I jak jednak znalazłaś kupon na maskotkę ? ![]()
Oby się udało i żeby był szczęśliwy
W aplikacji nie ma a ja tam zaznaczyłam że chce online zbierać więc kurczę chyba napiszę do nich co z tym się stało.
A to nie bylo tak ze trzeba bylo to odznaczyc zeby dostac voucher papierowy uprswniajacy do tych zabawek na marzec ?
Cos kojarze bo ja wyklejalam a pozniej chcialam zbierac na te domowe rzeczy za punkty
Tak właśnie było - trzeba było wymienić zebrane naklejki voucher. Jak się wybrało biedronkę w której się wymieni voucher to tylko w tej biedronce można odebrać
Ja już nie pamiętam ale wiem że miałam tyle punktów że miałam zabawkę i je wymieniłam na odbiór ale zabrakło i tego nie zrealizowałam.
Napisałam właśnie do BOK do Biedronki i zobaczymy co napiszą
@JoannaMP byłam dziś w Biedrze i kupiłam na promocji 2 książeczki (jedna była po16,99zł) a na promocji za jedną dałam 11,99zł
Zestaw kosmetyków weledy dla dzieci, fajne nagietkowe
a widzę dziewczynom jakieś powiadomienia z niebieskiego przychodzą a mi nic nie przychodzi na e-maila ![]()
@Michaska ale super książeczki, ja również lubię książki dla dzieci🥰
Te są takie że trzeba otwierać w środku okienka. Staram się za każdym razem kupić inny rodzaj by miał za każdym razem coś innego
Mam dokładnie z tej serii
Fajne są te ruchome książeczki ![]()
Ooo ale fajne te książeczki
Mi się jeszcze podobają takie przesuwne …… w domu mam jeszcze grające i sensoryczne
O tez mam jedna z takimi okienkami , świetne są .
Jejku te wszytskie ksiazeczki mnie strasznie kuszą ![]()
Ja kupiłam książeczkę sensoryczną. Zwierzęta na safari czy coś takiego
No właśnie w tej serii co ty kupiłaś na tym drugim zdjęciu tylko nie te dokładnie
Świetna jest ta z okienkami
pamiętam jak jakiś czas temu kupiłam dla chrześniaka taką o sowach, to ją uwielbia do tej pory ![]()
Ooo te sensoryczne też wydają się być ekstra
muszę zakupić takie dla mojego Synka ![]()
Ooo te mega , muszę takich teraz dla córci nakupować ![]()
![]()
![]()
Teraz warto póki są promocje ![]()