Na allegro są co miesiąc wyzwania
I się do nich dołącza. Te wyzywania to na przykład zamów przesyłki na allegro w ramach Allegro Delivery 5 razy i wtedy dostajesz na przykład 3 monety, albo za zakup rzeczy do sprzątania (u różnych dostawców może być) za kwotę 99 i znów za to masz jakieś
Smart monety. I potem możesz je wymieniać na znaczki. 1 smart moneta to 1 zł zniżki
2 polubienia
Od 11.05 trwa
ja akurat potrzebowałam zamówić pampersy, środki do sprzątania
Jak ktoś dużo zamawia to warto dołączyć. Np moja mama dużo zamawia na allegro ale nie dołącza do wyzwań a ja np jak widzę że można zgarnąć monety za dostarczenie paczki w allegro delivery (ich paczkomaty lub punkty odbioru) to zamiast paczkomatu InPost zamawiam do paczkomatu Allegro (akurat są obok siebie

)
1 polubienie
Ja też Z tego korzystam, dołączam do wyzwań i właśnie udało mi się sporo dzięki temu zebrać tych monet i zaoszczędzić na zakupach
bardzo fajna opcja bo przy okazji się zyskuje 
1 polubienie
Tak, ja zawsze zanim zrobię zakupy to sprawdzam jakie są wyzwania bo np jak jest coś w kategorii zwierzaki to zamiast zamawiać u kilku sprzedających to zamawiam u jednego albo właśnie wybieram inny sposób dostawy itp
1 polubienie
Mnie zastanawia bo jak teraz są ograniczenia i ktoś na przykład wygrał 500 zł to jakby było odebrać?
@Sylwiaa Allegro zamawiamy jak głupie a szczerze powiedziawszy nie wiedziałam o tym
@daruniax33 jak tam u Ciebie ? Maluszek już na świecie ?
1 polubienie
Ja też zawsze sprawdzam wyzwania i do nich dołączam nim zrobię zakupy. A raz jak zamówiłam i zobaczyłam że jest to anulowałam zamówienie i zamówiłam po aktywowaniu
wyzwania
1 polubienie
@magdallenka08971 nie pamiętam w którym wątku to było ale podsyłam bo jest promocja na ten szampon co polecałam
Ooo dziękuję , dodam do koszyka. Ostatnio moimi top szamponami są te dwa
I też są w promocji
Czy któraś z Was brała udział w programie MiBaby z Amazon.de? W skrócie: trzeba zrobić listę życzeń w aplikacji Amazon, wysłać link na maila MiBaby i co wtorek odbywa się losowanie nagród. Jestem ciekawa, czy którejś z Was udało się coś wygrać albo jak to wygląda w praktyce?
Ja nie brałam o nawet o tym nie słyszałam
Ja nie wiem czy to nie jest jakaś ściema
Kurde sama nie wiem
ale pisali te e-mail do mnie że czekają to się skusiłam i wysłałam im link do tej listy życzeń 
Hahahhaha zagralam w Jackpota bo 440 miliony do wygrania czekaly.
Ale 112zl tez jest super 
2 polubienia
Gratulacje! Jeszcze nie poznałam osoby której by się udało
chyba że znajomi się nie pochwalili 
Zawsze jak leciala reklama i mowili te kosmiczne sumy to moj maz twierdzil ze predzej mnie walnie tir niz wygram
i ok, moze nie wygralam nagrody glownej ale ja tam ciesze sie z tej stowki ( kupon 12,50 kosztowal)
Fajnie działa też allegro share. Poleca się produkt i zbiera za to punkty jeśli ktoś kupi. A następnie punktu wymienia na kupon. Pierwsze dołączenie warto zrobić z zaproszenia od kogoś. Dodatkowe punkty trafiają
Uwaga hit, odpisali. Twierdza że kupon na szczoteczki był aktywny na koncie już w sierpniu. Nie wiedziałam, że zmienili politykę i już są do wybrania dla kilkudniowego dziecka