Konkursy i promocje AKTUALNE

Fajne promocje na dzień kobiet :star_struck:

1 polubienie

Może komuś się przyda

Dostalam 🩷

2 polubienia

Ale dają taki przy każdym zakupie czy od jakiejś kwoty?

Super :raised_hands: 🩷

Nie ma wytycznycy. Ja zrobilam zakupy za 40zl.

Super , ciekawe czy mają jakąś określoną liczbę tego czy jutro też jeszcze będą

Ciekawa jestem czy to z okazji dnia kobiet?

Sprawdziłam. To z okazji dnia kobiet. U nas stały przy kasie i pisało żeby się poczęstować i nie trzeba nabijać na kasę. Nikt nie kontrolował nie sprawdzal :laughing: ale uczciwie wzięłam jeden

Niektóre dziewczyny brały bez zakupów. Super pomysł

3 polubienia

Fajnie że rossman robi takie miłe akcje :smiling_face_with_three_hearts:

ooo jutro lecę do rossmanna może jeszcze będą

1 polubienie

Ooo to pięknie, miła akcja z takim upominkiem! :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

Ooo to super :face_holding_back_tears: szkoda że ja mam nie po drodze :face_holding_back_tears:

Ja chyba jutro też się wybiorę Dla tego miodu :speak_no_evil::heart_eyes_cat::heart_eyes_cat:

O tej akcji z miodem widziałam na tik toku, ale w komentarzach dziewczyny jedne pisały że dostały a inne że nie :face_with_peeking_eye: więc to pewnie zależy od rossmana , w jednych będą wystawione a w innych obsługa będzie wydawała komu zechce :grinning: tak samo jak z tymi upominkami - za uśmiech, niektóre dziewczyny dostają a inne nic :woman_shrugging:

Dokladnie. Wszystko zależy od Rosmanna i obsługi.

Miłe są takie upominki jak się uda na nje załapa.c :heart:

Potwierdzam, zadzwoniłam wczoraj do mamy bo robiła duże zakupy w Rossmann i pytam czy dostała i mówiła że nie i że nie były wystawione. Moim zdaniem jak wiesz że są rozdawane to powinno się pytać przy kasie czy można dostać taki słoiczek. Może w niektórych wiesz same Panie sprzedające sobie biorą po kilka kilkanaście i dlatego nie wystawiają

Aktualnie w promocji w Rosmannie są bawełniane płatki kosmetyczne dla niemowląt jakby któraś mama była zainteresowana

2 polubienia

I pewnie wtedy dają swoim koleżankom :hear_no_evil::see_no_evil:

Na Pepco też dostajecie takie same kupony ? Czy każdy ma inne ?