KONKURS Noworoczne życzenia

Kochany wyczekiwany synku! 

Nawet nie masz pojęcia jacy jesteśmy szczęśliwi, że będziesz za kilka miesięcy z nami. Czekamy na Ciebie z niecierpliwością! Życzymy Ci żebyś miał do Nas duuużo cierpliwości i wyrozumiałości. 

Do ukochanej Ritki,

Życzę Ci kochanie żebyś dorastała w świecie pełnym miłości, w którym nie ma strachu, bólu i cierpienia. Chciałabym, żebyś umiała dostrzegać każde dobro w człowieku i potrafiła pomóc tym, którzy tego potrzebują. Rośnij nasz kwiatuszku w zdrowiu i dostatku, jaki postaramy Ci się zapewnić jak najlepiej potrafimy. Kochamy Cię najbardziej na świecie.

Do mojego synka Kazia ❤️

Życzę ci, aby nadchodzący rok był dla ciebie czasem intensywnego wzrostu, abyś zdobywał każdą nową umiejętność z radością, jaka towarzyszyć mogła by tylko niewinnej dziecięcej buźce. Niech starsze rodzeństwo będzie dla ciebie wsparciem i wzorem, obyś miał dużo cierpliwości do pokonywania wszelkich przeciwności. A ja ze swojej strony obiecuję ci, że będę zawsze przy tobie �

Droga M, 

choć  jesteś jeszcze w brzuszku, 

to już w mym i taty serduszku.

Życzę ci mała M,

życia słodkiego jak dżem,

Byś życie miała usłane różami

i oprawione szczerymi uśmiechami.

By zdrowie ci dopisało,

Zabawek nie było za mało

Mleka bez liku,

Sprawnych kółek w chodziku,

Jak najwięcej nocy przespanych

w ramionach rodziców kochanych.

Długich w ciągu dnia drzemek,

Słuchania z tatą dziecięcych piosenek,

Kupowania z mamą kwiecistych sukienek,

Pluszaków, klocków i lalek,

Którymi bawić się będziesz doskonale

Życzę ci samych wspaniałości,

Zdrowia, szczęścia i pomyślności,

Ogromnych pokładów miłości,

Do mnie i taty mnóstwa cierpliwości,

Bo jesteś pierwszym małym szczęściem, które w naszym domu zagości!

Czekamy na ciebie już niecierpliwie kochana córeczko!

Kochana córeczko!

Choć jeszcze jesteś w mym brzuszku to nie mogę sie doczekać aby cie przytulić. 

Życzę Ci dużo dziecięcej radości, śmiechu i łez radości. Czeka na ciebie braciszek, który już całuję cię przez brzusio i mówi magiczne Kocham Cię! 🥰  

O wszystko zadbamy my twoi rodzice czekamy na Ciebie do zobaczenia już niedługo słoneczko  💓

Kochany Synku,

W nadchodzącym Nowym Roku życzę Ci abyś był zawsze zdrowy, równie kochany jak teraz, aby nigdy nie skończyły się nasze przytulanki, by nie zabrakło Ci nigdy naszej miłości a szczęście niech wypełnia całe twoje życie. Niech spełniają się twoje noworoczne życzenia, tak jak spełniłeś nasze pojawiając się na świecie �

Na początku grudnia urodził się mój synek. Długo wyczekiwany, po wielu przejściach, i z bardzo trudnej ciąży, rzucawka, nadciśnienie, cukrzyca ale daliśmy radę ! Nasz Filipek jest z nami, i kochanie życzymy Ci z tatusiem zdrowia, zdrowia I jeszcze raz zdrowia. Bo wiemy że tylko ono się liczy, resztę jak będziemy tylko potrafili zapewnimy Ci z tatusiem. Dlatego taki wygrany konkurs u Was pomógłby nam ułatwić malutkiemu start w tym życiu, a sterylizator i butelka od Was, to zdecydowanie zdrowie, bo czystość i higiena to jedno a drugie to najedzony brzuszek ! Wszystko To ma wpływ na zdrowie ! 

