A wjedź w link i szukaj takich ikonek na dole
Oo dziekuje , to sie nie udalo
ale nie wpadlabym na to w zyciu ![]()
Sama dopiero dzisiaj to odkryłam ![]()
Jutro zaraz muszę się za to zabrać ![]()
Masakra, współczuję tym Paniom za kasa i tym bałaganem tam. @JoannaMP ja nigdy tam nie wygrałam , więc nie pomogę
A gdzie tam można zobaczyć wyniki?
My juz odebraliśmy Biedroniaki za dwa vouchery.
Mamy koszyk i burgera.
A wczesniej odebralismy sushi sare i ksiazeczki wszystkie ![]()
A skąd macie vouchery ? Ja miałam punkty ale miała wymienione na voucher i on miał termin ważności ale nie było pluszaków …… a teraz go nie widzę , przepadł?
Ten voucher byl do wykorzystania na marzec, bo wlasnie brakowało pluszakow. I trzymalam go w skrytce
na szczescie nie wyplowial
Zobacz czy w aplikacji nie masz bo podobno z apki też można odebrać. Ja akurat miałam papierowy, przetrwał te kilka miesięcy w portfelu i mamy koszyk ![]()
Ja też chciałam koszyk. Właśnie patrzyłam w apce i nie widzę, może napiszę do nich. Ja miałam online
Ooo ten bezcenny koszyk , co swego czasu trochę kosztował . Ciekawe czy u nas w biedronce będzie . Syn byłby na pewno zadowolony, bo na nim zależało mu najbardziej ![]()
![]()
My zawsze zabawki z biedronki dawaliśmy naszym pieskom ale ten koszyk wyjątkowo zostanie dla synka
wcześniej cała rodzina zbierała naklejki żeby pieski miały nowe zabawki
fajny jest ten koszyk żeby dziecko sobie coś wkładało do niego. No i teraz jak już mamy synka to chyba przy kolejnych akcjach będziemy zbierać naklejki dla niego ![]()
Klikasz w ten puchar i przenosi do strony z listą wygranych
My zbieramy z tego względu że syn się cieszy tym wyklejaniem . Ale tak to raczej ani byśmy nie zbierali, na samym początku te maskotki były wiele ładniejsze
Mi sie udalo upolowac 2 koszyki , jeden dla malej drugi dla bratanka . Ten 1 ktos sobie schowal za regalem i niefortunnie wystawal
a drugi , akurat byla dostawa i jak nigdy byly same koszyki ![]()
@Sylwiaa u mnie tez parowka i papier toaletowy bralismy dla pieskow
Nooo te koszyczki są fajne. Ja ma słoik ogórków ![]()
@magdallenka08971 Ja wygrałam tylko na instagramie w niebiesim pudełku a na ich oficjalnej stronie też nigdy nie wygrałam ![]()
@Michaska my mamy koszyk, ogórki i puszkę z sardynkami
lodówka mi się podobała ![]()
I co udało się ? @Mama03 to cowygrakas na insta ?
Ooo cóż za jego zdziwienie będzie jak przyjdzie po niego
jeny aby u nas też były koszyczki syn bardzo chciał a jeszce nie zdarzyliśmy się wybrać ![]()
![]()