Też tak kojarzę , ale teraz tego nie widzę
może później coś zaktualizują
Można, ja kiedy wymieniłam coiny na tańsza przesyłkę ![]()
Można cały czas wymieniać incoiny na nadanie paczki i inne usługi. Ja cały czas korzystam, jak komuś coś wysyłam albo fajna opcja jeśli sklepy nie mają darmowego zwrotu to zawsze taniej.
Faktycznie , dziękuję
A w rok uzbierałam ponad 4,5 tys incoinow, wszystkie wydałam na literę z nadzieją że może coś uda się wygrać. Tez wszystko zamawiam do paczkomatu - ubrania, cała wyprawka dla dziecka, karmę dla zwierząt, nawozy do trawy, sprzęt do ogrodu, w sklepach kupuję tylko taką świeżą spożywkę typu owoce, warzywa, nabiał i mięso. Często zamawiam też przez internet chemię do domu i suchą spożywkę (makarony, owsianki, jaglanki itp )
@Mama03 żałuje że nie mam takiego problemu no ale jakoś pocieszać się trzeba
Dokladnie tak samo robie.
Bez stania w kolejce, odbieram zakupy kiedy mi wygodnie.
Tez warzywa,owoce czy nabial kupuje w sklepie a resztę mozna online.
Dla mnie to duze ulatwienie ![]()
I fajnie , nie trzeba tego wszystkiego dźwigać a wy z allegro wszystko zamawiacie ? Nawet ostatnio chłopak kupował kawę w lidlu za 44 zł a na allegro 27 zł taka sama .
Ja w większości z allegro, ale czasami taniej jest bezpośrednio ze strony producenta.
Zauważyłam że płyny do prania z allegro są trochę lepsze niż z biedronki- mam wrażenie że mniej rozcieńczone
Ja tez zazwyczaj z allegro, ale porownuje ceny na Ceneo. Wpisuje produkt i patrze gdzie taniej.
To samo robię i jeszcze googluje czy nie ma jakiś kodów rabatowych ![]()
Na allegro jakiś czas temu pojawiły się wyzwania to też warto tam sprawdzać i dołączać do nich bo dostaje się monety i można nimi zapłacić
Ja wszytko na allegro od chemii, poprzeć całą wyprawkę, suplementu z aptek, kosmetyki, zabawki a ostatnio nawet ubrania tylko ja właśnie od jakiegoś czasu nie zamawiam do paczkomatu InPost bo raz że mam dalej a dwa że zbieram Smart Monety na Allegro które potem można wymieniać złotówki a te z kolei można zbierać jak korzysta sieć dostawa za pomocą Allegro One albo Allegro Delivery ….
Ja mam daleko do paczkomatu allegro więc w tym wyzwaniu z ich dostawą nie biorę udziału, ale w reszcie tak
mam jakiś paczkomat allegro 4 km od domu ale tam są problemy z parkowaniem i często jest problem żeby wjechać pod paczkomat
To by było zbyt piękne żeby było prawdziwe
ja incoiny przelewam na zakup defibrylatorów, polecam ![]()
Ja bardzo dużo zamawiam na alegro przyniosą pod same drzwi ani dźwigać tego nie trzeba ![]()
To nie dość , że taniej to jeszcze lepsze. Muszę też się skończy na to przekonać i zacząć zamawiać @Mama.urwisa jakąś żywność też czy tylko chemię ?
Ostatnio to nawet kisle i budynie zamawiałam ![]()
Ja ostatnio zamawiałam pomidory w puszcze, w oleju, jakieś gotowe sosy. Teraz na zakupy zabieram synka w wózku więc żeby mi się wszystko w koszyk w wózku zmieściło to ciężkie rzeczy zamawiam online i do tego nie muszę dźwigać ![]()
Ja muszę zacząć zamawiać tak wodę ![]()
Takie gotowe sosy, puszki, makarony czy konserwy spokojnie można zamawiać na allegro