KONKURS Noworoczne życzenia

Moja słodka kruszynko,

Mimo że jeszcze Cie z nami nie ma, to już wypełniasz cały nasz świat.  Każda myśl skierowana jest ku tobie. Pragnę dla Ciebie wszystkiego najlepsze, by dane mi było chronić Cię przed całym złem tego świata, a jednocześnie wychować Cie na kobietę , która poradzi sobie z wszelkimi trudnościami.  Chwytaj każdą  chwilę. Żyj szczęśliwie i nie bój się marzyć. Pamiętaj, że jesteś wyjątkowa i masz wokół siebie ludzi, którzy będą Ci oparciem do końca świata, dlatego śmiało leć i zdobywaj  szczyty!

Kochamy Cię

Mój niespodziankowy dzidziusiu, 

Dziękuję Ci kochanie, że będziesz właśnie teraz, wiedziałeś jaki moment będzie najbardziej odpowiedni 🤭 Czekam na Ciebie z niecierpliwością. Życzę Ci samych wspaniałości i życia bez trosk. Mój aniołku bądź zdrów i pamiętaj że zawsze jestem przy Tobie ❤️

Twoja Mamusia 🤗

Dla mojego ukochanego synka Ignasia:

w Nowym Roku życzę Ci, abyś zawsze był otoczony miłością, ciepłem i radością. Niech każdy dzień przynosi Ci nowe odkrycia, śmiech i szczęście. Życzę Ci zdrowia, które pozwoli Ci rosnąć silnym i pełnym energii, oraz odwagi do odkrywania świata. Niech Twój uśmiech zawsze rozświetla nasze dni, a Twoje serduszko bije w rytm szczęścia. Z całego serca pragnę, by ten Nowy Rok był pełen cudownych chwil i niezapomnianych przygód

Nasz kochany Syneczku, jesteś dla nas najcenniejszym skarbem jaki dało nam życie. Po wielu latach, niepowodzeniach oraz trudach przez jakie przeszliśmy pojawiłeś się Ty-nasz piękny wyczekany, kochany słodki Skarb. Zakochałam się w Tobie od pierwszego wejrzenia i przyznam szczerze, że Twój Tatuś spadł z mojego serca z 1 miejsca na miejsce nr 2. Jesteś taki śliczny, że nie mogę oderwać od Ciebie wzroku, a gdy śpisz to mogę godzinami na Ciebie spoglądać. Chcę, aby Twoje życie było najpiękniejsze, abyś był szczęśliwy każdego dnia, i oby te wychodzące pomalutku ząbki nie dokuczały Ci tak bardzo. Dużo zdrówka Synku, i choć wiele dolegliwości Cię przytłacza i nie każdy dzień jest wspaniały przez chorobę razem z tego wyjdziemy! Obiecuję Ci!Jesteśmy z Tobą i tak do końca życia nasz kochany bohaterze. Poznawaj świat i wszystko dookoła pomalutku swoimi pierwszymi kroczkami, a gdy będziesz potrzebował pomocy my zawsze przy Tobie Maksiku będziemy - Twoja Mama i Tata.

Kochana i z radością wyczekiwana Kruszynko wraz z tatą i twoją starszą siostrą czekamy już na dzień w którym pojawisz się na tym świecie. A już teraz życzymy Ci:

-Zdrowia, bo jest ono na wagę złota i nie można go kupić za żadne pieniądze, dlatego pamiętaj o tym aby zawsze go szanować. 

-Miłości, aby zawsze otaczali Cię sami życzliwi ludzie.

-Szczęścia, żeby towarzyszyło Ci każdego dnia.

-Radości i uśmiechu na każdy dzień, abyś nawet w najtrudniejszych momentach swojego życia potrafił zawsze się uśmiechać, mimo wszystko. 

-Wiary w siebie samego i swoje marzenia. 

-Odwagi byś pewnie kroczył przez życie. 

-Cierpliwości, abyś dążył do wyznaczonych celów i nigdy nie poddawał. 

Idź śmiało przez życie z podniesioną głową, czerp z niego pełnymi garściami ile tylko można i staraj się niczego nie przegapić. Pamiętaj, że zawsze będziemy się kochać najbardziej na świecie, całym sercem. 

Mój kochany Skarbie, w nowym roku życzę Ci, aby każdy dzień był jak magiczna przygoda – pełna odkryć, radości i miłości. Niech Twoje małe serduszko zawsze czuje się bezpieczne i kochane, a Twoje sny będą miękkie jak puch i pełne kolorowych marzeń. Życzę Ci świata pełnego ciepła, uśmiechu i dźwięku naszych wspólnych śmiechów. Niech każda chwila będzie dla Ciebie wyjątkowa, a każdy Twój krok prowadził do coraz piękniejszych odkryć. Jesteś moim małym cudem, a moim największym pragnieniem jest, byś zawsze był szczęśliwy, otulony miłością i miał pewność, że zawsze jestem przy Tobie. Kocham Cię nieskończenie i czekam na wszystkie nasze wspólne magiczne chwile.

Czekam na Ciebie, 

Mama

Nasz Aniołku pragniemy aby Twoje życie było pełne uśmiechu zdrowia aby każdy dzień przynosił Ci pozytywnych wrażeń. Niech świat w którym będziesz żył żeby był pełny zgody i miłości. Aby nigdy nie zabrakło Ci chleba bo to jest bardzo ważne w życiu codziennym ❤️

Moja Gwiazdka urodzi się w maju,  w miesiącu,  gdzie życie po zimie ponownie odżywa ,ptaki pięknie cwierkają , kwitną drzewa i kwiaty   💚

Życzę Ci , dziecino abyś była zdrowa,  szczęśliwa , bo to najważniejsze   🩷

Moja dziecinko życzę Ci ,abyś poznała wielu wartościowych ludzi na swojej drodze  🩷

Pragę, abyś miała nas rodziców za swoich mędrców  prowadzących Cię przez życie 🩷

Będę z Tatą zawsze przy Tobie ,tak samo jak Twoja siostrzyczka ,która jeszcze nie rozumie ,że jesteś w brzuszku  🩷

Będziemy Twoim lustrem   🩷

Moja Gwiazdko wyczekuję Cię, już niedługo Cię powitamy na świecie i na żywo złożę Ci te same życzenia 🥰🩷🤍☺️✨️   

Kochamy Cię Kruszynko 🤗

Życzę mojej córce…

by nowy rok pokazał jej jak silną jest dziewczynka i że bariery są tylko w tej małej główce. 
by w nowym roku wciąż dążyła sukcesywnie do kolejnych etapów swojego rozwoju.

by w nowym roku rozwijała się jak piękny kwiat.

by nowy rok był przepełniony jej słodkim śmiechem, więc życzę jej by była tak po prostu szczęśliwa. Z nami-mamusia i tatusiem. 
by nowy rok przyniósł jej wiele przygód i podróży z nami. Pragnę by poznała świat! 
by nowy rok był zdrowy, bo zdrowie jest najważniejsze. Szczególnie. 
Zyczę mojemu kwiatuszkowi samych pieknych chwil, może nie będzie ich pamiętać bo jest jeszcze malutka ale jestem pewna, że kiedyś to wszystko jej opowiem! ♥️

Czekaliśmy na Ciebie wiele lat, życzymy Ci samych pięknych chwil i dużo uśmiechu, żebyś zawsze była dumna, że jesteś naszą córeczką i już nie możemy się doczekać kiedy się poznamy. Bądź rozważna i szalona, pełna miłości i empatii, by życie było dla Ciebie wyjątkową przygodą.  

Życzę mojej malutkiej córeczce by nowy rok przyniósł jej same najlepsze wspomnienia , każdy dzień by dał powód do uśmiechu a każda chwila z tobą niech dalej napełnia nas radością . Niech kolejne miesiące przyniosą Ci pierwsze słowa a pierwszy głośny śmiech niech rozbrzmi w naszym domu i odbija się echem w naszych sercach.

19 grudnia powitałam na świecie swoje drugie dziecko - drugiego syna. 9 miesięcy tej ciąży dało mi w kość, a sam poród jest dla mnie traumatycznym przeżyciem i na długo zostanie w mojej pamięci jako szczęśliwy i nieszczęśliwy moment jednocześnie. Zatem w Nowym Roku chciałabym życzyć mojemu niedawno narodzonemu synowi, aby jego mama (czyli ja) była dzielna i nie bała się poprosić o pomoc, jeśli jej potrzebuje. Dziecko odczuwa nasze emocje, a szczególnie emocje swojej mamy, dodatkowo jeśli jest karmione piersią - słyszy jej bicie serca, czuje dotyk jej ramion i ma z nią niesamowitą więź mleczną. Zdrowie psychiczne jest bardzo ważne, a szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko. Dlatego życzę mojemu dziecku, abym ja sama jako mama nie poddawała się i była szczęśliwa, bo jestem super mamą, która zasługuje na szczęście i na to, aby się nim dzielić z innymi. Zdrowie jest najważniejsze, to fizyczne jak i psychiczne! Synku - rośnij zdrowo i ciesz się każdą chwilą z rodziną, a my będziemy cieszyć się Tobą, bo wiemy, że czas gna do przodu i bardzo szybko urośniesz, będziesz coraz bardziej samodzielny i pewnego dnia wyfruniesz z domu jak ptak, aby szukać swojej drogi w świecie ❤😊

