Mój mąż mowi, że popadam w hazard, bo ja kupuje xd
To ja ogólnie do konkursów jestem sceptycznie nastawiona
Też byłam ale niedawno wygrałam 200 zł do Rossmann w konkursie so flow. Akurat poszłam na zakupy w ostatni dzień promocji po szampon który mi sie skończył. Jak już miałam w koszyku to zobaczyłam że jest konkurs i akurat udało mi się wygrać, tzn ten bon do Rossmann do była nagroda pocieszenia bo główną to był rower elektryczny a kolejne miejsce to stój sportowy, więc w sumie cieszę się że wygrałam bon, bo jeszcze musiałabym ćwiczyć
jutro wybieram się do rossmanna wydać na kosmetyki dla siebie i trzymajcie kciuki żebym omijała dział dziecięcy, bo zamiast pomyśleć o sobie wyjdę z kosmetykami i zabawkami dla synka
Ja też teraz tak mam że wchodzę po coś dla siebie o wychodzę z rzeczami dla synka
Haha no nie? Ja tak samo czasem miałam że brałam udział w tylu konkursach i myślę chociaż by jeden jakiś się udał a tu cisza a czasem mam że w kilku uda się wygrać w niewielkim odstępie czasowym.
@Sylwiaa o ja super gratki
sama bym chciała taki bon przygarnąć
Z tymi konkursami to ciekawa sprawa bo nigdy nie wierzyłam że można wygrać a tu proszę ludzie wygrywają. Minusem jest to że w różnych miejscach się zostawia swoje dane i potem coś wycieknie i masakra
Co to za set wgl? ![]()
Z tego co kojarzę to naklejki w zeszłym roku moja starsza takie dostała
Nie mam pojęcia, chyba jakieś naklejki ![]()
To super że udaje ci się chociaż raz na jakiś czas , mnie to całkiem te konkursy omijają ![]()
Oo super muszę w takim razie jutro wejść na apkę będą naklejki dla córki
ona uwielbia różne naklejki , raz były jakieś już pamiętam ale nie miałam kiedy odebrać i mi przepadły ![]()
Dużo naklejek i to za grosze kupisz w Action. Moja siostrzenica ma 3 lata i uwielbiam naklejki i właśnie tam kupuje je moja mama
Pamiętam jak kiedyś za dziecka uwielbiałam naklejki , a takie rzeczy były tak mało dostępne . A teraz wszędzie tego pełno ![]()
Ja akurat tego nie pamiętam czy lubiłam naklejki ![]()
U nas też naklejki to podstawa Ja mam cały wielki segregator. Tyle że moja starsza ma pamiętnik. Kupiliśmy drukarkę zdjęcia robi plus minus taki jak robi instant mix więc jeżeli są jakieś zdjęcia z przedszkola z ważnego wydarzenia czy właśnie jak ostatnio poszliśmy na rolki to właśnie drukujemy takie zdjęcie piszemy kiedy to miało miejsce z kim i do tego doklejamy naklejki teraz szukam naklejek w stylu lat 80 i potrzebne nam są wrotkowe ![]()
![]()
![]()
@Mama.urwisa To ja ci powiem ciekawostkę pamiętam jak zabrałam moją starszą na sesję zdjęciową z okazji drugich urodzinek i poszliśmy do takiej pani fotograf która ma studio we własnym domu. Miała oblepioną lodówkę od samej góry do samego dołu w naklejkach my tak patrzyliśmy ze swoim mężem i tak myśleliśmy Boże jak to źle wygląda i tym podobne. Trzy miesiące później starsza została na chwilę z moją mamą przy jej szale naklejek to moja lodówka zaczęła tak samo wyglądać. Już wolę to niż kredki i mazanie po ścianie
Z dwojga złego pewnie tak , u nas znowu ściany były porysowane ![]()
Mi też się nie podobają oklejone lodówki ale ja mam szczęśliwie zabudowaną
Mnie to nawet magnesy na lodówce denerwują ![]()
![]()
Taaak dlatego mam zabudowaną by nikogo nie korciło