Konkursy i promocje AKTUALNE

Ja raz dostałam , a co potem robicie z tymi pinami? @Mama.urwisa ja dostałam ostatnio ale u mnie to po prostu leży i nie wiem co z tym zrobić , no i taki co rozdrabniacz co Michaska wysłała to też super sprawa , zawsze mniej do mycia niż W Lidlomixie

Rossman

Ja nie bo i tak bym ich nie użyła ani nie wykorzystała :woman_shrugging:

@Molly to ja mam taki , był w zestawie jak blender kupowałam . Ale właśnie coś mało go używałam :smiley: muszę się do niego przekonać :smiley:
@magdallenka08971 ja nawet nie wiem o co chodzi z tymi pinami , co tam się zbiera ? I stacjonarnie czy jak ?

Ooo to właśnie to jest ten moment kiedy zaczniesz używać :smiley: Robi się zadanie w aplikacji i dostaje się piny , który odbiera się w rossmanie stacjonarnie, ale do czego one służą , co z nimi robić to nie wiem :laughing:

tak to wygląda

1 polubienie

Aha i to są jakieś przywieszki ? Czy jak ? Czy na coś to się wymienia ?

1 polubienie

A to nie są elementy do przypięcia do jakiejś bransoletki?

To są takie przypinki , ja pierwszy raz je dostałam ale trochę bez sensu , bo cóż tym zrobić

1 polubienie

Moj mąż coś podobnego tylko wąsy ma wpięte do marynarki w miejsce dziurki od guzika :grin:

Właśnie tego szukam. Miałam 8 lat temu popsuł mi się i teraz nie mogę dokładnie tego znaleźć

1 polubienie

Ja jak byłam nastolatką to uwielbiałam takie piny i dokładałam sobie do torebJa jak byłam nastolatką to uwielbiałam takie piny i dokładam sobie do toreb

Nawet nie wiedziałam że Rossmann coś takiego rozdaj e

1 polubienie

Ja czesto cos dostaje z rossmanna, a to naklejki, kiedys tatuaze dostal starszak, mydelka serduszka byly, pin mam koszyk ale nie uzywam. Oo i ostatnio w styczniu dostalam platki zelowe pod oczy :heart:

Ja raczej próbki i ostatnio to co pisałaś to ten miodek dostałam

Ja na forum pierwszy raz przeczytalam o jakis pinach z rosmanna. Nie wiedzialam ze coś takiego jest :slightly_smiling_face:

To jeśli ktoś zbiera , to niedługo będą kolejne .

Może komuś uda się auto wygrac :smiley:

1 polubienie

Aaa to tak jak byłam nastolatka to też lubiłam takie drobiazgi a teraz to niewiem po co to komu :smile::rofl:

Już się nie daje nabierać na te konkursy :smile: chociaż autko kusi :face_with_hand_over_mouth::rofl::smile::heart: kupiłam ostatnio nutelle bo liczyłam na wygraną termomixa i nic nie było :smile: tylko wygrałam ale pełno dodatkowych kalorii w gratisie :smile::rofl:.

2 polubienia

Ale konkurs już się skończył? To nie jest tak , że losowanie zacznie się później ? :smiling_face: ja wziełam udział w kinder w lidlu bo akurat się złożyło, że chłopak był w Lidlu to skorzystałam :smiley: Ale losowanie będzie dopiero później