Nasza wyczekana fasolko, jeszcze dluga droga przed nami ale warto było tyle na Ciebie czekać. Każdego dnia razem z tatą i twoim bratem odliczamy i czekamy mocno na Ciebie. Już teraz wiem że jesteś wymarzoną fasolką i nie ma tu znaczenia czy jestes chłopcem czy dziewczynką. Rosnij zdrowo i cierpliwie bedziemy na ciebie czekac. Moglabys troche mniej dawac mi w kosc ale dam rade. Bo wiem ze warto. Juz wiem ze owiniesz sobie kazdego z nas wokol swojego malutkiego paluszka. Bedzie ciezko na poczatku ale wpsolnie damy rade. Najwazniejsze abys zdrowo rosla a te wakacje bede piekniejsze.
Natanielek urodził się 7 tygodni przed czasem - zamiast 2025, urodził się w 2024. Jest ślicznym i silnym chłopczykiem ale z racji tego, że jest wcześniaczkiem, początek roku zaczynamy od wizyt u specjalistów.
Dlatego na nowy nadchodzący 2025 rok Kochany Syneczku mamusia i tatuś życzą Ci siły i cierpliwości na każdą ze zbliżających się wizyt. By każda z nich zakończyła się pozytywną opinią. By każdy dzień 2025 roku był dla Ciebie dniem w którym odnosisz kolejne sukcesy a każda sekunda wypełniona była radością i bezinteresowną miłością!
Mój drogi maluszku!
Niedługo przyjdziesz na świat,
niewinny, z duszą i sercem bez wad!
Niczym malutka kulka z plasteliny,
ukształtuj się w cieple ukochanej rodziny.
Napełnij nasz dom radosnym gwarem,
bądź naszym długo wyczekiwanym darem.
Życzymy Ci beztroskiego i szczęśliwego dzieciństwa,
niech Cię dziecinko czeka przyszłość świetlista!
Nasz kochany synku , byłeś nadzieją dla nas na ten rok. Jesteś naszą małą gwiazdką , która spadła nam z nieba. Pierwsze spotkanie z Tobą było najlepszym co nas spotkało. Życzymy Ci dużo uśmiechów na twarzy , którymi obdarowujesz nas każdego dnia, dużo miłości , trzymania za rączkę do końca naszych dni. Niech każdy kolejny nowy dzień będzie dla Ciebie pełen nowych doznań- aby razem patrzeć jak rośniesz i uczyć się nowych wyzwań. Tatuś już szykuje sprzęt , aby razem wyruszyć na podbój nowych życiowych Karpi. Kochamy Cię
Kochająca Mama i Tata
Nasz mały Skarbie,
Staraliśmy się o Ciebie 3 lata jesteś naszym najlepszym prezentem na Mikołaja bo właśnie wtedy się o Tobie dowiedzieliśmy 🥰 Teraz z niecierpliwością czekamy
Życzymy Ci dużo zdrówka bo to najważniejsze radości i szczęścia a miłości Ci nigdy nie zabraknie.
Twoi rodzice ❤️
Kochane Dzieciątko,
chociaż od zawsze zarzekałam się , że nigdy nie będę mamą, z czasem zmieniłam zdanie. Im dosadniej przeróżni lekarze mówili mi, że nie będzie mi dane utulić Cię do snu i usłyszeć Twojego śmiechu, tym mocniej i silniej wierzyliśmy z Twoim Tatą, że się mylą.
Dzięki tej bezgranicznej wierze i niezłomnemu uporowi jesteś dziś w moim brzuszku, a z wizyty na wizytę okazuje się, że rośniesz zdrowo i rozwijasz się prawidłowo.
Chciałabym Ci życzyć właśnie takiej wiary , działania na przekór przeciwnościom z pozytywnym nastawieniem i nie dopuszczaniem do siebie myśli, że się nie uda. Jesteś cudem i czyń cuda �
Dla naszego synka który urodzi się w lutym przede wszystkim życzę tego aby urodził się zdrów,bo jak zdrowie dopisuje to można "przenosić góry", z resztą postaramy się poradzić sobie jak tylko będziemy potrafili ♥️
Kochany Synku!
Z niecierpliwością wyczekujemy twojego przyjścia na świat który nastąpi już niedługo! Razem z tatą już dziś życzymy Ci zdrowia jak skała i siły jak dąb. Niech każdy dzień Twojego życia przynosić będzie Ci nowe doświadczenia i radość.
