Konkursy i promocje AKTUALNE

Bo oni próbują być nowocześni a nie chcą zainwestować porządnie w technologię

A dzięki za tipa co do paczki orlenowej bo ja nie miałam pojęcia.

1 polubienie

No tez tak właśnie pomyślałam , że za taką cenę muszą być właśnie słabe :smiley: @Mama.urwisa no jedne i konkretne na kilka lat , też jestem za tym.

1 polubienie

Niekoniecznie muszą być słabe ale do mnie gatunki Gessler czy master chef nie przemawiają :grinning:

1 polubienie

W sumie kiedyś chłopak kupił patelnię to szybko wylądowała w koszu

1 polubienie

Ja garnki i wiekszosc patelni mam Tefal. Pamietam ze od dziadkow dostalismy w prezencie zestaw garnkow na dobry start w nowym domu :heart: no i stopniowo tu sobie woka kupilam a innym razem patelnie do nalesnikow. Mieszkamy tu 6 lat i jeszcze zadnego garka nie wyrzucilam

1 polubienie

Dokładnie tym bardziej że potrafią w takich miejscach być rzeczy Berghoff czy tej firmy na G.

1 polubienie

Ja też mam garnik i patelnię do naleśników Tefal, ale też mam garnki firmy moneta i ambition i też jestem z nich zadowolona. Żadnego garnka jeszcze nie wyrzuciłam.

1 polubienie

W lidlu wielkanocne odliczanie

1 polubienie

Ja tak samo nie wiedziałam , dobrze że to mąż pojechał odebrać paczkę bo bym musiała słuchać od pracownika uwagi🤣

1 polubienie

Aaa ja nie pamiętam kiedy ostatnio w lidlu byłam nie podrodze nam do niego :smiling_face:

@Mamina @Michaska też mam patelnie i garnki z Tefala i jestem zadowolona bardzo.

1 polubienie

Szkoda , że w biedronce nie ma takiego wielkanocnego odliczania :smiley:

2 polubienia

to by było zbyt piękne :joy: kurde jeszcze tyle przede mną :grinning:

1 polubienie

Teraz zauważam ostatnio że ceny nieraz w dino sa niższe niż w biedronce trzebamocno patrzeć na ceny :slightly_smiling_face:

U mnie w okolicach nie ma żadnego sklepu DINO

Ja lubię tam chodzić po mięso i warzywa/owoce u nas są tam zawsze świeże . I mniejsze kolejki lubię tam chodzić , do biedronki to przeważnie wchodzę jak są jakieś ciekawe promocje a u nas dino koło biedronki :smiling_face::smiley:

Ja zazwyczaj do biedry czy Lidla chodzę jak mam listę rzeczy na promocji :upside_down_face: a jak robię zakupy typu warzywa czy owoce to wolę kupować w sklepikach osiedlowych typu warzywniak, niby drożej trochę ale wydaje mi się że są lepsze. Niestety czytałam że te warzywa i owoce z Lidla czy Biedry są dość można spryskane chemią.

Nie wiem czy robicie przetwory lub opisujecie pojemniki z produktami ale jest teraz w promocji drukowi etykiet w Action …… któraś z was używała? Jakieś zdanie na jej temat?

1 polubienie

Ja nie nie używałam , ale to też jeden z gadżetów które mam w przyszłości zamiar sobie kupić jak zacznę na nowym domu robić różne przetwory :blush::yum:

1 polubienie

Niestety w mojej okolicy taki najbliższy dobry warzywniak to mam 17 km. I dla tego wybieram dino bo tam u nas bardzo dobre i świeże codziennie :yum: