Twój maluszek urodzi się w nadchodzącym roku? A może niedawno powitałas na świecie swoją córeczkę lub synka? Napisz, czego chciałabyś życzyć swojemu dzidziusiowi w nowym roku i zdobądź 1 z 10 zestawów wyprawkowych składających się ze sterylizatora z funkcją suszenia, butelek Mammafeel i dynamicznych smoczków z kolekcji Blossom. Konkurs trwa do 31.12.2024
Kochany mój malutki synku, życzę Ci abyś zawsze był tak radosny, żeby Ci zawsze zdrówko dopisało, a o resztę zadbam już ja z Tatusiem, żebyś miał cudowne dzieciństwo ❤️
Z racji że sterylizator już posiadam, to jeśli bym wygrała w konkursie ( zależy mi bardzo na tych butelkach oraz smoczkach) to Sterylizator przekazałabym na Licytację dla pewnej małej wojowniczki, która nie miała tyle szczęścia co moi synowie. Jeśli zajdzie potrzeba mogę wysłać linki do zbiórki czy licytacji na tą dziewczynkę, ktora jest bliska mojemu sercu, Milena Ciś.
Swojemu dziecku życzę napewno dużo miłości a przedewszystkim zdrowia bo ho w tym roku nam zabrakło . Szczescia oraz wszystkiego co sobie ta mała główka wymarzy �
Syneczku życzymy Ci żebyś był takim samym szczęśliwym Świrem jak Twój starszy brat bo cudownie się patrzy na to dziecięce szczęście 🍀 i najwazniejsze
bądź zdrowy Bo o całą resztą się nie musisz martwić , jesteśmy rodziną i razem ze wszystkim damy radę 🧡🌸
Józefinko życze Ci przede wszystkim zdrowia. Przyda się ono już teraz bo się wszyscy pochorowalismy na te Święta. A tak poza tym życze Ci jak dorośniesz takiej zwykłej mądrosci życiowej , żebys umiała odróżnić prawdę od nieprawdy. Złudzenie od rzeczywistości, żebys patrzyla sercem i rozumem na świat. Wtedy świat to odwzajemni.
W nowym roku chciałabym życzyć mojemu maleństwu zdrowia, bo to najcenniejszy dar, spokoju, by każda chwila była pełna radości, oraz ciekawości świata, która pozwoli mu odkrywać jego piękno. Niech każdy dzień przynosi mu uśmiech i poczucie, że jest kochany ponad wszystko. Chciałabym, aby zawsze czuł, że ma w nas oparcie, a każdy jego krok był pełen odwagi i miłości.
Mojemu dzidziusiowi życzę w nowym roku wszystkiego, co najlepsze – zdrowia, które pozwoli mu cieszyć się każdą chwilą, uśmiechu, który zaraża wszystkich wokół, i odwagi, by odkrywać świat z dziecięcą ciekawością. Niech każdy jego dzień będzie pełen miłości i beztroskiej zabawy.
Chciałabym życzyć Tobie Kochanie w tym nadchodzącym Nowym Roku, który przyniesie nam Twoje narodziny, byś każdą cząstką siebie czuł naszą miłość i szczęście, którego jesteś powodem. Życzę Tobie również, aby każdy dzień pozwalał Tobie odkryć nowe umiejętności, a pozornie małe rzeczy stawały się wielką oraz radosną przygodą, w której będziemy Tobie towarzyszyć z tatusiem i Twoją siostrą. Wśród tych noworocznych życzeń nie może zabraknąć różnież tych abyś był zdrowy, ale i tych byś od pierwszej sekundy życia wiedział, że możesz na nas liczyć. Pamiętaj naszym najpiękniejszym życzeniem jesteś Skarbie Ty!
Mój kochany synku jeszcze miesiąc i będziesz z nami na świecie. Chciałabym Ci życzyć żebyś był szczęśliwy,uśmiechnięty i wesoły o resztę zadbamy my rodzice. Synku dzieli nas jeszcze niecały miesiąc od naszego pierwszego spotkania,przytulenia. Dziękujemy Ci synku że wybrałeś nas na swoich rodziców.
Czego można życzyć Synkowi, który za 3-4 tygodnie zaszczyci nas swoją osobą. :)
1. Zdrowia – przede wszystkim zdrowego i silnego ciała, aby mógł się cieszyć każdą chwilą.
2. Miłości – by zawsze otaczała go ciepła i kochająca rodzina.
3. Bezpieczeństwa – aby dorastał w spokojnym i stabilnym środowisku.
4. Radości – uśmiechu każdego dnia i dziecięcej beztroski.
5. Pięknych snów – spokojnego snu, pełnego kolorowych marzeń.
6. Odkrywania świata – ciekawości i pasji do poznawania nowych rzeczy.
7. Dobrych ludzi wokół – by zawsze spotykał życzliwe osoby, które będą go wspierać.
Nasza mała Maju, czekamy na Ciebie . Życzymy Ci żebyś była szczęśliwa i dorastała w miłości . My już Ci wszystko zapewnimy żebyś miała jak najlepiej ❤️
Maluchu!