Każdy rodzic chciałby życzyć swojemu dziecku Wszystkiego co najlepsze. Dlatego ja Życzę z całego serca moim wspaniałym synkom i córeczce by zawsze spotkali na swojej drodze dobrych i życzliwych ludzi , żeby zawsze uśmiechali się i cieszyli z małych rzeczy, a przede wszystkim żeby byli ZDROWI♥️ mój synek mając dwa latka zachorowal nam na nowotwór " guz mózgu" i wiemy jak bardzo w tym wszystkim najważniejsze jest zdrowie bo o resztę zadba każdy rodzic jak najlepiej potrafi a wiem ,że potrafi oddać całe serce swoim dzieciom. Cieszymi się że synek ma już 6lat i jest z nami i życzę mu Wszystkiego Dobrego i żeby ten Nowy Rok  był tak samo Dobry i w zdrowiu jak poprzedni♥️

Kochana Psotko :) 

w Nowym roku życzę Ci mnóstwa radości z każdej psotki, którą tak cudownie potrafisz wymyślić! Niech odwaga i ciekawość świata zawsze Ci towarzyszą, a każdy dzień przynosi nowe przygody.

Teraz, gdy przeprowadzamy się do nowego domu, życzę Ci, żebyś czuła się w nim szczęśliwa i bezpieczna. Nie martw sie zniszczeniami - każdy ślad Twoich małych rączek i stópek stanie się częścią naszej wspaniałej przygody.

Jeśli wpadniesz w tarapaty, nie martw się – będziemy czuwac, by nic Ci się nie stało. 

Kochajacy Mama i Tata

Moja najmądrzejsza, najpiękniejsza księżniczko,
niech Twa buzia zawsze uśmiechniętą będzie i
niech zawsze dopisuje Ci zdróweczko!
W miłości i spełnieniu dumnie krocz przez życie,
aby Twoje wszystkie marzenia spełniły się należycie!
Kochanej Córeczce

Kochany syneczku, niedługo się pojawisz, 
I wtedy w swoje ramiona Cię weźmiemy,
Nawet nie wiesz ile radości nam tym sprawisz,
I jacy szczęśliwi dzięki Tobie będziemy.

Kończąc stary rok, życzyć Ci chcemy,
Byś był szczęśliwy i pełen radości , 
My Ciebie zawsze we wszystkim wesprzemy!
Przyjdź na świat zdrowy, wśród prawdziwej miłości!

Śmiej się ile tchu w Twoim ciałku małym,
Niech Twe dzieciństwo będzie trosk pozbawione.
Pamiętaj, że jesteś naszym światem całym, 
Niech niebo nad Tobą będzie zawsze rozjaśnione!

Bądź odważny i silny, z trudnościami się mierz,
zdobywaj szczyty, kolekcjonuj wspomnienia!
Garściami całymi swoje życie bierz,
I pamiętaj, że marzenia są do spełnienia!

Ruszaj śmiało po przygody, niech uczą Cię życia,
Miej przy sobie tylko ludzi wspaniałych.
Pamiętaj, że świat jest cały do zdobycia,

Ciesz się w życiu z rzeczy dużych oraz tych małych.

Nie poznaj co zło znaczy, dobrym człowiekiem zawsze bądź,
Czyń tylko w zgodzie ze swoim sumieniem,
To, co wymarzysz, synku drogi zdobądź, 
Goń śmiało przez życie za każdym marzeniem!

Niech Ci się spełnią wszystkie sny Twoje,
Napotykaj mało zawiści i trudności,
Pokonuj odważnie wszystkie życia znoje,
Niech Ci nigdy nie braknie zrozumienia i miłości!

Nowy Rok już za pasem

mama z tatą czekają na Ciebie z przytulasem.

I tak się razem zastanawiamy

czego by życzyć córci, którą już bardzo kochamy.

Na pewno żeby była zdrowa,

uśmiechnięta i do zabawy gotowa.

By była radosna i zaradna,

dla rodziców zawsze będzie idealna.

Chociaż teraz będzie naszą małą kruszynką,

to wiemy że wyrośnie na mądrą dziewczynkę.

Niech się spełniają Twoje marzenia,

a rodzice będą pękać z zadowolenia.

Synuś życzymy Ci zdrówka, dużo zdrówka, a o całą resztę zadbamy my - Twoi rodzice :* to będzie wyjątkowy rok, czekamy na Ciebie! 

Kochany synku 🤍

Mieliśmy się poznać w nowym roku jednak postanowiłeś przywitać nas jeszcze w 2024. Jesteś najpiękniejszym prezentem jaki otrzymaliśmy. Niestety zdrowie kazało nam spędzić więcej czasu w szpitalu. Na szczęście nowy rok spędzamy razem rodzinnie w domu. 
Ten Sylwester jest wyjątkowy ponieważ jest on twoim pierwszym. W ten pierwszy nowy rok chcę ci życzyć dużo zdrowia., abyś miał siłę walczyć z trudnościami jakie napotkamy. Żeby nic nie stanęło nam na przeszkodzie spędzać każde dnie na poznawaniu świata. Abyś miał piękne relacje ze swoją siostrzyczką która nie mogła się ciebie doczekać. Będę zawsze przy tobie, wspierając i kochając. 
Twoja Mamusia. Dla Stasia ♥️♥️♥️

Powodzenia dziewczyny !🧡