Chętnie sama bym przygarnęła
Też mam pin w sobotę dostałam i te figurki Też odebrałam przy okazji😄
Dużo jest teraz w Rossmanie promocji jak kupisz dwie sztuki to coś dostaniesz np. Z bielendy, czy garniera.
A to nie wiedziałam, u mnie widać wyraźnie ![]()
Jak się przybliży to widać ale jak patrzysz na całego posta to widać tylko tubki a napisów nie
A to u mnie normalnie wszystko widać, może od tel i ustawień to zależy
Jak od ustawień, tak widzę posta
Konia z rzędem jak widać co tam jest napisane……i mówię o tubkach a nie o maseczce
Pewnie tak, bo ja jak spojrzę to widzę z daleka ![]()
Jak powiększysz tam jest żel pod prysznic, szampon olej i coś jeszcze
Tak dzięki, jak powiększyłam to widziała. Nie wiem po co tyle zbędnych komentarzy jak wystarczyło napisać to co ty ![]()
![]()
dziękuję. ![]()
Jestem ciekawa od czego to zależy , kto to dostaje ![]()
Ja tylko napisałam że widzę bez powiększania, na screenie faktycznie nie widać ale oryginalna wiadomość jest bardzo czytelna u mnie więc zasugerowałam ustawienia przeglądarki (bo na pewno od wzroku to nie zależy bo mam słaby
)
Może generuje listę jakiś algorytm
Ja to nigdy nic nie dostaje ![]()
U mnie to wszystko zależy od Pani przy kasie ![]()
To ja kiedyś w rossmanie poprosiłam jakąś panią o pomoc żeby mi coś pomogła znaleźć i doradzić a później przy kasie jak to kupiłam to dostałam od niej pracownicza zniżkę na kolejne zakupy
ale to z tego jednorazowa akcja później już mi się nic nie udało dostać ![]()
Ciekawe od czego to na prawdę zależy
Od kasjerki ![]()
Od dobrego humoru kasjerki ![]()
![]()
![]()
To ja dziś przy okazji zakupów zapytałam kasjerkę o te mini produkty gratisowe,.to popatrzyła na mnie jakbym co najmniej zapytała czy w ich sklepie lądowali kosmici ![]()
![]()
także tak…
Nic nie dostałam ![]()
Haha o mamo ciekawa jestem czy te próbki to jakaś ściema bo nikt nie dostał takich próbek w rosmanie.