KONKURS Noworoczne życzenia

Moje małe szczęście - ja już w ramionach Cię tulę. 

Od października do końca życia kochać Cię będę mocno i czule. 

Mój kochany syneczku, w nowym roku,
Niech szczęście Cię spotyka na każdym kroku.
Niech marzenia wielkie w przyszłości się spełniają,
A smutki szybko zapominają.

Zdrowie niech zawsze w serduszku gości,
I świat pełen będzie radości.
Niech każdy dzień przyniesie z nami-rodzicami przygody,
Dużo miłości oraz pogody.
Nowy Rok niech przyniesie Ci siłę, by rosnąć, i moc,
By świecić jak gwiazda, co rozjaśnia noc!

Drogi Olusiu,

ten rok był trudny dla naszej rodziny. Pożegnaliśmy najstarszych jej członków, ale przywitaliśmy na świecie Ciebie. Jesteś naszym promyczkiem, który przyniósł nadzieję. Chcę Ci życzyć przede wszystkim tego, abyś zawsze tę nadzieję miał. Mądrzy ludzie powiadają, że kiedy umiera nadzieja, umiera też człowiek. Kochamy Cię nad życie, choć jesteś z nami ledwo dwa miesiące. Przynosisz nam wiele radości. Pragnę obdarowywać Cię miłością. Życzę Ci, abyś zawsze czuł się kochany, otoczony opieką, wyjątkowy. 

Kochany maluszku, 

Choć jeszcze nie ma Cię z nami ,już razem z Twoim tatą nie możemy doczekać się,aż wreszcie przyjedziesz na świat. Mamy nadzieję,że na początku roku już będziesz w naszych ramionach, a dziś chcę życzyć Tobie ,żebyś dorze się rozwijał i zdrowo rósł. A tuż po narodzinach życzę ,żeby wszystko było dobrze, żebyś był zdrowy ,bo to jest najważniejsze, resztą zajmiemy się my, twoi rodzice ❤️ 

Kochany Piotrusiu, masz już pół roku, Twoje przyjście na świat wypełniło nasze serca nieskończoną miłością i radością, jesteś naszym cudem na które czekaliśmy prawie 10 lat.   Synku, życzymy Ci, aby każdy Twój dzień był pełen miłości, ciepła i radości. Niech Twój uśmiech zawsze rozświetla nasze dni, a Twoje małe serduszko bije w rytmie szczęścia i spokoju. Rośnij zdrowo i otoczony troską, a my zawsze będziemy przy Tobie, by Cię kochać i pokazywać, jak piękny jest świat. Spełniaj swoje marzenia i odkrywaj ukryte talenty, a my zawsze będziemy Cię we wszystkim wspierać. 

Twoi Rodzice. 

W nowym roku chciałabym życzyć mojej ukochanej córeczce Alicji, która wkrótce przyjdzie na świat, przede wszystkim zdrowia i siły, by mogła rozpocząć swoje życie z pełnym blaskiem i energią. Życzę jej, aby już od pierwszych chwil była otoczona miłością, czułością i bezpieczeństwem, które dadzą jej solidne fundamenty na przyszłość. Pragnę, aby była piękna zarówno na zewnątrz, jak i w środku – z sercem pełnym dobroci i mądrością, która poprowadzi ją przez życie.

Niech będzie ambitna jak jej tata i niech nigdy nie brakuje jej odwagi do spełniania najśmielszych marzeń. Chciałabym, aby zawsze wierzyła w siebie i swoje możliwości, osiągała wszystko, co najlepsze, i znalazła swoją drogę, która da jej szczęście. Życzę jej beztroskiego dzieciństwa pełnego śmiechu, cudownych przygód i pięknych wspomnień, które będą jej towarzyszyć przez całe życie.

Niech każdy dzień przynosi Alicji powody do uśmiechu, inspirację i radość, a my, jako jej rodzice, zawsze będziemy przy niej, wspierając ją w każdym kroku. Kocham ją już teraz i wiem, że będzie dla nas największym skarbem i radością.

Kochany Maluszku !  

Życze Ci z całego serca żebyś urodził się zdrowy , silny i szczęśliwy 🩵

Niech każdy dzień Twojego życia będzie pełen radości i uśmiechu.

Abyś rozwijał się wspaniale i był otoczony miłością twoich najbliższych. 

Już tak niewiele zostało do naszego spotkania , już nie możemy się doczekać kiedy Cię poznamy .

Razem stworzymy szczęśliwa rodzinę !!

Mój Synek pojawi się na początku roku ! 🩵

Kochana Nelunia ! Jesteś naszym tęczowym szczęściem 🌈 życzę Ci najpiękniejszych chwil z nami ! Aby Twoim życiu było pełno miłości i ciepła 🩷 żebyś żyła zawsze tak jak będziesz chciała a my będzie zawsze obok ! Nie szukaj miłości ona zawsze będzie blisko Ciebie ! Nie życzę ci tylko wzlotów upadki też są ważne aby uczyły nas ważnych rzeczy . Przyjaźń jest piękna i znajdzie na pewno dobrych ludzi wokół siebie . Najważniejsze czego Ci życzę to kochana zdrowia ! Kochamy Cię bardzo 🩷

"Wszystkie nasze marzenia mogą się spełnić jeżeli tylko będziemy mieli odwagę by do nich dążyć" - I tego właśnie życzę samej sobie by ten Nowy Rok przyniósł mi Ciebie. Zdrowe, wymarzone Dzieciątko - Młodszego braciszka. 

A Tobie starszy Braciszku - choć dalej jesteś naszym malutkim chłopczykiem życzymy Ci przedewszystkim Zdrówka - bo gdy jest ono może mieć się wszystko. Uśmiechu na Twej małej buźce, zdobywania nowych umiejętności. Rośnij zdrowo, poznawaj świat wytrwale.

Mój maleńki cudzie, co w sercu już mieszkasz,
Choć jeszcze Cię nie ma, już miłość jest wielka.
Nowy Rok witamy, a ja myślę stale,
Że wkrótce Cię ujrzę, mój skarbie wspaniały.

Niech ten rok przyniesie Ci świat pełen ciepła,
Gdzie miłość i troska codziennie Cię szepta.
Będę Cię chroniła, kołysała w ramionach,
Tyś moim marzeniem, spełnionym już w snach.

Czekamy na Ciebie, nasz promyk maleńki,
Byś wniósł do rodziny swe śmiechy i dźwięki.
Niechaj Nowy Rok przyniesie nam Ciebie,
W zdrowiu i radości(Ps. Twoje siostry z niecierpliwością czekają na Ciebie)

Kochany Skarbie, w nowym roku życzę Ci, aby każdy Twój uśmiech rozjaśniał nasze dni, Twoje pierwsze kroki prowadziły do cudownych przygód, a Twoje małe serduszko zawsze czuło się kochane. Niech każdy dzień będzie pełen magii i szczęścia ❤️ 

W nowym roku chciałabym życzyć swojemu maluszkowi nieskończonej radości z odkrywania świata, zdrowia, które przetrwa każdą zimową chrypkę, i snów słodkich jak zapach świeżo wypranego kocyka. Niech każda nowa umiejętność – od pierwszego kroku po pierwsze „mama” – przychodzi z uśmiechem, a każdy dzień przynosi więcej przytulasów niż problemów.

A sobie? Więcej cierpliwości, ciepłej kawy i supermocy, żeby ogarniać życie jak prawdziwa mama-ninja!

Mój najdroższy Maleńki Cudzie,

W tym roku, w którym zaczynasz swoją wielką podróż przez życie, życzę Ci cudu odkrywania. Niech każdy Twój dzień będzie jak pierwszy promień słońca – ciepły, jasny i pełen nowych możliwości.

Życzę Ci rączek, które z odwagą będą chwytać świat, i oczu, które dostrzegą najpiękniejsze drobiazgi – te, których dorośli już dawno nie widzą. Niech Twoje serduszko zawsze bije spokojnie, wiedząc, że jesteś otulony miłością większą niż cały wszechświat.

Życzę Ci spokoju w maleńkim łóżeczku, radości w Twoich pierwszych uśmiechach i miłości, która będzie Cię prowadzić, nawet kiedy nie będziesz tego świadomy. Niech czas płynie powoli, bo każda chwila z Tobą jest jak skarb, który chcę zatrzymać na zawsze.

Jesteś początkiem wszystkiego, co najpiękniejsze w moim życiu. Moim światem, moim sercem, moim powodem do tego, by każdego dnia być lepszą. Dziękuję, że wybrałeś mnie na swoją mamę.

Twój dom, Twoje ciepło, Twoja Mama.

Niki, jesteś naszym wymarzonym i wyczekanym prezentem od losu 🩷🌈
Życzę Ci przedewszystkim zdrowia, bo mimo że ciąża była dla Mamy trudna, to każdy lekarz chwali, że jesteś 10/10. I niech tak pozostanie😍 
Życzę Ci spokoju i cierpliwości bo pojawisz się w bardzo oryginalnej rodzinie, gdzie już każdy bardzo Cię kocha i nie da Ci o tym długo zapomnieć. 🤣
Życzę Ci po prostu dobrego życia, bo wiem że jesteś tego warta Córeczko. 👣🩷 
Miłości Ci Maleńka nie życzę bo ją masz zagwarantowaną. ❤️
Czekamy na Ciebie Skarbie. 🩷

Kochany Maluszku,

choć jeszcze nie zdążyłam Cię przytulić, już jesteś dla mnie najcenniejszym skarbem, o którym marzyłam całe życie. W nowym roku, w którym po raz pierwszy otworzysz swoje maleńkie oczka na świat, życzę Ci przede wszystkim zdrowia – byś rósł/a silny/a i pełen/a energii. Życzę Ci życia pełnego miłości i ciepła – żebyś nigdy nie musiał/a zastanawiać się, czy jesteś kochany/a, bo zawsze będziesz otoczony/a troską, czułością i bezwarunkową akceptacją.

Niech każdy Twój dzień będzie nową przygodą, pełną uśmiechów i małych cudów. Życzę Ci, abyś zawsze był/a otoczony/a ludźmi, którzy będą wspierać Cię w trudnych chwilach i świętować z Tobą każdy Twój sukces. Marzę o tym, by Twoje życie było przepełnione radością – żebyś potrafił/a dostrzegać piękno w małych rzeczach, w śpiewie ptaków, w promieniach słońca wpadających przez okno czy w zapachu świeżych kwiatów.

Obiecuję, że zrobię wszystko, by Twoje dzieciństwo było jak najpiękniejsze. Będę Twoją opoką, Twoim przewodnikiem i najwierniejszą przyjaciółką. Będę czuwać nad Tobą w nocy, kiedy będziesz spał/a, i w dzień, kiedy będziesz odkrywać świat. Niech Twoje serduszko zawsze bije spokojnie, a w Twoich oczach zawsze błyszczą iskierki radości i ciekawości.

Kocham Cię już teraz, bardziej niż słowa mogą to wyrazić, i wiem, że z każdym dniem będę kochać Cię jeszcze mocniej. Jesteś moim największym cudem, moją nadzieją i moim szczęściem. Nie mogę się doczekać, by Cię poznać, by usłyszeć Twój pierwszy płacz, pierwszy śmiech, by patrzeć, jak rośniesz i jak stajesz się sobą.

Zawsze będę przy Tobie, Kochanie.
Z całą miłością, jaką mam w sercu,
Twoja mama. ❤️

Drogi Maluszku, ❤️

Życzę Ci, by Twoje życie było pełne miłości i ciepła, byś zawsze czuł się bezpieczny i kochany. Niech każdy Twój dzień będzie wypełniony uśmiechem i radością, a każda noc przynosi spokojne sny.

Życzę Ci odwagi, by odkrywać świat, i ciekawości, by cieszyć się jego pięknem. Niech Twoje serduszko zawsze prowadzi Cię w stronę dobra, a każdy krok, jaki postawisz, przynosi Ci spełnienie i szczęście.

Chciałabym, byś zawsze miał wokół siebie ludzi, którzy będą Cię wspierać i dodawać skrzydeł. Niech życie uczy Cię mądrości, ale nigdy nie odbiera wiary w to, że marzenia się spełniają.

Jestem już teraz dumna, że będę mogła być Twoją mamą. Czekam na Ciebie z ogromną miłością i nie mogę się doczekać, aż będę mogła Cię przytulić i szeptać Ci do ucha, jak bardzo Cię kocham.

Z całego serca – Twoja mama.❤️

Minęły właśnie wspólnie spędzone 3 miesiące Twojego życia, na nadchodzący 2025 rok i Twój pierwszy rok życia, życzę Tobie kochana córeczko przede wszystkim zdrowia, żebyś rozwijała się bez żadnych problemów i mogła garściami przy naszej pomocy poznawać świat ❤️ żebyś zawsze była tak radosnym i pogodnym bąbelkiem, który rozchmurzy nawet najbardziej ponury dzień swoim uśmiechem :) samych dobrych ludzi wokół, takich którzy Tobie dobrze życzą i chcą dla Ciebie jak najlepiej :* nie możemy się doczekać pierwszego roku we trójkę! Przed nami tyle wspaniałych wspólnych chwil! ❤️

Mój kochany Cudzie,

W 2025 życzymy Ci razem z tatusiem żebyś rosła nam zdrowo, uśmiechu w nocy kiedy nie będziesz chciała spać bo nawet to rozweseli nasze serca. 

Pewności siebie żeby podczas nauki chodzenia, biegania czy życia w dorosłości nie poddawać się jak coś nie wychodzi.

Spełnienia najskrytszych marzeń które za jakiś czas zaczną namnażać się w twojej kochanej główce.

Miłości nie muszę Ci życzyć bo znajdziesz swoją kiedy przyjdzie czas, a od nas (mamy i taty) już teraz od kiedy wiemy o Tobie kochamy Cię całym sercem. 

Czekamy na Ciebie nasz szkrabie.

Mamusia i Tatuś 🥰

Kochana Córeczko, w Nowym Roku życzę Ci, abyś każdego dnia odkrywała coś pięknego, co rozświetli Twój świat. Niech Twoje serduszko będzie zawsze pełne radości, a uśmiech nigdy nie znika z Twojej buzi. Życzę Ci moje maleństwo byś rosnąc, zawsze miała odwagę marzyć i sięgać po gwiazdy, a każdy dzień przynosił Ci nową przygodę i niezapomniane chwile. Niech ten rok będzie pełen miłości, uścisków i magii dziecięcych marzeń!

Choć jeszcze nie dotknęłam fizycznie mojej Córeczki, już jest dla mnie całym światem i życzę jej, aby w swoim życiu miała jak najwięcej takich osób, dla których będzie ważna, wartościowa, potrzebna i doceniana. �

Moja kochana, kiedy weźmie cie na ręce będę najszczęśliwszą mamą. 

Życzę ci najlepszej przygody w tym życiu i w tym kraju. 
Niech cały świat będzie otwarty dla ciebie i twoich pragnień i marzeń! 

Razem z tatusiem będziemy robić wszystko żeby byłaś szczęśliwa i zdrowa.