Konkursy i promocje AKTUALNE

Ja pisałam po czasie i mi przyznali ponownie

Ale warto napisać , jak dają :wink:

Hahahaha wygralam w Loterii Blikomania 200zl !

Ale czad !

5 polubień

A dosłownie przed chwilą płacąc blikiem stwierdziłam że i tak nie ma szans że wygram w blikomanii i nie znam nikogo kto tam wygrał :joy:

Ooo super! Gratulacje :smiling_face_with_three_hearts: fajna nagroda :smiley:

Wolalabym te 100 000 ale te 200zl traktuje jako prezent na dzien matki :rofl:

1 polubienie

Kurcze właśnie rozmyślam, a może rzeczywiście napiszę :wink:

@Mamina wooow! :star_struck: Super wygrana :partying_face: moje gratulacje :partying_face:

W rossmanie w strefie czułości można zdobyć szampon 100 ml za 1 gr ! Dołączajcie do misji bo pula osób jest ograniczona

1 polubienie

Super. :heart::heart::heart:

Oooo super , gratulacje to już fajna wygrana :raised_hands:

Ja kiedyś też wygrałam , 200 zł właśnie tam :blush:

Wow gratulacje :grinning: i jak tą nagrodę możesz odebrać?
@Karolinnna oo super fajnie że na forum wiele rzeczy się można dowiedzieć , muszę odpalić aplikację rossmana, a komuś udało się ten szampon zgarnąć?

Ja coś kojarzę że w bankomacie można było wypłacić blikiem i ważne aby wypłacić jednorazowo , bo jak się zrobi np tylko 100 to już reszta przepada

@Mamina @Mama.urwisa a dużo płaciliście blikiem? Czy

Musze wyplacic w bankomacie blikiem.dostalam kod i haslo

Ja stosunkowo duzo place blikiem i w ogole w internecie. 95% moich platnosci to BLIK. A zamawiam tez duzo bo i na allegro i dla kotow na zooplusie i na sinsay. W sumie na pewno codziennie robie mniejszego lub wiekszego blika

To tak jak ja, woekszosc place blikiem :slight_smile: a zamawiam duzo, a wlasnie sie ogarnelam ze zgłosiłam do blikomanii konto z którego mniej zamawiam :see_no_evil:
A tak przy okazji - korzystacie z wyzwań na allegro ? Ja od jakiegoś czasu korzystam i udaje się sporo zaoszczędzić. Np teraz z okazji smart days jest bardzo dużo wyzwań i w ciągu kilku dni udało mi się zaoszczędzić 20 zł (zamawiam środki do sprzątania, do prania, pampersy itd no ogólnie wszystko oprócz spożywki )

Musisz zaliczyć 7 dni zadań żeby go zdobyć, , to trwa dopiero od wczoraj :innocent::innocent:

Ja jak coś kupuje a jest wyzwanie to aktywuje i zmierzam Smart Momety i często je potem wymieniam na kupony i płacę mniej. Już sporo rzeczy w ten sposób zamówiłam taniej

@Michaska s na jakiej stronie ? Jak to działa