Konkursy i promocje AKTUALNE

U nas najbliżej jest pod domem w Żabce ale właśnie często się psuje o nigdy nie wiadomo na co się trafi

Jest tam jakoś ważność? Bo akurat mam w planach zakup. Tylko chciałam jeszcze chwilkę poczekać

1 polubienie

To u nas też , a pod jedną biedronką to postawili tylko ten jakby domek :stuck_out_tongue: (nie wiem jak to nazwać) bez tej maszyny w środku i tak już bardzo długo jest :sweat_smile: tylko miejsce parkingowe się marnuje :see_no_evil:

1 polubienie

Właśnie czytałam regulamin. Sprzedaż do 05.04 a zgłoszenia do zwrotu do 10.04 lub do wyczerpania puli.

1 polubienie

To u nas to samo :rofl: tylko problem teraz z tymi butelkami

1 polubienie

Dobrze że czekałam z prezentami

Dokładnie ja tak samo nie lubię jak tak sklepy robią, bo raczej każdy robi zakupy w biedronce tylko nie zawsze chcę się wtedy kiedy oni chcą.
@magdallenka08971 no właśnie u nas nie ma trzeba iść do kasy z tymi butelkami.
@Mama.urwisa haha no to nieźle , trzeba ich zawalać butelkami to szybko naprawią i uruchomią

Skoro nie jest to zgodne z prawem to może coz z tym zrobią później

Dokładnie , a jak jest w innych sklepach? Np. W Lidlu też tak jest? Ja nie robię tam zakupów więc nawet nie wiem .

Wszędzie tak jest ale wszędzie ale nie mogą zmusić Cię do zakupów w tym sklepie więc możesz iść z bonem do kasy to mają obowiązek wydać Ci gotówkę. Chyba że np w biedronce pokarzesz swoją kartę moja Biedronka przy zwrocie butelek to wtedy kaucja nabije się do e-portfela i wtedy już trzeba zrobić zakupy w sklepie w ciągu 30 dni bo inaczej orzepadnie

Ojej , masakra , i co oni każdą butelkę sprawdzają czy ma kaucje ? Jak to wygląda ?

Tak i naliczają wtedy ten bon , te butelki są odkładane koło kasy, i puszki po piwie widziałam też przynoszą :see_no_evil: w sobotę jest tak zastawione tymi zwrotami że masakra.

Oni chyba kod kreskowy zczytują a nie sprawdzają manualnie czy jest kaucja. My najczęściej oddajemy w Żabce i dostajemy kasę

Ooo to jest super promocja :smiling_face:

Tylko dziewczyny z tą promocją z smyka to chyba trzeba będzie się pośpieszyć bo doczytałam w regulaminie, że w puli jest tylko 800 tych voucherów więc chyba szybko się rozejdą.

1 polubienie

W Kiku jest też promocja

I tyle samo jest na artykuły wielkanocne

Dziewczyny wiecie jak dziala niebieskie pudelko ? Dzis dostalqm emaila innego niz zwykle i nie wiem czy sie cieszyc :sweat_smile: na stronie jeszcze nie ma , albo nie potrafie znalesc listy szczesliwcow

2 polubienia

A jesteś na tej liście?

Wlasnie nie ma zadnej listy pod tym linkiem :see_no_evil::sweat_smile: