Konkursy i promocje AKTUALNE

O kurde ale wygrana :speak_no_evil::speak_no_evil::speak_no_evil:

1 polubienie

Aby wygrać trzeba grać 🩵 ja co jakiś czas próbuje co jakiś czas coś się uda wygrać :smiling_face_with_three_hearts:

Ale więcej się wyda niż wygra :rofl:

1 polubienie

Nie no ja za dużo nie robię . Trochę przemyślam zakupy . Bo to na prawdę można dużo niepotrzebnych rzeczy nakupowac. Raz kupiłam nutelle i nie wygrałam i więcej nie kupuję :rofl::rofl:

W dobrej cenie są chusteczki waterwipes w Biedrze

2 polubienia

Ooo super promocja, trzeba się wybrać :smiley:

A bralyscie udzial w losowaniu INPOSTU ?
Zbieralo sie tw coiny i mozna bylo je wymieniac na losy.
Dzis bylo losowanie nagrody głównej, no ale watpie ze wygralam :rofl:

1 polubienie

Ja mam jakieś i kiedyś wymieniałam je na jakąś tańszą przesyłkę. Nawet nie wiedziałam że jest główne losowanie

Pantsy z pampersa sa też 1+1 :slight_smile: do soboty.
I biale dady tez 1+1

1 polubienie

Ja tych incoisow mam 2445 nie brałam udziału , nawet nie wiedziałam że do dziś coś jest :sweat_smile:

Ja miałam dość sporo incoinow i nie udało mi się nic wygrać, tzn jakieś drobne rzeczy typu więcej incoinow, jakieś orzedluzenie paczki, chyba WP pilot i cos tam jeszcze

Jak nie przepadają to wykorzystam na następne losowanie :slight_smile:

1 polubienie

To akurat wykorzystuje jak muszę jakąś paczkę nadać, zawsze to cos taniej jest. Plus kiedyś była akcja ze przekazywało się punkty i InPost po zebraniu jakiejś puli fundował AED do montażu przy paczkomatach

To niestety bylo ostatnie losowanie, juz trzecie.

Wooow, ile punktów :flushed::star_struck::star_struck: niedługo pewnie będzie kolejny konkurs , a te punkty raczej nie przepadają , chociaż mogę się mylić nie wiem

Mam nadzieję że mi nie przesadna , kurczę a mogłam wygrać mieszkanie w Krakowie . :smiley:

No kurczę taka ilość to szkoda :face_with_hand_over_mouth:

Na jednym forum mama się chwaliła nawet że w rafaello wygrała , z kinder czekolady dużo osób wygrywało walizki, pinaty , także brać udział nak najbardziej a nóż się uda :blush:
@Mama.urwisa teraz chyba był konkurs z nutella na apce biedronki pamiętam się mi wyswietliło coś
@Mamina a co można było wygrać w inpostowym losowaniu?

Auto i mieszkania

1 polubienie