Po wode to ja męża wysyłam jak są promki w biedronce 6+6 gratis lub 8+4 gratis
to wtedy bierze tyle zgrzewek ile się do wózka zmieści ![]()
My wolimy teraz kupować te duże butelki z biedronki , bo nie ma na nich chociaż kaucji
Coś widziałam o tych icoin ale totalnie nie zagłębiałam się w temat
To my kupiliśmy czajnik z filtrem i już kupujemy wody niegazowanej ![]()
Ja całkiem zapomniałam , że trzeba juz je wymienić
Ja też na pewno sporo miałam bo często korzystam z inposta ale nie robiły na mnie wrażenia
Ja i tak nigdy nic za to nie wygrałam
My w domu mamy zmiękczacz wody i on powoduje że jest sporo sodu w wodzie, a mąż miał kilka razy kamienie nerkowe więc woli pić wodę źródlaną (po mineralnej miał kamienie). Myślimy o założeniu filtra odwróconej osmozy ale to jest taki koszt że bardziej się opłaca kupić w butelce. Zresztą nawet w poprzednim miejscu piliśmy wodę w butelce bo nam bardziej smakowała
No to jak masz taka sytuacja to co innego to jasne że kupujecie butelkowana. U nas woda z kranu jest dobra do picia miasto zachęca ale filtruje na wszelkie w
A my to znowu pijemy przegotowaną wodę
denerwuje mnie ta ilość tych butelek i problem u nas w okolicy z oddawaniem ich
Przegotowana to tylko dziecku daje do pica i do kaszek
Ja z racji sodu w wodzie daje dziecku tylko butelkowana i kupuje taką której nie trzeba gotować. Wodę daje dziecku tylko do mm póki jesteśmy przed RD
Dlatego taka duza wystarczy na dłużej ![]()
Nawet nie wiedziałam, że to są aż takie różnice
Tak ja wymieniałam na tańszą wysyłkę inkoiny , fajnie zawsze to jakoś taniej można wysłać coś ![]()
@daruniax33 wow to ci się ich trochę nazbierało tych inkoinów
@Mamina ja od kąd są paczkomaty też wszytko co mogę zamawiam przez internet, bardzo wygodne jest to że mogę odebrać sobie paczkę kiedy tylko chcę o każdej porze dnia.
Mi się nie chce ich dźwigać
albo zapomnę kupić a przegotowana na cały dzień mamy zawsze ![]()
Ooo super, trzeba się wybrać
dajcie znac co udało wam się kupić
Z jednej strony fajnie z drugiej nie wiem jak w waszej Biedronce u nas jest słaby wybór