Brałam w nim udział ale niestety się nie udało ![]()
O widzisz, dobrze z mówisz bo jakoś tak nie wiedziałam.
@Mamina słyszałam kiedyś o tym a potem zapomniałam. A to trzeba było się jakoś zgłosić do tego losowania czy mieć odpowiednią ilość incoinow?
Do końca wierzyłam że coś uda mi się wygrać, ale niestety. Pocieszam się teraz że takie mieszkanie to byłby tylko kłopot bo przecież musiałabym jeszcze je wykończyć
no ale to marne pocieszanie się, jednak wolałabym mieć taki problem
Ja brałam udział często i wygrałam chyba z trzy razy kod do jakiejś tam audioteki , a tak nie słyszałam, żeby ktoś wśród znajomych coś tam wygrał poza dodatkowym losem, incoinami czy kodami do tej audioteki.
No wlansie ja tez dostalam dodatkowe punkty a tak to nic szczegolnego a jakis dyson by sie przydał:rofl:![]()
![]()
No ja na mieszkanie nie liczyłam ale właśnie chociaż odkurzacz albo suszarkę haha
Ja mialam ponad 7 000 coinow
wygralam jakies znizki do sklepow i na ebooki.
Mialam 228losow na mieszkanie i no coz. Nie wygralam:rofl:![]()
![]()
![]()
Heheh ja się pocieszam że i tak za daleko by mi było do tych mieszkań ![]()
nie ogarnęła bym ich
to nie dla mnie ![]()
![]()
O kruca fuks ale miałaś dużo coinow …. To ty nieźle korzystasz z usług InPost …… ja to najwięcej miałam 800 chyba.
Oooo takie mieszkanie by się przytuliło. Chociaż mnie by ucieszy w wygranej termomix czy właśnie odkurzacz
Bo ja duzo tez zamawiam, za kazde odebranie paczki tez dawali.
Ja zamawiam bardzo duzo rzeczy, od kosmetykow po musli czy owsianki, karme dla kotow, dla dziadkow tez zamawiam duzo zeby nie latali juz po sklepach. A paczkomat mamy 10 krokow od domu ![]()
Ale to przez allegro? Bo ja ostatnio znowu korzystam ze Smart Delivery bo zbieram Smart Monety
Nie tylko przez allegro, ale do paczkomatu inpost.
Vinted, allegro, sinsay, zooplus czasem shein i wszystkie te paczki ida inpostem
I za te wszystkie ochr się dostaje? Hmmmm ja zamawiam z Sinsay i nie zauważyłam żeby mi dawali coiny, muszę się temu przyjrzeć
Oo to nieźle ![]()
Którejś z forum sie udało auto wygrać albo mieszkanie?![]()
@Sylwiaa oj ja tam bym wolała mieć taki problem
gdyby tylko takie problemy były w zyciu to ja bym się cieszyła ![]()
Za odbior paczki dostaje sie 20 coinów.
Za nadanie paczki 50 coinow.
Ale sa jeszcze jakies opcje dostawania ich, w aplikacji sa wyszczegolnione
Oki to muszę popatrzeć, w sumie to jakoś mi się zbierały
Ale jestem bardzo ciekawa , czy one ci przepadną czy zostaną . Szkoda , żeby taka wielka ilość miała przepaść . To wszystko co InPost paczki zalicza , czy się wysyła , odbiera , czy do paczkomatu i za każde jest też chybania punktacja
Może też ci się nie zbierały bo nie byłaś do tego zarejestrowana, jak nie wiedziałaś ale wydaje mi się że to i tak nalicza te punkty
Jakieś się coiny zbierały bo miał z 800 z tego co pamiętam
A niemozna czasami tego wymienic np zeby wysylka byla tansza cos mi sie kiedys obiło o uszy ![]()