Konkursy i promocje AKTUALNE

Właśnie mi przeszkadza to że relatywnie szybko się rozładowuje. Ale fajnie że podpinasz sobie inaczej i masz końcówki na przykład żeby na szybko odkurzyć sobie auto to jest super

Ja mam małe mieszkanie i myślę że to co mamina poleca w zupełności mi wystarczy

1 polubienie

Mam podobnie…
Na większe odjurzanie Karcher. A tak na szybko mam pionowy odkurzavz bezprzewidowy od Dreame. Jak Maly zaczął się przemieszczać to wlasnie mi mąz kupil ten bezprzewodowy na szybkie ogarniecie gory

1 polubienie

No to ja właśnie chcę na szybkie ogarnięcie …. Jakiś paprochow czy włosów

Ja posiadam ten od 4 lat i jestem bardzo zadowolona :slight_smile: zawsze ppod reka zeby szybko cos ogarnac, posiada duzo koncowek nawet do siersci kota czy psa , duża moc :wink:

1 polubienie

Dzięki A ino też na niego popatrzę w takim razie

1 polubienie

Ja też mam tańszy z temu , na jakiś kuponach udało się kupić na szybko jest dobry

1 polubienie

To u Nas ten. 3 rok bodajze…
Ale on nie ma żadnych koncowek.

Ooo te końcówki fajne, a ile kosztuje? Bo nie widzę tu ceny. I na ile wystarczy bateria? @kalusia161 a jesteś zadowolona?

Pokazuje 1700 zl cene :wink: ja dawalam podobnie bateria starcza na sporo zalezy jak czesto odkurzasz i na jakim trybie :wink:

No to kosztuje juz drożej niż zwykły odkurzacz. Ja raczej myślałam o jakieś budżetowej wersji. Do ogarnięcia mieszkania tak na szybko

1 polubienie

Fajna cena.

No to spoko, ja mam małe mieszkanie a po chwili juz przechodzi na mniejszy tryb i już tak nie ciągnie jak powinno

Nie no 1700 za odkurzać do małego mieszkania nie dam. Może zainwestuję jak już będziemy mieli dom lub większe mieszkanie

Ja mam mieszkanie w bloku 3 pokoje psa i kota wiec mi nie bylo szkoda na twn odkurzacz , codziennie mam duzo siersci wiec odkurzam pare razy dziennie , wczesniej mialam wersje za 600 zl i oochodzil pól roku a ten juz mam 4 lata :wink:

1 polubienie

I ja właśnie też mam kota i kilka razy dziennie odkurzam , i mam taki za 600 i no nie jestem z niego zadowolona

1 polubienie

To ten naprawde polecam :wink: ma tez swiatelko na dole fajnie widac brud jak jest ciemno :slight_smile: ma tez nakladke myjaco ale ja osobiście nie korzystam :wink:

Nie no rozumiem. Każdy ma inne potrzeby. Ja nie mam zwierząt to narazie nie mam potrzeby mieć jakiegoś silnego. Dwa nie używamy teraz chodników bo mamy maty więc tylko sa do odkurzania podłogi

1 polubienie

Ja tak :slight_smile: ale tak jak pisałam do codziennego " przelecenka" podłog. Bo z woejszymi śmieciami to rade daje slabo

Fajna promka