Konkursy i promocje AKTUALNE

Chętnie sama bym przygarnęła

Też mam pin w sobotę dostałam i te figurki Też odebrałam przy okazji😄
Dużo jest teraz w Rossmanie promocji jak kupisz dwie sztuki to coś dostaniesz np. Z bielendy, czy garniera.

A to nie wiedziałam, u mnie widać wyraźnie :slight_smile:

Jak się przybliży to widać ale jak patrzysz na całego posta to widać tylko tubki a napisów nie

A to u mnie normalnie wszystko widać, może od tel i ustawień to zależy

1 polubienie

Jak od ustawień, tak widzę posta

Konia z rzędem jak widać co tam jest napisane……i mówię o tubkach a nie o maseczce

Pewnie tak, bo ja jak spojrzę to widzę z daleka :blush:

Jak powiększysz tam jest żel pod prysznic, szampon olej i coś jeszcze

Tak dzięki, jak powiększyłam to widziała. Nie wiem po co tyle zbędnych komentarzy jak wystarczyło napisać to co ty :hugs::upside_down_face::rofl: dziękuję. :smiling_face_with_three_hearts:

Jestem ciekawa od czego to zależy , kto to dostaje :slight_smile:

1 polubienie

Ja tylko napisałam że widzę bez powiększania, na screenie faktycznie nie widać ale oryginalna wiadomość jest bardzo czytelna u mnie więc zasugerowałam ustawienia przeglądarki (bo na pewno od wzroku to nie zależy bo mam słaby :joy:)

2 polubienia

Może generuje listę jakiś algorytm

Ja to nigdy nic nie dostaje :rofl:

U mnie to wszystko zależy od Pani przy kasie :smiley:

To ja kiedyś w rossmanie poprosiłam jakąś panią o pomoc żeby mi coś pomogła znaleźć i doradzić a później przy kasie jak to kupiłam to dostałam od niej pracownicza zniżkę na kolejne zakupy :face_holding_back_tears: ale to z tego jednorazowa akcja później już mi się nic nie udało dostać :cry:

Ciekawe od czego to na prawdę zależy

Od kasjerki :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Od dobrego humoru kasjerki :rofl::crazy_face::see_no_evil:

To ja dziś przy okazji zakupów zapytałam kasjerkę o te mini produkty gratisowe,.to popatrzyła na mnie jakbym co najmniej zapytała czy w ich sklepie lądowali kosmici :face_with_peeking_eye::rofl::rofl: także tak… :sweat_smile: Nic nie dostałam :sweat_smile:

Haha o mamo ciekawa jestem czy te próbki to jakaś ściema bo nikt nie dostał takich próbek w rosmanie.