Konkursy i promocje AKTUALNE

Ja nie mam takich więc chyba to zależy od osoby

Mam takie same kupony .

Hmm :blush: może trzeba było się bardziej uśmiechnąć :sweat_smile::sweat_smile:.

Ps. Taki żarcik :sweat_smile::rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

A jakie Ty masz ?

Byłam dziś i nie dostałam :woman_shrugging:t2: u mnie w Rossmanie to ogólnie masakra jest i naprawy rzadko coś wydają z tych gifcików :face_with_peeking_eye::wink:

No to ja dzisiaj byłam w Rossmanie i to nie w moim standardowym byłyśmy na kasie samoobsługowej to pani z kasy głównej podeszła do mnie i do córki i dała nam te miodziki

1 polubienie

A to jest bardzo możliwe!:grinning: w końcu - kupon za uśmiech​:grinning:

Ja kiedyś dostałam lusterko do torebki i dwa mydełka glicerynowe, bo pożyczyłam swoją kartę rossman innej klientce żeby się jej nabił rabat i kasjerka to zobaczyła i mi dała prezent za uprzejmość :face_holding_back_tears::heart:

1 polubienie

A pytałaś się coś czy coś mają ? Bo może też już im się skończyło @Kiniawes ooo ale fajnie :star_struck::star_struck:

Obecnie mam tylko ten jedne i jeszcze czekam z wypełnieniem ankiety

@Kiniawes ale super, bardzo to było miłe

1 polubienie

Nie zapytałam nawet, bo byłam z Maluchem a nie spał to póki nie krzyczał to każda sekunda była cenna żeby szybko ogarnąć zakupy i uciekać :stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:

1 polubienie

Ahhh to rozumiem Cie :smiley:

1 polubienie

Może ktoś planuje kupić to dobra promocja :smiley:

Korzystasz? Jesteś zadowolona? Daje radę ?

U nas zazwyczaj jeśli chodzi o Rossman to panie wołają córkę i jej coś dają

Czyli ile cena wychodzi ?

Ja mam białego lidlomixa a tow sumie myślałam , że też jest a to coś innego chyba , chociaż czytam to jest to :rofl::see_no_evil: @Mama.urwisa 1600 zł

I jest czerwony czarny i biały

1 polubienie

Korzystasz? Jesteś zadowolona?

Ja mam lidlomixa i jestem zadowolona :smiley:

Wszystko wychodzi z tych ich przepisów?

Mi się nie zdarzyło jeszcze , żeby coś nie wyszło . Ale ja też sobie często czytam opinie przepisów bo np na gofry jest z 6 przepisów i wtedy sobie czytam opinie i mam teraz swój sprawdzony przepis . No i te opinie można przeczytać w aplikacji bo masz też na telefonie , że w każdym momencie możesz sobie zobaczyć co zrobić do jedzenia .

1 polubienie