Ja pisałam po czasie i mi przyznali ponownie
Ale warto napisać , jak dają ![]()
Hahahaha wygralam w Loterii Blikomania 200zl !
Ale czad !
A dosłownie przed chwilą płacąc blikiem stwierdziłam że i tak nie ma szans że wygram w blikomanii i nie znam nikogo kto tam wygrał ![]()
Ooo super! Gratulacje
fajna nagroda ![]()
Wolalabym te 100 000 ale te 200zl traktuje jako prezent na dzien matki ![]()
Kurcze właśnie rozmyślam, a może rzeczywiście napiszę ![]()
@Mamina wooow!
Super wygrana
moje gratulacje ![]()
W rossmanie w strefie czułości można zdobyć szampon 100 ml za 1 gr ! Dołączajcie do misji bo pula osób jest ograniczona
Super. ![]()
![]()
![]()
Oooo super , gratulacje to już fajna wygrana ![]()
Ja kiedyś też wygrałam , 200 zł właśnie tam ![]()
Wow gratulacje
i jak tą nagrodę możesz odebrać?
@Karolinnna oo super fajnie że na forum wiele rzeczy się można dowiedzieć , muszę odpalić aplikację rossmana, a komuś udało się ten szampon zgarnąć?
Ja coś kojarzę że w bankomacie można było wypłacić blikiem i ważne aby wypłacić jednorazowo , bo jak się zrobi np tylko 100 to już reszta przepada
@Mamina @Mama.urwisa a dużo płaciliście blikiem? Czy
Musze wyplacic w bankomacie blikiem.dostalam kod i haslo
Ja stosunkowo duzo place blikiem i w ogole w internecie. 95% moich platnosci to BLIK. A zamawiam tez duzo bo i na allegro i dla kotow na zooplusie i na sinsay. W sumie na pewno codziennie robie mniejszego lub wiekszego blika
To tak jak ja, woekszosc place blikiem
a zamawiam duzo, a wlasnie sie ogarnelam ze zgłosiłam do blikomanii konto z którego mniej zamawiam ![]()
A tak przy okazji - korzystacie z wyzwań na allegro ? Ja od jakiegoś czasu korzystam i udaje się sporo zaoszczędzić. Np teraz z okazji smart days jest bardzo dużo wyzwań i w ciągu kilku dni udało mi się zaoszczędzić 20 zł (zamawiam środki do sprzątania, do prania, pampersy itd no ogólnie wszystko oprócz spożywki )
Musisz zaliczyć 7 dni zadań żeby go zdobyć, , to trwa dopiero od wczoraj ![]()
![]()
Ja jak coś kupuje a jest wyzwanie to aktywuje i zmierzam Smart Momety i często je potem wymieniam na kupony i płacę mniej. Już sporo rzeczy w ten sposób zamówiłam taniej
@Michaska s na jakiej stronie ? Jak to działa