Od dziewięciu miesięcy czekamy na nasz mały cud, który ma się pojawić w naszym życiu już na początku stycznia. W tym momencie ekscytacja miesza się milionami pytań w głowie. Przyszły rok będzie inny niż wszystkie do tej pory, nowy, wyjątkowy. Czego chciałabym życzyć naszemu synkowi? Noworocznemu skarbowi ?
Chciałabym, żeby wiedział, że ma przy sobie rodziców, na których zawsze może liczyć, żeby poznał magię miłości i był nią otoczony z każdej strony, żeby nigdy nie zabrakło mu ciepła rodzinnego, przytulasów i całusów, które dadzą mu poczucie bezpieczeństwa i spokoju.
Czego chciałabym Ci życzyć maluszku, który coraz mocniej kopiesz i kręcisz się w moim brzuszku.. Na pewno życzę Ci zdrówka, abyś rosła nam duża i silna, aby twoja relacja ze straszą siostrzyczką była pełna miłości i szacunku do siebie . Kocham Cię perełko, już nie możemy się Ciebie doczekać
Marcelinko czekamy na Ciebie z niecierpliwością jesteś naszym Wielkanocnym cudem, iskierką nadziei na lepszy Nowy Rok ✨ Jedyne czego możemy Ci życzyć z Tatusiem to zdrowia o resztę zadbamy❤️Kochamy Cię gwiazdeczko✨
Kochany Synku , po wielu staraniach, wylanych łzach , nieprzespanych nocach wreszcie dowiedzieliśmy się o Tobie, że noszę pod sercem najwiekszy Skarb - CIEBIE. Jesteś dla Nas - Twoich rodziców całym światem. Rośnij nam zdrowo w brzuszku, wierzymy, że będziesz zdrowy. O całą resztę my zadbamy nasz Największy Skarbie ❤️ będziemy z Tatusiem tęsknić za Twoimi słodkimi kopniakami ale nie możemy się doczekać momentu, kiedy będziemy mogli Cię przytulić i dać Ci całą miłość, wszystko co najpiękniejsze ❤️ jesteśmy szczęśliwi bo mamy siebie i Ciebie❤️ nasza 3 ❤️ czekamy na Ciebie nasza wyśniona Kruszynko ❤️❤️❤️ jesteś naszym największym spełnionym marzeniem ❤️Kochamy Cię - Mama i Tata ❤️❤️❤️
Nasz maleńki cudzie życzymy Ci z tatą żebyś była tak silna jak jesteś od początku, żebyś nigdy się nie poddawała jak wtedy kiedy cały personel medyczny w szpitalu mówił że nic z tego nie będzie. Już wtedy gdy byłaś tylko maleńkim pęcherzykiem błagałam Cię żebyś walczyła i pokazała im co potrafisz tak też zrobiłaś. My zawzięcie walczyliśmy o Ciebie a Ty pokazałaś nam już na początku że zawziętość to nasza wspólna cecha. Oby nigdy Ci jej nie zabrakło w walce o siebie. Życzymy Ci żeby ten świat był dla Ciebie dobry i obiecujemy że zrobimy z tatą wszystko żeby tsk właśnie było. Życzymy Ci też zdrowia, bo jeśli będzie zdrowie to resztę Ci zapewnimy. Miej też dużo siły na kopniaki bo cieszą nas ogromnie �Mamy nadzieję że będzie Ci z nami dobrze Kochanie. Kochamy Cię z całych sił i czekamy na Ciebie z niecierpliwością. Do zobaczenia w kwietniu Maju. Rośnij nam zdrowo. Mama i Tata
Mojemu zaraz nowo narodzonemu dzidziusiowi w nowym roku chcę życzyć wszystkiego, co najpiękniejsze i najbardziej kojące w tym świecie. Przede wszystkim niech każdy dzień będzie otulony miłością – tą bezgraniczną, ciepłą i niezmienną, która zawsze będzie go chronić i wspierać. Życzę mu, żeby poczuł, że jest najcenniejszym darem i zawsze będzie otoczony troską i opieką.
