Konkursy i promocje AKTUALNE

Teraz jest akcja piny . Trzeba zrobić misję w aplikacji i wtedy do odbioru jest pin . Ale też gdybym się za każdym razem nie odezwała że goc chce to by mi go z własnej woli nie dali :rofl:
A wiecie o akcji rossman dla mam ? Pierwsze jest Oliwka na rozstępy , później paczka pieluch , po urodzeniu zestaw szczoteczek do nauki mycia zębów a później chyba jakoś po roku zestaw zabawek do kąpieli.

Haha, kurczę muszę iść do mojego rossmana gdzie dostaje maseczki do twarzy lub rąk i muszę zapytać , ale muszę trafić na tą fajną Panią :smiley: @Karolinnna taaak, ja oliwkę już dostałam :smiley:

Szukałam tego na necie , żeby się dowiedzieć czegoś więcej i ktoś sprzedaje na vinted :smiley:

Hahah , Janusze biznesu :rofl:

1 polubienie

Ooo a gdzie to ? Na ig ?

Taak

Oliwkę dostałam pampers też ale szczoteczki już nie a z tego co czytałam powinnam już dawno mieć do odbiera na koncie

Mi się nie pojawił e-mail z odbiorem oliwili , dopiero miałam e-mail do rossmana i mi napisali że spełniam warunki to mogę sobie ją kupić , i faktycznie jak dodałam do internetowego koszyka to miałam za 1 gr . Wiem że o pampersy trzeba pytać kasjerki bo on się na aplikacji nie nalicza . Ciekawe jak z tymi szczoteczkami , dodaj sobie je na aplikacji do koszyka i daj znać co i jak z ciekawości :face_holding_back_tears:

Szczoteczki dostaje się w okolicach 6 miesiąca dziecka.

U mnie pojawiła się informacja że są do odbioru dostałam maila. Poszłam do pani do kasy i pokazałam tego maila pani kasjerka kazała mi wziąć sobie z tej wystawki co tam są smoczki bidony itp

Ja musiałam pisać maila bo nie przyszła informacja że mogę odebrać. Odebrałam je jak synek miał już 8 miesięcy bo napisałam do nich że nic nie dostałam i mi ponownie uruchomili możliwość odbioru

Właśnie też nie dostałam żadnego maila w tym przypadku, wcześniej na oliwkę i pampersy przychodziły.

@Karolinnna dodałam do koszyka ale rabatu nie naliczyło.

@Michaska może faktycznie czasem coś im nawala i trzeba się upomnieć.

@Kasia4166 to musisz e-mail do nich pisać żeby ci ręcznie przyznali :innocent::innocent:

1 polubienie

Nawala bo już to zgłaszałam do nich o zgody zaznaczyłam i nadal nie przychodzi

1 polubienie

Możesz napisać do nich maila, szybko odpisują :wink:

1 polubienie

Właśnie zgłosiłam poprzez formularz zobaczymy co odpowiedzą :roll_eyes:

1 polubienie

Trzeba się upominać :innocent::innocent:

1 polubienie

No bez przesady :face_with_hand_over_mouth:

Ja właśnie nie dostałam maila o te szczoteczki,a. Teraz już jest sporo za późno, to już nie będę wypisywać do nich, ale nie wiem czemu nie dostałam maila, bo na oliwkę i pampersy normalnie przychodziło :wink:

1 polubienie

Jeszcze są zabawki do kąpieli jak bobas ma rok może się załapiesz :heart:

1 polubienie