Eee n otopieknie, ja nawet nie probuje, pójdę jak będę szła na spacer i zobaczę czy coś jeszcze zostanie …… ale to duże ilości masła są więc kurcze szybko zejdzie. Aż dziwne że Lidl takiej nie ma
No bardzo szybko poszło, miałam dużo szczęścia że akurat towar rozkładali. Mieli tylko 3 kartony masła na palecie (oprócz tego co o 6 zeszło bezpośrednio z lodówek). Pierwszy raz stałam w kolejce do palety z towarem ![]()
Ooo to super ![]()
Nooo szybko to masło zejdzie
Ooooo I pięknie …. Udało się i drugiej osobie
Oooooo ale mojemu się teraz dostanie ![]()
![]()
oj oj ![]()
Haha np ja mpjemu powiedzialam , ze to sprawa wyzszej rangi , bo muszę sie na forum pochwalic i ma sie bic o maslo ![]()
Wrocil troche potargany i ze sliwą pod okiem ale misja zakonczona sukcesem , to niska cena za maslo w promce
![]()
![]()
![]()
ja się przejdę jak będę szła na spacer ale wątpię że uda się coś zdziałać ![]()
Trzymam kciuki! Czesto rozkladaja towar o pozniejszej godzinie , mozliwe , ze sie uda
Hahaha ja mojemu dałam jeszcze szansę , jak chce do domu wrócić to bez masła niech nawet nie przychodzi ! ![]()
![]()
![]()
Ooo i fajnie że się udało, u nas same pustki ![]()
Tak to jest jak się wysyła faceta po maslo … kupi tylko masło a ja pojechałam po masło i wróciłam obładowana
dobrze że pojechałam z synkiem to przynajmniej kupiłam mniej rzeczy bo za dużo do kosza w wózku się nie zmieściło ![]()
Moj maz tez o 8 kupil nam maslo
poszedl przed praca ![]()
U mnie w miescie juz na fb pytaja gdzie kupia masło ![]()
![]()
Hahaha prawda
chociaz moj na 2 rachunek kupil na sniadanie w innym sklepie , bo mowil , ze taka zadyma w biedronce byla ze masakra
ale on doskonale wie , ze staram sie redukowac wage to na sniadanie zrobil bulki z bekonem , serem i jajkiem . Kirde jak to pachnialo , ale serio cala chata leciala boczkiem smazonym ![]()
no i zjadlam jedna , ale tak mi naladowal tego boczku , ze chyba mniej kalorii bym zjadla jedzac w mcdonaldzie ![]()
Ahh no ale nie moge narzekac , bo przyjechal i zrobil ![]()
![]()
Ale mi narobiłaś ochoty na taką bułkę
ja nialam w planach fit obiadki w tym tygodniu to wczoraj przyjechał mój tato z bigosem, kiełbasami, jakimiś swojskimi wędlinkami itd ![]()
I to zawsze tak jest
tak nas wlasnie wspieraja w dążeniu do bycia fit ![]()
To chyba mój mąż zacznie na forum pytać , bo jak nie dostanie to go nie wpuszczę do domu ![]()
Ja uwielbiam śniadanka z jajkiem sadzonym albo jajeczniczka i dobrego beconik ![]()
to moje ulubione ale ostatnio rzadziej robię by męża nie kusić