Konkursy i promocje AKTUALNE

Ja lubię kupować z takich promocji :smiley:

Ja niestety nie bede miała okazji sie wybrac ale korzystajcie :slightly_smiling_face:

Widziałyście ten konkurs🥰

1 polubienie

W Biedrze na poronicie jest chlebek do żurku

Jest też rzeżucha do kupienia

@Mamina jaki ty to odkurzacz kupiłaś? Bo gdzieś mi się zamknęła zakładka z nim :grin:

Xiaomi g20 lite :purple_heart:
I powiem tak, mam go w łapach codziennie. Bez schylania sie, podlaczania odlaczania. Nawet moj syn sam odkurza swoj pokoj nim :purple_heart:

@Mamina Bo mąż mnie pyta co na urodziny chce :laughing: i chce mu to podrzucić …. A dobrze odkurza? Jesteś zadowolona? Ile razy na ładowaniu odkurzysz ile metrów? I ile się ładuje?

Wiesz co nigdy mi sie nie rozladowal na raz. Bo ja go uzywam co chwile ale.na chwile. Ogarne salon w 7minut. Odloze. Ide z synem do pokoju i widze cos tam to biore i znowu odkladam. Na pewno odkurzalam nim pol godziny raz i dal rade wiec super !
Nie wiem ile sie ładuje bo wlaczam i jak mi sie przypomni to odlacze albo maz :rofl:
Odkurza dobrze, oczywiscie suche.
Ja z racji moich wlosow do pasa i dwoch dlugowlosych kotow musze szczotke czyscic co 2 dni bo inaczej gorzej zbiera rzecz jasna. No ale ja jestem bardzo zadowolona :purple_heart:

W Biedrze jest promka na Dady złote i zielone

Rozumiem, to są cenne wskazówki. Ja nie mam zwierzaków. A włosy też mam długie i gubię :wink:

Tak, widziałam

2 polubienia

Właśnie jestem ciekawa jak żywotność baterii ja ma vacum cleaner g10 i mam mieszane uczucia bo z jednej strony wygoda z drugiej strony bateria idzie bardzo szybko jedno piętro mam niespełna 70 m i czasami nie daję rady pełnego piętra odkurzyć na jednej baterii a co dopiero schody

Do odkurzania calego domu uzywam normalnego odkurzacza na przedluzacz Karchera. Ten jesy taki " zawsze pod reka"

1 polubienie

No to ja jutro mam zamiar użyć go żeby w końcu odkurzyć auto

A widziałam tą rzeżuchę , czuć ją było z daleka :smiley: i mają fajne żółte gipsówki :smiley:

Ja właśnie chce odkurzacz taki żeby coś szybko odkurzyć. Bo też normalnie mam ale nie chce mi się rozwijać kabla i go podłączać a teraz to jeszcze mój mały go gryzie i jest to niebezpieczne.

No to tak na szybko bez chęci ogarnięcia całości bardzo się przydaje

No właśnie dlatego nie chce jakiegoś mega wypasionego

Ja mam taki tańszy i się szybko rozładowuje i wtedy już tak mocno nie ciągnie