Odkrywaj piękno świata, ciesz się każdą chwilą i rozwijaj się w zdumiewającym tempie. Kochamy Cię!
Mój drogi Syneczku!
Dopiero co dowiedzieliśmy się o Twoim istnieniu, a już za 3 miesiące powitamy Cię na tym świecie.
Wiem, nie będzie łatwo, ale tyle ciężkich chwil razem przetrwaliśmy i wierzę że do końca się nie poddamy.
Będziemy walczyć o zdrowie, ale wiedz że Jesteś dla nas najważniejszy .
Z okazji Twojego narodzenia, chcieliśmy z Tatą życzyć Ci dużo zdrówka i radość. A na nadchodzący 2025 rok życzymy wspaniałych dni, samych sukcesów, które wspólnie będziemy osiągać . Niech Ci się spełnią wszystkie pragnienia i najskrytsze marzenia.
A każdy dzień przynosi nowe doświadczenia i piękne wspomnienia.
Płacz i złe dni niech odchodzą szybko w zapomnienia.
Razem możemy więcej, Razem damy rade. A Twój uśmiech rozgrzeje nasze serca, a wspólne chwile utkwią w naszej pamięci.
Czekamy na Ciebie kruszynko :)
P.S. Kochamy Cię Olusiu, Twoją mama i Twój tata.
Moja kochana córeczko, czekałam na Ciebie tak bardzo z wielką nadzieją po tych 3 niepowodzeniach. I jesteś, przyszłaś na świat, choć wcześniej i taka maleńka to szczęśliwie. Moja upragniona Pućko , narobiłaś wszystko. Jesteś silną babką �
Kochany syneczku choć tak mały jesteś
Wiedz że jesteś mą miłością i ogromnym szczęściem.
Życzę Ci spełnienia wszystkich Twoich marzeń
I główki pełnej radości , pomysłów i wrażeń!
Życzę Ci zdrówka takiego wielkiego jak moje serce
I wiary w swoje możliwości w marzenia i w ręce!
Niech kolorowe pomysły wciąż się pojawiają
A gwar śmiech i humor nigdy Cię nie opuszczają.
Niech twoje cudowne oczka błyszczące,
Zawsze bedą tak szczęśliwe i tak jasno świecące
Bądź zawsze taki idealny jaki w moich oczach na zawsze zostaniesz skarbie mój mały
Bądź zawsze całym moim światem, kawałkiem mego serca doskonałym.
Nie obiecuję że nic nigdy nie będzie cię smuciło,
Ale obiecuję być blisko nawet jeśli wszystko będzie się waliło.
Rośnij mój brzdącu bo świat piękny czeka,
Postaram się wychować Cię nie pięknego, mądrego i wolnego człowieka!
Moja kochana córeczko, czekałam na Ciebie tak bardzo z wielką nadzieją po tych 3 niepowodzeniach. I jesteś, przyszłaś na świat, choć wcześniej i taka maleńka to szczęśliwie. Moja upragniona Pućko , nadrobiłaś wszystko. Jesteś silną babką. Życzę Ci moja wojowniczko, żebyś zawsze była taka silna ( choć mniej płaczliwa bo czasem nie ogarniam tego odciągania mleka, czyszczenia wycierania tych przyrządów, przydałoby się coś magicznego aby pomogło usprawnić działanie :)) oraz żebyś była po prostu szczęśliwa. Ja zawsze będę przy Tobie, kiedy tylko będziesz mnie potrzebowała.
Jesteś moim dopełnieniem, moim spełnieniem marzeń. KOCHAM CIĘ MOJA BUBO
Najdroższy syneczku,
Zasługujesz na wszystko, co najlepsze
i życzę Ci, abyś to dostał.
Oprócz tego mnóstwa radości, zabawy i uśmiechu bez końca. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością.
Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu.
Pamiętaj że zawsze będę obok I możesz na mnie liczyć. Jesteś najlepszym prezentem jaki mogłam dostać. Bądź zawsze sobą ,pamiętaj ile wspaniałych ludzi masz obok siebie i że zawsze masz gdzie wracać.
