Ja nie mam takich więc chyba to zależy od osoby
Hmm
może trzeba było się bardziej uśmiechnąć ![]()
.
Ps. Taki żarcik ![]()
![]()
![]()
![]()
A jakie Ty masz ?
Byłam dziś i nie dostałam
u mnie w Rossmanie to ogólnie masakra jest i naprawy rzadko coś wydają z tych gifcików ![]()
![]()
No to ja dzisiaj byłam w Rossmanie i to nie w moim standardowym byłyśmy na kasie samoobsługowej to pani z kasy głównej podeszła do mnie i do córki i dała nam te miodziki
A to jest bardzo możliwe!
w końcu - kupon za uśmiech:grinning:
Ja kiedyś dostałam lusterko do torebki i dwa mydełka glicerynowe, bo pożyczyłam swoją kartę rossman innej klientce żeby się jej nabił rabat i kasjerka to zobaczyła i mi dała prezent za uprzejmość ![]()
![]()
A pytałaś się coś czy coś mają ? Bo może też już im się skończyło @Kiniawes ooo ale fajnie ![]()
![]()
Obecnie mam tylko ten jedne i jeszcze czekam z wypełnieniem ankiety
@Kiniawes ale super, bardzo to było miłe
Nie zapytałam nawet, bo byłam z Maluchem a nie spał to póki nie krzyczał to każda sekunda była cenna żeby szybko ogarnąć zakupy i uciekać ![]()
![]()
Ahhh to rozumiem Cie ![]()
Korzystasz? Jesteś zadowolona? Daje radę ?
U nas zazwyczaj jeśli chodzi o Rossman to panie wołają córkę i jej coś dają
Czyli ile cena wychodzi ?
Ja mam białego lidlomixa a tow sumie myślałam , że też jest a to coś innego chyba , chociaż czytam to jest to ![]()
@Mama.urwisa 1600 zł
I jest czerwony czarny i biały
Korzystasz? Jesteś zadowolona?
Ja mam lidlomixa i jestem zadowolona ![]()
Wszystko wychodzi z tych ich przepisów?
Mi się nie zdarzyło jeszcze , żeby coś nie wyszło . Ale ja też sobie często czytam opinie przepisów bo np na gofry jest z 6 przepisów i wtedy sobie czytam opinie i mam teraz swój sprawdzony przepis . No i te opinie można przeczytać w aplikacji bo masz też na telefonie , że w każdym momencie możesz sobie zobaczyć co zrobić do jedzenia .