Konkursy i promocje AKTUALNE

I jak jednak znalazłaś kupon na maskotkę ? :smiling_face:

Oby się udało i żeby był szczęśliwy

W aplikacji nie ma a ja tam zaznaczyłam że chce online zbierać więc kurczę chyba napiszę do nich co z tym się stało.

A to nie bylo tak ze trzeba bylo to odznaczyc zeby dostac voucher papierowy uprswniajacy do tych zabawek na marzec ?
Cos kojarze bo ja wyklejalam a pozniej chcialam zbierac na te domowe rzeczy za punkty

1 polubienie

Tak właśnie było - trzeba było wymienić zebrane naklejki voucher. Jak się wybrało biedronkę w której się wymieni voucher to tylko w tej biedronce można odebrać

2 polubienia

Ja już nie pamiętam ale wiem że miałam tyle punktów że miałam zabawkę i je wymieniłam na odbiór ale zabrakło i tego nie zrealizowałam.

Napisałam właśnie do BOK do Biedronki i zobaczymy co napiszą

@JoannaMP byłam dziś w Biedrze i kupiłam na promocji 2 książeczki (jedna była po16,99zł) a na promocji za jedną dałam 11,99zł

4 polubienia

Zestaw kosmetyków weledy dla dzieci, fajne nagietkowe :blush: a widzę dziewczynom jakieś powiadomienia z niebieskiego przychodzą a mi nic nie przychodzi na e-maila :thinking:
@Michaska ale super książeczki, ja również lubię książki dla dzieci🥰

Te są takie że trzeba otwierać w środku okienka. Staram się za każdym razem kupić inny rodzaj by miał za każdym razem coś innego

Mamy coś podobnego w domu też z okienkami

1 polubienie

Mam dokładnie z tej serii

Fajne są te ruchome książeczki :smiling_face:

Ooo ale fajne te książeczki

Mi się jeszcze podobają takie przesuwne …… w domu mam jeszcze grające i sensoryczne

O tez mam jedna z takimi okienkami , świetne są .
Jejku te wszytskie ksiazeczki mnie strasznie kuszą :see_no_evil:

Ja jeszcze mam takie sensoryczne, jedna sylikonowa a druga różne faktury

1 polubienie

Ja kupiłam książeczkę sensoryczną. Zwierzęta na safari czy coś takiego
No właśnie w tej serii co ty kupiłaś na tym drugim zdjęciu tylko nie te dokładnie

Świetna jest ta z okienkami :star_struck: pamiętam jak jakiś czas temu kupiłam dla chrześniaka taką o sowach, to ją uwielbia do tej pory :star_struck:
Ooo te sensoryczne też wydają się być ekstra :star_struck: muszę zakupić takie dla mojego Synka :smiling_face_with_three_hearts:

Ooo te mega , muszę takich teraz dla córci nakupować :face_with_hand_over_mouth::smile::cherry_blossom:

1 polubienie

Teraz warto póki są promocje :smiley: