Konkursy i promocje AKTUALNE

Ja kupuję na temu. Są nie do wyklejenia xd mąż wyzywa, bo trudno schodzą xd

I co odebraliście ? :smiley: ja dzisiaj byłam w rossmanie i zapomniałam zrobić misji :face_with_peeking_eye:

Wiem już przestałam kupować córce bo ma ich ogrom i wykleja wszędzie , a że po meblach ma zabronione to klei na tabletrysukowy, na książki , zeszyty… ostatnio powiedziałam że nie kupujemy żadnych więcej w actionie i niech nawet tam nie zagląda :rofl:
@magdallenka08971 je też zapomniałam :rofl: dopiero o niej sobie tu na forum przypomniałam :rofl:
Edit właśnie wykonałam misję :rofl:

Ahh ta nasza pamięć :face_with_hand_over_mouth::face_with_peeking_eye:

Nooo dzieci tak mają moja siostrzenica też wszystko koleją :joy: ciekawy etap rozwoju

A ja jako jedna z dziesięciu wygrałam pięciodniową dietę dla dziecka od wikinga, po testowaniu mam napisać opinię :heart: Moim zdaniem to fajna opcja dla dzieci szkolnych żeby wzięły coś fajnego raz na jakiś czas do lunch Boxa

2 polubienia

Super, daj znać czy mały chciał jeść i czy mu smakowało

Haha :joy: nie ma to jak najbardziej cieszyć się z nagrody pocieszenia bo nagroda główna by była tylko problemem :laughing::laughing:
@Mamina super wygrana!

Ja w miarę możliwości biorę udział w konkursach, ale jak na razie ostatnio nic mi się nie udało wygrać :frowning:

Ja również, nic a nic. Ostatnio na IG trochę konkursów było i coś napisałam ale nie nastawiam się w ogóle :sweat_smile:

Ooo super gratulacje fajna nagroda ciekawe co będą dawać w tych boxach😊
@Pika i u mnie tak samo cisza, jak narazie nigdzie nie wygrałam :see_no_evil: może w jakimś jednym chociaż się uda :see_no_evil:

Super gratulacje, ostatnio wysyp konkursów na instagramie ale ciężko się wybić z komentarzem jak jest po 300 albo więcej plus ludzie piszą wyprawki w chatem gpt.

U mnie też cisza :frowning: nie jest mi coś dane wygrywanie :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil:
@daruniax33 najgorsze że wlansie takie komentarze wygrywają

Powinni brać pod uwagę autentyczność , a nie jakieś tam poematy napisane .

Kwiecień to ewidentnie nie mój miesiąc na konkursy :laughing:
A czy wyniki z Lovi już były?

1 polubienie

Byly :wink:

Chodziło mi o konkurs na IG :grinning:

1 polubienie

Ja już się poddałam , to nie dla mnie jednak :face_with_peeking_eye:

Jeszcze nie było, a chyba do dziś miały być

1 polubienie

A czytałaś regulamin? Zawsze mają tam napisane :wink: ja niebrakam udziału więc nawet nie patrzyłam

Ja nie lubię tych konkursów co trzeba jakieś zdanie dokończyć jakoś nie jestem dobre w te klocki :face_with_hand_over_mouth: