Konkursy i promocje AKTUALNE

Dlatego temat rzeka… a niestety Panie na poczcie są tak nie miłe , ze nawet nie pomogą… do mnie pracodawca wysłał miesiąc temu dokumenty z pracy i nadal nie doszło , a do chłopaka to samo… a tam wszystkie nasze dane… no wszystko …

2 polubienia

Dla tego ja ich omijam szerokim łukiem . U nas też tak samo siedzą za tym okienkiem jak za karę , jeszcze mierzą ważą te paczki żeby tylko grama czy milimetra nie przekroczyła :tired_face::sweat_smile:

No śmieszne normalnie :sweat_smile::see_no_evil: ale to chyba wszędzie tak jest :sweat_smile: poczta niby ma jakieś długi i problemy z tym że sprzedawali na poczcie podróbki

1 polubienie

Oooo serio na poczcie takie rzeczy ? Nawet nie słyszałam o tym

W 2023 roku było o tym głośno, było dużo torebek , perfumy chyba były tez , i musieli duża karę zapłacić za to

1 polubienie

O kurcze! Nawet o tym nie słyszałam.:face_with_peeking_eye: Heh. No nieźle, to może stąd, przez te długi jesczcze dodatkowo te problemy z pocztą się uwydatniają, bo chyba nie zawsze działała idealnie, ale teraz to już coraz częściej się słyszy, że jakieś “grube” problemowe akcje się wydarzają. Najgorzej że wiele osób czeka na naprawdę ważne przesyłki, głównie jakieś istotne dokumenty, a tu takie historie że giną itd…no maskara z tym :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::pleading_face:

1 polubienie

Ona jest na upadnięciu ale podobno poczty Polskiej nie mogą zlikwidować, ponoć państwo dopłaca do jego utrzymania…

U nas pod pocztą powstał paczkomat jako pocztowy ale niedawno go ustawili i jeszcze nie jest chyba uruchomiony, czy ktoś już korzystał z pocztowego paczkomatu?

1 polubienie

Ja próbowałam u nas to akurat musiał się popsuć :man_facepalming:

1 polubienie

U nas stoi już ze dwa lata chyba , i nie działa albo ja nie potrafię go używać bo żadnej paczki tam nie mogłam wysłać z każdą paczką z vinted musiałam i tak iść na poczte

Na poczcie też nietypowo ważą ale też mierzą te przesyłki. Jak kiedyś wysyłałam przesyłkę poleconą i wsadziłam do koperty która była niby A4 a się okazała że miała większy wymiar to mimo że dokumenty ty miały rozmiar A4 to Pani musiała policzy więcej koperta większa. Take są numery

1 polubienie

Szkoda , że właśnie one nie działają nie trzeba by chodzić na pocztę z wszystkimi paczkami

1 polubienie

W aplikacji rossman są nowe kupony ważne do 3/4.03

1 polubienie

A używał ktoś kiedyś tych garnków z biedronki?

1 polubienie

Nie , ale widzę że bardzo niska cena ciekawe jak z jakością

No wlasnie, dlatego zainteresowała mnie ta cena

1 polubienie

To bez sensu to po co one tam stoją wogule :see_no_evil: kolenne pieniądze wywalone w błoto bo taki paczkomat pewnie nie jest tani…i stoi sobie bo sobie stoi a poczta jak kulała to dalej ledwo przędzie .
@Michaska ja przez vinted kupowałam namiot tipi dla córki , paczkę zamówiłam na orlen i mąż wczoraj poszedł odebrać i goscio mówi że mamy szczęście że kurier niekumaty i wziął tą paczkę bo paczki tylko do 60 cm można na orlen wysłać i zazwyczaj kurierzy takich duzych paczek nie odbierają wtedy.

3 polubienia

nie używałam, ale pewnie jakoś słaba.
ja osobiście polecam udać się do sklepu z garnkami wybrać dobre , ja mam z dziubkami fajnie się zlewa wode nalewać też sobie można.
warto dołożyć do dobrych garnków i bardzo długo służą niż ciągle garniki zmieniać

1 polubienie

To prawda raz zainwestować i lepiej się na tym wyjdzie , jak kupi się solidne garnki , posłużą naprawdę na długo . Chyba że ktoś ma tak że szybko się coś nudzi i lubi zmieniać to lepiej w drogie nie inwestować :smile:

1 polubienie

Też jestem za tym aby lepiej kupić coś raz a dobrze w tym czasie niż kupując kilka różnych . Tylko nie raz można coś tanio wychaczyc i dobrej jakości :smiling_face:

1 polubienie

O to prawda ja tak czasami wypatrzę coś na promocji albo wyprzedaży :blush: ale się wtedy cieszę nak dziecko​:smile: i wlasnie jakosciowo produkt pierwsza klasa super :blush:

1 polubienie