Kocham Cię na zawsze ❤️❤️
Kochany Synku, juz teraz życzę Ci ogromnej siły i wytrwałości byś dzielnie szedł przez życie, tuż obok Nas. W chwilach zwątpienia jesteśmy obok, życzę Ci byś kochał życie i czerpał z niego garściami, byś spełniał swoje wszystkie nawet najdrobniejsze marzenia, świat stoi otworem a Ty nie bój się marzyć , kochaj i bądź bardzo szczęśliwy ❤️
Moja ukochana córeczka urodzi się na samym początku kwietnia. Życzę jej aby była szczęśliwa, aby każdy jej dzień był najpiękniejszym, najwspanialszym i jedynym w swoim rodzaju.
Aby potrafiła docenić to co ma i nie tęsknić za tym czego nie ma...
Ale przede wszystkim życzę jej aby czuła się wyjątkowa, całe życie na Ciebie czekałam ❤️🥰🤩🎀
Jesteś spełnieniem naszych marzeń.
Kochany synku życzyć Ci chcemy
wszystkiego co najlepsze bo dobrze z tatą wiemy, że dodasz swym uśmiechem każdemu z nas radości,
a każde twe spojrzenie przepełni nas miłością. Życzymy cierpliwości przy siostrze i twym bracie, niełatwe to zadanie choć udaje się twemu tacie! I mimo że ukryty jesteś jeszcze w brzuszku mamy to wiedz że już na Ciebie wszyscy tu czekamy ❤️👶🏼
Oliwierze malutki,
choć jeszcze jesteś taki drobniutki,
życie zmieniłeś mi całe i z Tobą jest już doskonałe. Czego więc ja Ci życzyć mogę, na Twoją noworoczną drogę? Zastanawiając się trochę dłużej i patrząc w twą piękną buzię życzenia dla Ciebie ślę szczere - mój mały bohaterze. Bądź proszę radosny i miły, by Twe oczy się zawsze iskrzyły. Spełniaj również wszystkie marzenia oraz najskrytsze swoje pragnienia. Dbaj też o zdrowie mój, mały okruszku. Bo gdy pojawiłeś się w brzuszku, spełnionym byłeś życzeniem, samym swoim istnieniem. Choć lista życzeń jest długa liczę, że spełnić się je uda.
Mój Maleńki Cudzie,
ciąża wcale nie jest dla mnie czymś łatwym. Razem z Twoim Tatą walczymy z każdą dolegliwością byle tylko za kilka tygodni Cię zobaczyć i po raz pierwszy przytulić. Ten rok 2025 będzie dla naszej trójki pełen wrażeń i nowych wyzwań, ale wierzę, że Twój pierwszy uśmiech da nam na to siłę. Już nie mogę się Ciebie doczekać.
Twoja Przyszła Mama
Kochany Franciszku,
Ty wiesz najlepiej że razem z tatą odliczamy dni do naszego wspólnego spotkania! Dlatego już dziś chcielibyśmy Ci życzyć uśmiechu na Twojej buźce- na tej samej, której nigdy nie chcesz nam pokazać na zdjęciach 3D, zasłaniając się rączkami.
Abyś zawsze był tak aktywnym chłopcem jak teraz w brzuchu mamy (no chyba że tata podejdzie aby zobaczyć jak się wiercisz, wtedy oczywiście trzeba włączyć tryb najgrzeczniejszego dziecka na świecie.)
Abyś miał taki sam apetyt jak Twoja mamusia teraz (ciekawe czy też będziesz tak lubił mandarynki!)
Abyś grzecznie przesypiał noce (a nie tak jak teraz kiedy mamusia kładzie się spać Ty najbardziej się uaktywniasz).
Przede wszystkim życzymy Ci jednak, abyś był szczęśliwy, a świat, w którym się narodzisz był przyjazny, życzliwy i nie zawiódł Twoich oczekiwań
Kochany dzidziusiu
w brzuszku mamusi!
Życzymy Ci przede wszystkim dużo zdrówka,
mnóstwo uśmiechu i radości.
To Ty jesteś naszym największym prezentem,
dlatego obiecuję Ci mnóstwo miłości i poczucia bezpieczeństwa.
Życzę Ci żeby spełniały się wszystkie Twoje marzenia,
żebyś wyrósł na mądrego, odważnego człowieka, który potrafi cieszyć się życiem.
Życzymy Ci także mnóstwo cierpliwości do Twojej starszej siostrzyczki,
która tak jak my nie może się doczekać spotkania z Tobą.
Kochamy Cię bardzo!