A widziałam ten konkurs z nutella ale nigdy nic w takich konkursach nie udało mi się wygrać ![]()
więc odpuściłam …. Ciekawa jestem czy w ogóle ktoś wygrywa bo nigdy o tym nie słychać
Mi się kiedyś udało wygrać w Ferrero kieliszki
zadzwonili do mnie , że wygrałam główną nagrodę i juz nie pamiętałam co to było a to kieliszki ![]()
To mi się udało wygrać teraz sobie przypomniałam w jakiejś loterii Lidla za paragony bon na 50zł ![]()
Dzisiaj w Biedronce nutella jest 1+1 więc może zachęci to kogoś do konkursu o thermomix . Ja już kupiłam ![]()
Oo to mi się to też udało wygrać , ale chyba to było 100 zł ![]()
Było że nie wygrałam pierwszej nagrody a odbędzie się kolejne losowanie ![]()
To ja wygrałam bo on na 100 zł do centrum handlowego. A technicznie nie ja tylko moje dziecko bo akurat to było przed świętami Bożego Narodzenia i tam była kobieta przebrana w elfa i po centrum handlowym były porozkładane jakieś tam karteczki i trzeba było je znaleźć. Moja córka znalazła ich 10 zgłosiła się do tej elficzki wypełniliśmy formularz i później zgłosili się do mnie na maila
To jeszcze masz szansę , może się uda
trzymam kciuki ![]()
ja przypinam do koszyków które są w szafie z Ikea nie chcemy gdzie jest i wiem że żel i sama na przykład tam są balsamy i takie inne rzeczy no oko że tam są w tym koszyku są pędzle i kosmetyki do makijażu oka
A tak naprawdę to zbieram dla dziecka do zabawy
ogólnie to one są te przypinania ubrań No ale nie wiem czemu takie gdyby były inne wersje to może tak ale takie z rossmanowski z kosmetykami no bez przesady
W lidlu jest promocja na kaszę mannę jakbyście chciały. Jest 2+1 gratis , cena za jedną jest 1,90zl więc za niecałe 4 złoty 3 woreczki kaszy 500g każdy . Ja teraz używam do placków dla małego na przykład ![]()
Fajna promocja , niestety do lidla mam za daleko
Mam prawie wszytkie dziś wygrałam pin pędzel, ja tak sobie zbieram te piny , poprostu kolekcjonuję
i mam zajawkę bo czekam kiedy będzie misja co miesiąc i jaki nowy pin:rofl: bodajże jest ich 12
Co do konkursów takich z żywności czesto słyszę że ktoś coś wygrał także myślę że waro brać udział .
Z Rafaello jest fajny konkurs
jesli dobrze pamietak to do 17 marca trwa.
O, to ciekawe co piszesz bo ja właśnie nigdy nie spotykam taki osób
To może kiedyś będą miały dużo na wartości za kilka lat jak je ktoś wszystkie będzie trzymał i jakiś kolekcjoner będzie szukał
mi się udało wygrać raz w Ferrero a koleżance w wyborowej wódce , wygrała jakąś cytrynową , ale tylko jedną , ale zawsze coś
Ale jeszcze inna koleżanka wygrała w grzańcu 6 butelek .
a tak to nigdy więcej nic nie słyszałam , a tyle razy co np w kinder bueno się zgłaszałam to nic. Miałam nawet ze 30 szans bo tyle kupowałam bo ciasta często robiłam i nic ![]()
To i tak że ktoś wygrywa. Bo o konkursach jest głośno ale o wygranych to już nie a wśród moich znajomych czy rodziny nie słyszałam by ktoś wygrał
No to chyba trzeba mieć szczęście
Albo grać hihihi😁
Ja np kupiłam lotto z chłopakiem , mówię że tyle milionów jest do wygrania i co ? I tylko chyba w kaskadzie wygrałam aż 1zl ![]()