Konkursy i promocje AKTUALNE

Ja robię przetwory i lubię :wink: ale w mieszkaniu to tak nie mam dużo miejsca na ich przechowywanie. Robię pikle, papryki marynowane, sok z malin, przecier pomidorowy :yum:

1 polubienie

U mnie w koło chyba z 5 na każdym końcu miasta . @Mama.urwisa też lubię tam robić zakupy ale ostatnio polubiłam Polo bo mamy bliżej :smiley:

1 polubienie

Podobno z okazji dnia kobiet w rossmannie rozdaja mini sloiczki miodu wielokwiatowego :heart:
Ktoras juz dostala ?
Ja moze jutro sie wybiore bo i tak potrzebuje chusteczki mokre kupic

3 polubienia

Nie byłam teraz w rossmanie :smiling_face: daj znać czy dostaniesz :smiling_face_with_three_hearts: bardzo miłe że tak dają :face_holding_back_tears:

A wiesz czy trzeba znowu mieć na to kupon? Bo ja nigdy nie dostaje kuponów

Nie, to niezalezne. Nie na kupon. Po prostu upominek przy kasie

Ooo to super , muszę się w takim razie wybrać . Bardzo dziękuję za informację :smiling_face_with_three_hearts:

Jutro będę w sklepie i będę przechodzić obok Rosmann to sprawdzę :smiling_face:

Ja mam niestety za daleko :smiling_face: i tak mnie wszystkie prezenty omijają :sweat_smile:

Czasami warto podjechać na takie zakupy :smiley: ja kiedyś zamawiałam przez internet to też dostałam gratis :smiley:

No ja mam za daleko aby jechać nawet specjalnie . Specjalnie to już raczej się nie opłaca :smiling_face:

Hmmm nie rozumiem :speak_no_evil:

Jak szybko pisze to mój słownik nie nadarza :rofl::sweat_smile::sweat_smile::rofl:

Mi też Rosmann daje gratisy w zamówieniach internetowych

Ooo a mi nigdy :sweat: chociaż ja dawno zamawiałam może coś się zmieniło :smiley:

Coś o tym wiem :smiley: a ja się zastanawiam czy kiedyś dostanę jakiś kupon od rossnę

W apce pampers pojawiły się nowe nagrody za punkty

1 polubienie

O faktycznie, właśnie sprawdziłam. Jeszcze 2 dni temu zamawiam pampersy na zniczek i tego nie było

Co jakiś czas odświeżają nagrody. Zawsze też w tedy przychodzi mail z informacją więc warto też tam zaglądać :smiling_face:

można kupon 40 zl odebrać na pantsy