Po dwóch stratach na późnym etapie pewnego lipcowego popołudnia pojawiły się dwie wyczekiwane kreski. Także na wiosnę przywitamy na świecie nasz maleńki tęczowy cud ❤️ naszego synka, któremy dopełni nasza rodzinę. A więc drogi synu życzę Ci tylko zdrówka bo miłości i szczęścia Ci nie zabraknie, uśmiech też sprawimy aby byl zawsze na twej maleńkiej słodkiej buzi. 

Droga córeczko , co w brzuszku śnisz, 
Już na Ciebie czeka cudowny świat dziś !

Na Nowy Rok życzę Ci ciepła i miłości ,  
Niech dobroć i serce będą Twymi gośćmi. 
Niech dobroć prowadzi Twe kroki na ziemi, 

A mądrość w życiu drogowskaz zmieni. 

Szanuj innych, ciesz się chwilami,

Otaczaj się ciepłem, dobrymi ludźmi i marzeniami. 
Niech szczerość będzie Twoją siłą,

A odwaga skrzydłami, co będą Cię wznosiły.

Szukaj piękna w drobiazgach dnia,

Bo w prostych rzeczach ukryta jest radość trwa. 
Niech Nowy Rok będzie początkiem marzeń ,

Witaj w świecie pełnym cudów i zdarzeń.

Czekamy na Ciebie z otwartym sercem, 
Niech ten świat będzie najpiękniejszym miejscem!

Gabrysiu,

choć jeszcze nie tulę Cię w swych ramionach, to życzę Nam szczęśliwego rozwiązania w marcu. Codziennie czuję dotyk Twych małych rączek oraz stópek. Jesteś spełnieniem mych marzeń. Niczego nie pragnę tak bardzo, abyś w swym życiu był szczęśliwym, radosnym i pogodnym chłopcem. Życzę Ci zdrowia. A Mama z Tatą o resztę zadbają. 

Już za tydzień do naszej rodzinki dołączy trzecie maleństwo. Życzę jej zdrowia, bo aktualnie tylko to się liczy. Wiem, że będzie kochana i wspierana przez nas jako rodziców i  starsze rodzeństwo. No i może troszkę cierpliwości bo przy czterolatku i dwulatce na pewno czeka ją ciekawy początek 2025 ❣️

Już niedługo powiemy Ci  ❤️Witaj na świecie, mały skarbie! I  już teraz życzymy Ci, abyś rozwijał się wspaniale, odkrywał świat z ciekawością i radością, a każdy krok w Twoim życiu był krokiem ku sukcesowi. 

Jutro wybieram się do szpitala aby przeżyć najważniejszy dzień w życiu, aby zobaczyć cię mój synu na własne oczy . Aby dotknąć twojej delikatnej skóry i aby po 9 miesiącach w końcu cię usłyszeć. Życzę nam obojgu pięknej i beztroskiej miłości . Życzę ci abyś dobrze i zdrowo się rozwijał . I przede wszystkim pamiętaj że możesz zawsze na mnie polegać. 

Choć jeszcze nie wiemy czy jesteś córeczką czy synkiem życzymy Tobie zdrowia. To najważniejsze o co możemy prosić, ponieważ  resztę Tobie zapewnimy. 

Miłości, wsparcia, zrozumienia będziesz od nas mieć aż nadto. Dlatego bądź zdrowy/ zdrowa, niech Cię nie męczą kolki, katarki, ząbkowe bóle i inne paskudztwa.

Bądź radosnym dzieckiem, które z uśmiechem na ustach zawojuje kiedyś świat 🥰

Kochany Orzeszku, 

Życzę Ci, żebyś otaczał się dobrymi ludźmi. Ciesz się małymi rzeczami, inaczej duże nie sprawią Ci radości. Spełniaj swoje marzenia i bierz z życia pełnymi garściami. Bądź zdrowy i szczęśliwy. Kochaj i bądź kochany, a my z Twoim tatą zrobimy wszystko, żeby zapewnić Ci jak najlepszy start w życie. Jeszcze się nie poznaliśmy ale już zająłeś bardzo ważne miejsce w naszych sercach. Na ten Nowy Rok życzę Ci kochanie, żeby Twoje życie, które powstało z miłości mojej i Twojego taty było niesamowitą przygodą. Kochamy Cię i czekamy na nasze pierwsze spotkanie <3 

