazon, wysłać link na maila MiBaby i co wtorek odbywa się losowanie nagród. Jestem ciekawa, czy którejś z Was udało się coś wygrać albo jak to wygląda w praktyce?

Ja nie brałam o nawet o tym nie słyszałam

Ja nie wiem czy to nie jest jakaś ściema

Kurde sama nie wiem :joy: ale pisali te e-mail do mnie że czekają to się skusiłam i wysłałam im link do tej listy życzeń :joy:

Hahahhaha zagralam w Jackpota bo 440 miliony do wygrania czekaly.
Ale 112zl tez jest super :rofl:

2 polubienia

Gratulacje! Jeszcze nie poznałam osoby której by się udało :heart: chyba że znajomi się nie pochwalili :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Zawsze jak leciala reklama i mowili te kosmiczne sumy to moj maz twierdzil ze predzej mnie walnie tir niz wygram :rofl: i ok, moze nie wygralam nagrody glownej ale ja tam ciesze sie z tej stowki ( kupon 12,50 kosztowal)

Fajnie działa też allegro share. Poleca się produkt i zbiera za to punkty jeśli ktoś kupi. A następnie punktu wymienia na kupon. Pierwsze dołączenie warto zrobić z zaproszenia od kogoś. Dodatkowe punkty trafiają

Uwaga hit, odpisali. Twierdza że kupon na szczoteczki był aktywny na koncie już w sierpniu. Nie wiedziałam, że zmienili politykę i już są do wybrania dla kilkudniowego dziecka :rofl: