Konkursy i promocje AKTUALNE

Mysmy teraz w sobotę kupili 3 sztuki po 99gr.
Ostatnio dużo tych promocji i fajnie

Ale po 1zl nie widziałam. Najtaniej widziałam 1,99zł

1 polubienie

Tak ja tez najtaniej kupowalam po 2 zl.
Wiec jutro z rana bieg do biedry :rofl:
Przy okazji widziałam tez tabletki do zmywarki Finish 1+1 gratis to tez wezme

O kurcze bedzie bitwa po masło jutro cos czuje taka cena :see_no_evil:

1 polubienie

Super promocja tylko znając życie u nas będzie ok 15 już wyprzedane jak mąż będzie wracał do domu

Tak u nas też tak jest że po pracy już ślad po maśle zaginie

1 polubienie

Będzie bitwa w Biedronce z rana :wink::rofl:

O kurde :astonished: ae zaszaleli . No ja zanim z mloda sie wyczolgam z domu to juz tez pewnie nie bedzie , tym bardziej , ze mala wlasnie przechodzi skok rozwojowy . Wiec jest 0:1 dla malej :sweat_smile:
Jestem tak wymeczona , ze chodze do tylu :see_no_evil::rofl:

1 polubienie

To ciekawe komu z tad uda się załapać :rofl:

Właśnie tak rozmawiałam z mężem że bez szans… rano nie wykładają tak szybko a po południu nie będzie. 100 kostek to raptem 10 osób …. Będzie się działo :joy: będą dantejskie sceny

Ale promka! :hushed::hushed:
Nie mam już miejsca w zamrażalniku, a zapas chyba 5 maseł mam :sweat_smile:

Wyslalam meza na misje po nocce :sweat_smile: dam znac czy mu sie udalo.
Ja chce maslo za zlotowke :rofl:

3 polubienia

Ja już mężowi powiedziałam ze przynajmniej jest jeden plus tego że synek się budzi o 5 30 od kilku dni :see_no_evil: to zje i jedziemy do biedry :joy:
Już nie mogę doczekać się zmiany czasu bo synek od kilku dni chodzi spać godzinę wcześniej i wstaje godzinę szybciej :see_no_evil:

1 polubienie

To jeszcze cukier jest

2 polubienia

Ja też czekam na zmianę czasu bo nie lubię czasu zimowego , wolę ten letni czas jednak, wcześniej wstaję i mam wiecej czasu na zrobienie wielu rzeczy :blush:

1 polubienie

Jaaa tez chceee :rofl: ale na moje szczescie nie da rady . Grażynki juz pod drzwiami biedronki przed otwarciem będą stały :rofl:

Powiem mezowi , ze ma sie o to maslo bic jak bedzie trzeba :rofl::rofl::rofl:

Hahaha ale się uśmiałam . Powiedz że musisz się na forum pochwalić że ci się udało :smiley: ja do mojego też mówiłam że ma iść :rofl::rofl:

Promka super. Ale ja próbować nie bede :stuck_out_tongue:
Rano bede miała wojnę ze starszakiem o pojscie do zlobka pewnie więc energia na walki zostanie wyczerpana. Poranna wyprawa z tą moją Dwójeczką to będzie wyczyn :stuck_out_tongue:

To ja się chwalę że udało mi się :joy: akurat byłam koło 7 jak towar rozkładali. Jakbym pojechała kilka minut później to już by nie było :see_no_evil:

2 polubienia