A dużo jest przepisów w tym lidlomixie? Bo ktoś mi kiedyś mówił że mało i że nie warto …
Oo dziękuję , zobaczę sobie bo tak ciągle się zastanawiam i myślę czy nie kupić bo jak urodzę w maju to na pewno będzie ciężej gotować a taki sprzęt to jednak ułatwienie .
Nieraz można znaleść na necie używane kilka razy i o wiele taniej
Ja też ciągle myślę o takim sprzęcie , głównie jeśli chodzi o rozszerzenie diety . Chce tam przyrządzać dania dla małej
mają tam przepisy też jakieś dla dzieci na rd
No ja tak myslam żeby kupić właśnie termomixa żeby robić dla synka ale mi właśnie szwagierka odradziła że dla dzieci robi się małe ilością w tym urządzeniu to większe się przygotowuje …. Z drugiej strony wiedziałam przepisy dla dzieci…. Ale może faktycznie dla starszych nieco
Termomix to też spora cena , trzeba dobrze rozważyć plusy i minusy tego sprzętu czy się opłaca ![]()
Ja dzisiaj właśnie zrobiłam szarlotkę z bezą !
Jezu tak za mną chodziła
No to sobie ściągnij aplikację i zobacz czy odpowiadają przepisy
@Michaska tak w sumie ma rację , bo dla małej ilości myć wielki gar , ale to się samo myje .
@Michaska @Mama.urwisa ja mam takie urządzenie specjalnie pod malucha gdzie robi się małe ilości
Chyba babybreeza też ma podobne urządzenie.
Dla maluchów przy RD te porcje są malutkie.
Synek jeszcze jest za mały na RD ale jak dostałam to urządzenie to od razu sprawdziłam czy działa, więc dla testów zrobiłam tam marchew i nawet spoko działa
Wygląda super tylko ta cena
Taaa, dlatego cieszę się że dostałam (prezent od mamy), sama bym nie kupiła. Z baby breeza jest chyba jeszcze droższy ![]()
Też na takie patrzyłam przy RD Synka. Ale wredy stanelo na zwykłym parowarze i kupilam sobie BlendyGo bo w nim sie male ilości blendowalo fajnie.
Widziałam właśnie ten z baby Breza ok 750-800 to faktycznie drogo wychodzi . Sama już nie wiem na co zdecydować się .
a wy zbieracie piny w rossmanie? ![]()
Ja tego nie robiłam nigdy ![]()
![]()
Ja mam jakieś pojedyncze ale nie zbieram wszystkich bo mi się nie podobają wszystkie ![]()
![]()
ja też wybrane niedługo bedzie pędzel ![]()
Ten pędzel nie wiem czy mnie przekona ![]()
![]()