Konkursy i promocje AKTUALNE

Tak, te książeczki są akurat małych rozmiarów i mają tylko po jednym okienku ale są też takie SO mają kilka. Te sensoryczne też są fajne bo jedna ma z sylikonu różne faktury na zwierzątkach a druga ma zwierzątka mają futerka z różnych materiałów że Ala skóry, włosia czy cekinów .

@Mama.urwisa ja staram się kulowac właśnie każdą inną w sensie z innymi ciekawymi rozwiązaniami

1 polubienie

A skąd kupujecie takie książeczki ?

Wczoraj kupiłam w Biedronce, ale też są w Carrefour, Auchan albo w tej księgarni Bonito

Ooo wlasnie tez te byly jeszvze u mnie w biedronce i tez sie nad nimi zastanawialam , jeszcze taka z cekinkami byla

1 polubienie

W Biedronce

@JoannaMP mnie ta z takimi nie przekonuje. Mimo wszystko one mogą łatwo wypaść i ot tragedia gotowa

Ja mam takie jeszcze

@JoannaMP ja mam fioła jakiegoś jak pójdę na dział z książkami😄
@Mama.urwisa w biedronce często są mega promocje warto wtedy kupić.

W aplikacji Rossmann 1+1 na środki czystości do 21.03.

Ja dzisiaj byłam w biedronce zobaczyć i już mają dużo przebrane @daruniax33 ooo a ja dzisiaj byłam i nie widziałam

U mnie starsza biega i zawsze szuka książek. To właśnie teraz z przedszkolem byli w Biedronce i jak wychaczyła uwaga dinozaur to było musimy jechać teraz natychmiast do Biedronki :rofl::rofl::rofl:

Jest taka szansa bo fajną promka

Ja nigdy nie zwracałam ugagi na te książeczki dla maluchów , i dla syna też sensorycznych nigdy nie miałam pierwszy raz. Nawet wiedzę mega są :smiling_face:

Te sensoryczne są fajne, dziecko może dotknąć różnych faktur. Ja mam jeszcze takie

3 polubienia

Ale super są muszę po alegro poszperać czy coś jest jak zakupie się pochwalę :face_holding_back_tears::smiling_face::smiling_face:

Zacytuję moją książkę. “patrz więc z uwagą na wszystkie” w treści książki jest stworzenia u nas półki sklepowe, bo mogą Cię zaskoczyć :wink:

Patrzałam na ceny allegro to dosyć drogo wychodzi , muszę zobaczyć w biedronce jakie ceny są tych książek

Jakiś czas temu w empiku była promocja i fajnie wychodziły cenowo. Oczywiście nie kupiłam bo miałam kupić później i tak zwlekałam że promocja się skończyła :frowning:

1 polubienie

W Biedrze te co ja kupiłam z okienkami to na promocji dałam 11.99 za jedną. Cena zwykła 16.99 a te sensoryczne sylikonowe po 24.99 były.

1 polubienie

W biedronce często sa lepsze ceny, jak są te promocje

4 polubienia

Tylko jutro w biedronce !
Ja od kiedy sie dowiedziałam ze maslo mozna mrozic to kupuje wieksza ilosc w dobrej promce i mroze.
Na swieta bedzie idealnie do wypiekow :purple_heart:

2 polubienia

Tak, widziałam tą promocję i się wybieram. Ja też mrożę masła i zawsze mam spory zapas w zamrażalce :face_with_peeking_eye::wink:

W Biedrze jest też masło klarowane w dobrej cenie