Najdroższy Synu! 
Życzę Ci z całego serca samych wspaniałości .! Przede wszystkim zdrowia, bo zdrowie jest najważniejsze. samych pięknych chwil ! - ale pamiętaj - ich nie zaplanujesz, one przyjdą same skarbie. Miłości szczerej i bezkresnej jaką darzymy Cię z Tatą. Wymarzonej pracy w której będziesz mógł się spełniać. Cudownych i oddanych przyjaciół, bo przyjaciele to nasze ciche anioły. a przedewszystkim by wszystko co tylko sobie zamarzysz było na wyciągnięcie Twojej ręki, a póki co my z Tatą zrobimy wszystko by Twoje dzieciństwo było piękne, przepełnione miłością, czułością i cudownymi wspomnieniami. Kochamy Cię nad życie nasz Promyczku . 

Chciałabym życzyć Ci, moje maleństwo, aby każdy dzień nadchodzącego roku przynosił Ci odkrycia pełne zachwytu – pierwsze kroki, słowa i spojrzenia na świat, który dopiero zaczynasz poznawać. Życzę Ci, abyś zawsze czuł, że jesteś kochany – nie tylko przez mnie, ale przez cały wszechświat, który stworzył Cię tak doskonałym.

Niech Twoje serce będzie pełne radości, a Twoje oczy zawsze odnajdują blask nawet w najciemniejszych chwilach. Życzę Ci, abyś wzrastał w zdrowiu, miłości i poczuciu bezpieczeństwa. Aby Twoje małe dłonie zawsze znajdowały wsparcie, a Twoje marzenia były większe, niż gwiazdy na niebie.

Moim największym życzeniem jest, abyś zawsze wiedział, że jesteś darem – najpiękniejszym, jaki mogłam otrzymać. I że cokolwiek przyniesie Ci życie, zawsze będę obok, kochając Cię z całego serca.

Chciałabym Ci życzyć wszystkiego co najlepsze. Przede wszystkim żebyś urodziła się zdrowa i silna, a wiem że taka będziesz, no dajesz mi codziennie odczuć. Chcę żebyś osiągnęła w życiu wszystko to,czego będziesz pragnąc, być umiała pokonywać trudności i radziła sobie z różnymi problemami, byś mie bała się życia, a czerpała z niego jak najwięcej radości. Będziesz mieć zawsze obok mnie i tatę, i braci którzy mocno Cię kochają i trzymają za Ciebie kciuki. Czekamy na Ciebie kochanie.

Najdroższa Safiyo,

To Twój pierwszy Nowy Rok na świecie, a my już czujemy, że przyniosłaś ze sobą blask tysiąca gwiazd. Nasze życie wypełniło się miłością i nadzieją na przyszłość od chwili, gdy pojawiłaś się w naszym życiu. Życzymy Ci, aby każdy Twój krok prowadził Cię ku szczęściu. Niech Twoje serduszko zawsze bije radością, a świat, który dopiero zaczynasz odkrywać, otwiera przed Tobą swoje piękno i dobroć. Niech każdy Nowy Rok, począwszy od tego, niesie Ci mnóstwo uśmiechów, przygód i miłości. My będziemy tuż obok, by Cię wspierać, chronić i podziwiać, jak rośniesz, spełniając swoje marzenia. Kochamy Cię bezgranicznie, nasza mała gwiazdo. Ty jesteś naszą przyszłością, naszym cudem, naszym światem.

Z całego serca,

Twoi rodzice ❤️🥰

Oliwio, piękna moja córko! Życzę Ci żebyś była szczęśliwa, uśmiechnięta. Życzę Ci aby Twoje zmartwienia zawsze zostawały za progiem, aby Twój dom, rodzina dawali Ci tak ogromną miłość jak dostajesz będąc jeszcze u mamy w brzuszku. Córciu moja Życzę się z całego serca aby marzenia Twoje się spełniały i nigdy nie brakowało Ci nowych. Kocham Cię �