Konkursy i promocje AKTUALNE

A wjedź w link i szukaj takich ikonek na dole

Oo dziekuje , to sie nie udalo :see_no_evil: ale nie wpadlabym na to w zyciu :sweat_smile:

Sama dopiero dzisiaj to odkryłam :rofl:

Jutro zaraz muszę się za to zabrać :smile:

Masakra, współczuję tym Paniom za kasa i tym bałaganem tam. @JoannaMP ja nigdy tam nie wygrałam , więc nie pomogę

A gdzie tam można zobaczyć wyniki?

My juz odebraliśmy Biedroniaki za dwa vouchery.
Mamy koszyk i burgera.
A wczesniej odebralismy sushi sare i ksiazeczki wszystkie :heart:

A skąd macie vouchery ? Ja miałam punkty ale miała wymienione na voucher i on miał termin ważności ale nie było pluszaków …… a teraz go nie widzę , przepadł?

Ten voucher byl do wykorzystania na marzec, bo wlasnie brakowało pluszakow. I trzymalam go w skrytce :rofl: na szczescie nie wyplowial

Zobacz czy w aplikacji nie masz bo podobno z apki też można odebrać. Ja akurat miałam papierowy, przetrwał te kilka miesięcy w portfelu i mamy koszyk :smiley:

Ja też chciałam koszyk. Właśnie patrzyłam w apce i nie widzę, może napiszę do nich. Ja miałam online

1 polubienie

Ooo ten bezcenny koszyk , co swego czasu trochę kosztował . Ciekawe czy u nas w biedronce będzie . Syn byłby na pewno zadowolony, bo na nim zależało mu najbardziej :face_holding_back_tears::cherry_blossom:

1 polubienie

My zawsze zabawki z biedronki dawaliśmy naszym pieskom ale ten koszyk wyjątkowo zostanie dla synka :smiley: wcześniej cała rodzina zbierała naklejki żeby pieski miały nowe zabawki :joy:fajny jest ten koszyk żeby dziecko sobie coś wkładało do niego. No i teraz jak już mamy synka to chyba przy kolejnych akcjach będziemy zbierać naklejki dla niego :slight_smile:

Klikasz w ten puchar i przenosi do strony z listą wygranych

My zbieramy z tego względu że syn się cieszy tym wyklejaniem . Ale tak to raczej ani byśmy nie zbierali, na samym początku te maskotki były wiele ładniejsze

Mi sie udalo upolowac 2 koszyki , jeden dla malej drugi dla bratanka . Ten 1 ktos sobie schowal za regalem i niefortunnie wystawal :sweat_smile: a drugi , akurat byla dostawa i jak nigdy byly same koszyki :sweat_smile:
@Sylwiaa u mnie tez parowka i papier toaletowy bralismy dla pieskow

Nooo te koszyczki są fajne. Ja ma słoik ogórków :star_struck:

@magdallenka08971 Ja wygrałam tylko na instagramie w niebiesim pudełku a na ich oficjalnej stronie też nigdy nie wygrałam :roll_eyes:
@Michaska my mamy koszyk, ogórki i puszkę z sardynkami :rofl: lodówka mi się podobała :smile:

1 polubienie

I co udało się ? @Mama03 to cowygrakas na insta ?

Ooo cóż za jego zdziwienie będzie jak przyjdzie po niego :rofl: jeny aby u nas też były koszyczki syn bardzo chciał a jeszce nie zdarzyliśmy się wybrać :rofl::rofl: