KONKURS Noworoczne życzenia

Mojemu Najukochańszemu synkowi chciałabym życzyć zeby nigdy nie wątpił w miłość swoich rodziców. Aby  na swojej drodze spotykał życzliwych ludzi, rozwijał się i żeby zawsze mógł każdy na niego liczyć ze wzajemnością.

Zrobimy wszystko, aby nigdy w życiu Ci nie brakowało niczego co będzie potrzebnego dla Twojego prawidłowego rozwoju, jak to niestety było u Nas w dzieciństwie.

Kochana córeczko,

W tym Nowym Roku życzymy Ci aby każdy Twój dzień był pełen ciepła i miłości. Niech Twoje małe rączki chwytają świat z ciekawością, a każdy nowy krok prowadzi Cię ku radości. Życzymy Ci byś zawsze czuła się bezpieczna, otoczona opieką tych dla których jesteś całym światem. Niech Twój uśmiech rozświetla każdy dzień. Życzymy Ci zdrowia które pozwoli rosnąć w siłę i rozwijać Twoje skrzydła. W serduszku Twoim niech zawsze gości niewyczerpana miłość i spokój. Niech ten nowy rok będzie pierwszą podróżą przez życie pełne cudownych odkryć niezapomnianych chwil. 

Kochająca mamusia

Chciałabym życzyć mojemu maleństwu przede wszystkim zdrowia, bo to fundament szczęśliwego życia. Ale poza tym chciałabym, żeby miało w sobie nieustającą ciekawość świata – taką, która sprawia, że nawet zwykły klocek Lego może być początkiem wielkiej przygody. Życzę mu uśmiechu, który będzie rozbrajał każdą trudność (i mnie, kiedy nie będzie chciało spać w nocy!). Życzę, żeby było odważne jak mały lew, ale zawsze miało miękkie serduszko jak pluszowy miś. I żeby życie było dla niego pełne magii – nie tylko tej z bajek, ale tej, którą sami wspólnie stworzymy, piekąc pierwsze ciastka czy gubiąc się na spacerze, bo zawsze znajdziemy drogę… do siebie!
Kochajaca Cie najmocniej na świecie- Twoja mama ❤️

Maluszkowi życzę,zdrówka bo to najważniejsze,by miało zawsze to czego zapragnie,by kółek nie miało,by mogło bawić się jak w latach 90 bez obawy że coś sie stanie l,bo nauczyć się idzie na błędach 

Mój drogi Dziudziusiu,
w nadchodzącym roku chciałabym Ci życzyć zdrowia, które pozwoli cieszyć się każdym dniem. Życzę Ci uśmiechu, który rozjaśni nawet najpochmurniejsze chwile, i spokoju ducha, który sprawi, że codzienne troski będą łatwiejsze do pokonania. Niech otaczają Cię ludzie, którzy Cię kochają i doceniają, a każdy dzień przynosi nowe powody do radości. Życzę Ci także siły i odwagi, by spełniać swoje marzenia, oraz czasu na to, co naprawdę ważne. Niech Nowy Rok będzie pełen ciepła, miłości i wielu pięknych chwil, które będziesz wspominać z uśmiechem.❤️�

Drogi Synku,

życzę Ci przede wszystkim żebyś w tym nadchodzącym roku, przyszedł na świat zdrowy, a o resztę zadbają Twoja mama i tata :) widzimy się już niedługo i wiemy ze będzie to miłość od pierwszego wejrzenia. Szczęścia i ciepła CI nie zabraknie. Niech ten nadchodzący rok będzie dla Nas wszystkich nowym doświadczeniem i piękną przygodą. Czekamy na Ciebie i Twój pierwszy płacz :) mama, tata i starszy braciszek :)

Kochana Alicjo ♥️

Życzę Ci przede wszystkim zdrówka ,bo tego nikt zapewnić Ci nie może ♥️ A tego pragniemy dla Ciebie najbardziej ♥️

Życzę Ci szczęścia , aby każdy Twój dzień był przepełniony radością i beztroskim uśmiechem. A Twój uśmiech rozświetla nam każdy kolejny dzień 🥰

Życzę Ci samych życzliwych ludzi wokół siebie 🤗 

I mogę życzyć Ci dużo miłości ,ale tego Skarbie Ci nie zabraknie dopóki masz nas - rodziców ,którzy kochają Cię nad życie 🥰

A o resztę już zadbamy sami 🤗 abyś była zawsze szczęśliwa 🥰 

Bo tego czego aktualnie potrzebujesz 🍼 masz pod dostatkiem 🤱

Chciałabym życzyć swojemu dzidziusiowi przede wszystkim zdrowia, bo to najważniejsze. Chciałabym, żeby każdy jej dzień wypełniały radość, miłość i ciepło. Żeby zawsze czuła się bezpieczna, kochana i miała odwagę odkrywać świat na swój sposób. Życzę pięknych chwil pełnych uśmiechu, zdrowego rozwoju i ciekawości do poznawania nowych rzeczy. I żeby wiedziała, że zawsze będę przy niej, wspierając w każdym kroku. Że mama zawsze będzie obok i będzie służyła dobrą radą jak i wszelką pomocą. 

Droga Michalinko! 

Chciałabym Ci życzyć byś była zawsze wesołą i uśmiechniętą dziewczynką. Otaczała się samymi dobrymi ludźmi, którzy nigdy nie złamią twojej pewności siebie, którą Ci pomożemy zbudować. Pamiętaj, że bardzo Cię kochamy, zrobimy wszystko, by niczego nigdy Ci nie zabrakło, w szczególności ciepłego i pełnego miłości domu, a gdy niedługo pojawi się twój brat czy siostrzyczka zawsze będziesz naszym oczkiem w głowie! 

Kochany syneczku, życzę Ci abyś urodził się zdrowy i uśmiechnięty. Aby przyjście na świat nie było dla Ciebie bardzo sterujące tylko było chwilą radości dla nas wszystkich. Nie mogę się doczekać kiedy wkoncu się zobaczymy i będziemy mogli Cie z tatusiem przytulić. Chciałabym Cie uchronić przed całym stresem tego świata... I przede wszystkim modlę się, aby nerwy które były w trakcie pobytu twojego w moim brzuchu nie wpłynęło negatywnie na Ciebie.

Czekamy na Ciebie : i bardzo Cie kochamy :*

Kochana Gabrysiu niech każdy dzień Nowego Roku będzie przygodą, a świat pełen tajemnic do odkrycia! 

Byś razem z nami zdobywała każdy szczyt w Tatrach i Bieszczadach, bo juz mamy dla Ciebie wygodne butki.

Kochamy Ciebie najbardziej na świecie rodzice 💖

Moja kochana córeczko, życzę ci w nadchodzącym roku i w Twoim pierwszym roku na świecie przede wszystkim dużo zdrówka, uśmiechu na tej pięknej buzi, dużo mleczka od mamusi. Życzę Ci dużo pięknych kołysanek i bajeczek na dobranoc, cudownych chwil i zabaw w towarzystwie rodziny. Ale przede wszystkim życzę Ci, abyś rosła i rozwijała się nasza cudowna pszczółeczko! 

Mój ukochany maluszku,
w tym nowym roku życzę Ci:

• 🍼Niekończącej się radości z odkrywania świata – każdego listka, kamyczka i promienia słońca 🌱✨
  • 🍼Zdrowia, byś rósł silny, uśmiechnięty i pełen energii 💪❤️
  • 🍼Miłości, która otuli Cię jak najcieplejszy kocyk, gdziekolwiek będziesz 🥰
  • 🍼Cierpliwości, byś nauczył się spokojnie stawiać swoje pierwsze kroki w życiu (i dosłownie, i w przenośni!) 🚶‍♂️
  • 🍼Wielkich marzeń, które kiedyś spełnisz, ale póki co, baw się, śnij i ciesz każdą chwilą 🌟

I jeszcze…
Życzę Ci, żebyś zawsze czuł, jak bardzo jesteś kochany i wyjątkowy, a ja zrobię wszystko, byś miał cudowne dzieciństwo. Wszystkiego najlepszego, moje serduszko!

Synu,

Jak już uda Ci się szczęśliwie i zdrowo przyjść na świat, czego życzę Tobie i sobie w pierwszej kolejności. 

Na nadchodzący rok i każdy kolejny przede wszystkim życzę Ci abyś był dobrym i szczęśliwym chłopcem. Abyś spełniał swoje marzenia i nigdy nie gonił za oczekiwaniami innych. ;) żebyś miał możliwość poznania świata i zakochania się w nim. Żeby każdy nadchodzący lot samolotem był dla Ciebie cudownym doznaniem �

Kochany Alberciku 

snku niedawno  przyszłaś na świat. W nadchodzącym roku życzę Tobie byś był zdrowym i wesołym chłopcem. chętnym do poznawania otaczającego świata. 

Kochany Synku, 

choć jeszcze nie ma Cię z nami, już teraz z radością czekamy na Twój wielki dzień. Życzymy Ci w Nowym Roku, abyś od pierwszych chwil swojego życia czuł się kochany, bezpieczny i szczęśliwy. Niech każdy Twój krok będzie pełen radości, a świat, który odkryjesz, niech będzie pełen cudów i pięknych chwil. Z niecierpliwością czekamy na moment, w którym będziemy mogli Cię przytulić. Szczęśliwego Nowego Roku, Synku! Czekamy na Ciebie z całego serca

Kochana córeczko, nasza tęczowa kruszynko... po długich staraniach, po wielu wylanych łzach, po trzech stratach, po setkach zastrzyków, milionie tabletek.... będziesz w końcu z nami - Twoimi kochającymi Cię rodzicami. Urodzisz się pod koniec tego roku 2024, w samego Sylwestera. Będzie to zwiotczenie pięknej historii - naszej historii, a to dopiero będzie jej początek. Życzę Ci na całe zycie: Pół kilo miłości, trzy łyżki zazdrości, 10 dkg zaufania, 2 krople na nerwach grania, 6 gramów cierpliwości, dużo wyrozumiałości, 5 łyżek humoru, 10 łyżeczek uśmiechu, wszystko razem dokładnie mieszamy i tak dzieciątko doskonałe mamy! Z najlepszymi życzeniami na ten nowy początek Rodzice. 

Moja kruszynko kochana

W nowym roku życzę Ci uśmiechu od rana

Samych pięknych chwil z nami

Byś była bezpieczna ze swoimi misiami

Niech każdy Twój krok będzie pełen radości

Niech Twój świat będzie jak bajka, w otoczeniu miłości

Wraz z nami odkrywaj świat wspaniały

W nowym roku żyj w szczęściu, z miłością kochany

Rok 2025 to Twój czas na odkrywanie

Świata pełnego cudów i radosne poznawanie

Niech zdrowie Cię otula jak ciepły koc

A miłość prowadzi każdy dzień i noc

Kochana Córeczko, życzymy Ci z tatą, żebyś:

• była zdrowa, bo zdrówko jest najważniejsze, 

• czuła się zaopiekowana, 

• czuła się bezpiecznie,

• czuła, że masz wsparcie obok siebie,

• wiedziała, że zawsze możesz na nas liczyć.

Tego Ci życzymy! Będziemy się starali z tatą dać Ci wszystko co najlepsze, żebyś przeżyła z nami wyjatkowe chwile!

Początek marca 2025r - budzisz się z cichym kwileniem. Wita Cię uśmiechnięta twarz mamy, która mimo nocnych pobudek z radością czeka na to by znowu mieć cię w swoich ramionach, zapewnić Ci miłość, ciepło i pełny brzuszek :) Wokół pojawiają się też nowe twarze, taty, brata, siostry, którzy zafascynowani tobą chcą towarzyszyć ci w tej drodze przez życie. Jesteś spokojna, bo wiesz, że jesteś w miejscu w którym powinnaś być, otoczona miłością i bezpieczeństwem. - tego życzę mojemu dziecku, żeby właśnie tak czuło się przychodząc na ten świat - a sobie i rodzinie, byśmy każdego dnia o tym pamiętali :)