Mysmy teraz w sobotę kupili 3 sztuki po 99gr.
Ostatnio dużo tych promocji i fajnie
Ale po 1zl nie widziałam. Najtaniej widziałam 1,99zł
Tak ja tez najtaniej kupowalam po 2 zl.
Wiec jutro z rana bieg do biedry ![]()
Przy okazji widziałam tez tabletki do zmywarki Finish 1+1 gratis to tez wezme
O kurcze bedzie bitwa po masło jutro cos czuje taka cena ![]()
Super promocja tylko znając życie u nas będzie ok 15 już wyprzedane jak mąż będzie wracał do domu
Tak u nas też tak jest że po pracy już ślad po maśle zaginie
Będzie bitwa w Biedronce z rana ![]()
![]()
O kurde
ae zaszaleli . No ja zanim z mloda sie wyczolgam z domu to juz tez pewnie nie bedzie , tym bardziej , ze mala wlasnie przechodzi skok rozwojowy . Wiec jest 0:1 dla malej ![]()
Jestem tak wymeczona , ze chodze do tylu ![]()
![]()
To ciekawe komu z tad uda się załapać ![]()
Właśnie tak rozmawiałam z mężem że bez szans… rano nie wykładają tak szybko a po południu nie będzie. 100 kostek to raptem 10 osób …. Będzie się działo
będą dantejskie sceny
Ale promka! ![]()
![]()
Nie mam już miejsca w zamrażalniku, a zapas chyba 5 maseł mam ![]()
Wyslalam meza na misje po nocce
dam znac czy mu sie udalo.
Ja chce maslo za zlotowke ![]()
Ja już mężowi powiedziałam ze przynajmniej jest jeden plus tego że synek się budzi o 5 30 od kilku dni
to zje i jedziemy do biedry ![]()
Już nie mogę doczekać się zmiany czasu bo synek od kilku dni chodzi spać godzinę wcześniej i wstaje godzinę szybciej ![]()
Ja też czekam na zmianę czasu bo nie lubię czasu zimowego , wolę ten letni czas jednak, wcześniej wstaję i mam wiecej czasu na zrobienie wielu rzeczy ![]()
Jaaa tez chceee
ale na moje szczescie nie da rady . Grażynki juz pod drzwiami biedronki przed otwarciem będą stały ![]()
Powiem mezowi , ze ma sie o to maslo bic jak bedzie trzeba ![]()
![]()
![]()
Hahaha ale się uśmiałam . Powiedz że musisz się na forum pochwalić że ci się udało
ja do mojego też mówiłam że ma iść ![]()
![]()
Promka super. Ale ja próbować nie bede ![]()
Rano bede miała wojnę ze starszakiem o pojscie do zlobka pewnie więc energia na walki zostanie wyczerpana. Poranna wyprawa z tą moją Dwójeczką to będzie wyczyn ![]()
To ja się chwalę że udało mi się
akurat byłam koło 7 jak towar rozkładali. Jakbym pojechała kilka minut później to już by nie było ![]()