Życzymy Ci odwagi, kiedy będziesz już z nami będziemy o Ciebie dbali i zachęcali do obracania, siadania, stawiania pierwszych kroków. Testuj Świat odważnie i z radością!
Życzymy Ci też uśmiechu i zdrówka.
Niech rodzina obdarza Cię szczęściem a przyszłość ma wiele miłych niespodzianek ❤️
Kochana Córeczko!! Mimo, że zobaczymy się dopiero w przyszłym roku już teraz chciałbym Ci życzyć wspaniałego, beztroskiego dzieciństwa, które zapamiętasz do końca życia i będziesz wspominać ze łzami wzruszenia i radości. Życzę Ci również by życie nie stawiało przed Tobą żadnych przeszkód i pozwoliło Ci spełniać największe marzenia. Bądź kochanie zdrowa i szczęśliwa❤️ Twoja mama ❤️
Kochana Antosiu! Mój mały wojowniku! Jeszcze jesteś w moim brzuchu, choć na patologii ciąży i zostaniemy tu już do porodu! Życzę Ci dużo siły! Bo na pewno rozwiązanie nastąpi dużo wcześniej.. wsparcie i miłość od rodziców i najbliższych już masz, masz również wspaniałą siostrę, która czeka na Ciebie w domu, więc zdecydowanie życzę Ci jak najwięcej siły! Żebyś pokonała wszelkie trudności związane z wcześniactwem, żebyś rosła zdrowo i żebyś jak najdłużej mogła zostać jeszcze w brzuszku u mnie, bo ma to ogromne znaczenie! O resztę się nie martw, bo my jako rodzice zapewnimy Ci wszystko byś mogła rozwijać się zdrowo, czuła ciepło, spokój i ogrom miłości! Kochamy Cię!
Mój malutki Skarbie, choć jeszcze Cię nie widzę, już teraz serce moje wypełnia miłość do Ciebie. W Nowym Roku życzę Ci, abyś rósł w zdrowiu, siłach i miłości. Niech Twoje pierwsze dni na tym świecie będą pełne ciepła, poczucia bezpieczeństwa i radości. Życzę Ci, byś otaczał się dobrą energią i byś zawsze czuł, jak bardzo jesteś kochany. Czekam na moment, kiedy będziemy razem, a każdy dzień z Tobą będzie dla mnie najpiękniejszym prezentem.
Mojemu kochanemu synkowi który niedawno się urodził w nowym roku chciałabym życzyć przede wszystkim zdrówka bo to najważniejsze. Niech każdy twój dzień będzie pełen uśmiechu i czułości, a Twój Świat niech odkrywa się przed tobą z radością i ciekawością. Życzę Ci spokojnych nocy, ciepła w ramionach mamy i taty, oraz mnóstwo miłości, która otuli cie na każdą chwilę. Niech twoje pierwsze kroki w tym wielkim świecie będą pełne przygód, małych-wielkich odkryć. Kochamy cie całym serem razem z tatą i zawsze będziemy przy tobie, wspierając cię we wszystkim co przed Tobą
Mama.
Kochany synku🥹
choć nie mogę Cię jeszcze przytulić to kocham chwile, w których wesoło wiercisz się w moim brzuchu 🦋 życzę Ci, żebyś zawsze czuł, że mama jest blisko. Chcę podarować Ci dzieciństwo pełne miłości i bliskości. Życzę Ci żebyś rozwijał się prawidłowo, w swoim tempie, bez pospiechu. Już nie mogę się doczekać pierwszego obracania na bok, siadania i stawania na nóżkach. Nie mogę się już doczekać pierwszego spotkania.
Mama 🩷
Chociaż nasza droga była długa, żebyś znalazła się w moim brzuszku to jesteśmy jeszcze silniejsze niż dotychczas. Życze ci tego żebyś zawsze była silna, żebyś stawiala sobie cele i do nich dążyła. Życzę ci żebyś zauważała i cieszyla się z małych rzeczy. Żebyś wiedziała że rodzina, miłość i szacunek do samej siebie są zawsze na 1 miejscu. Życzę ci żebyś była szczesliwa i miała siły na stawianie czoła przeciwnością losu.
Jako mama niedawno narodzonej Zuzi, dokładnie 2 lata po nardzinach Franka, życzę
jej, aby była silna i dorastając przy tak energicznym dwulatku potrafiła wychodzić cało z najtrudniejszych sytuacji, sen jej nie był nigdy zakłócony przez krzyki i wariacje starszego brata, a w przyszłości stali się dla siebie podporą �
Po długiej 8 letniej walce z niepłodnością, wreszcie udało mi się spełnić marzenie o maluszku, który na świat przyjdzie w czerwcu. Tym samym chciałabym małemu Skarbowi życzyć dużo siły aby jak Mama zawsze dążył do celu i nigdy się nie poddawał! Aby wszystkie marzenia zawsze się spełniały i były na wyciągnięcie ręki. Od początku narodzin życzę Ci, abyś był zdrowy i silny by codziennie odkrywać ze mną świat - bo będzie on nowy zarówno dla Ciebie jak i dla mnie. Kochamy Cię