Chciałabym, aby jego pierwsze chwile w świecie były pełne spokoju i bezpieczeństwa, by każdy jego oddech był lekki, a każde spojrzenie na świat pełne zachwytu i radości. Niech czuje się kochany w każdej sekundzie – gdy będzie zasypiał w ramionach rodziców, gdy zacznie poznawać nasze głosy, nasze zapachy i nasz świat. Życzę mu, by zawsze miał wokół siebie ludzi, którzy będą go wspierać, rozumieć i nigdy nie pozwolą mu czuć się samotnym.
Niech dorasta otoczony śmiechem, harmonią i życzliwością. Życzę mu zdrowia, które pozwoli mu odkrywać świat pełnymi garściami, i siły, by przeżywał każdy dzień z odwagą i radością. A przede wszystkim – żeby zawsze czuł, że jest kochany za to, kim jest, od pierwszego uderzenia jego serca aż po każdy następny dzień jego życia.
I w końcu chciałabym mu życzyć, aby w tym nowym roku i każdym kolejnym nigdy nie zabrakło w jego życiu ciepłych ramion, które przytulą, słów, które ukoją, i chwil, które będą cudem w swojej prostocie. Niech jego obecność przynosi światu tyle samo szczęścia, ile świat ma do zaoferowania jemu.
Drogi Maluszku,
W nadchodzącym roku życzę Ci, aby każdy Twój uśmiech był najpiękniejszą melodią naszego domu, a każdy krok na drodze życia był pełen ciepła, miłości i bezpieczeństwa. Życzę Ci nieskończonej ciekawości świata, która pozwoli odkrywać piękno w drobnych rzeczach i odwagi, by marzyć odważnie. Niech Twoje maleńkie rączki chwytają to, co dobre, a Twoje serduszko zawsze będzie pełne radości.
Niech przyszły rok przyniesie Ci zdrowie, przytulne dni pełne bliskości i bezpieczne sny, w których znajdziesz spokój i magię dzieciństwa. My obiecujemy, że będziemy przy Tobie zawsze – Twoi rodzice.
Niech ten rok będzie początkiem wspaniałej przygody – Twojego życia.
Drogi Synku! W ramach noworocznych życzeń postanowiłam napisać dla Ciebie wiersz. Jest on wyrazem mojej ogromnej miłości i troski. Każdego dnia, gdy na Ciebie patrzę, widzę, jak nieubłaganie pędzi czas. Nie próbuję go zatrzymać. Ale staram się doceniać każdą chwilę spędzoną z Tobą.
Pamiętaj, by żyć pomału.
Nie dążyć do ideału!
Lecz naprzód iść z sercem otwartym
swą drogą, nie szlakiem utartym.
Pamiętaj, by żyć niespiesznie,
bo żywot nasz nie trwa wiecznie.
Ulotną delektuj się chwilą,
co sprawia, że dobrze, że miło.
Pamiętaj, by żyć spokojnie,
Sam, synku, z czasem to pojmiesz.
Przeżywaj, jak umiesz najlepiej
i dziel się miłością, uśmiechem.
Bo można pędzić przez życie,
ale czy w ciągłym zachwycie?
Gdy życie przez palce przecieka,
to czy raduje człowieka?
Można żyć szybko, zachłannie,
spieszyć się gdzieś nieustannie.
Gonić marzenia zawzięcie
i... w tym biegu przegapić szczęście.
Kochana córeczko, życzę Ci by ten nowy rok przyniósł ci same nowe doświadczenia, by każda chwila była spędzona z najblizymi by twoje pierwsze sukcy i tak wielkie zmiany przynosiły ci sama radość. Byś dorostala w miłości i radość.
Nowy Rok będzie dla całej naszej trójki błogosławieństwem, a tym samym nowym rozdziałem. Naszemu synkowi, którego powitamy tuż po Nowym Roku, chcemy życzyć dużo siły, szczególnie przy porodzie, abyśmy szybko się w końcu zobaczyli. Wytrwałości podczas kolejnych faz i etapów rozwoju - od noworodka, przez niemowlaka, do roczniaka. Niezliczonej ilości pokładów energii, takiej którą odczuwam do tej pory, aby każda nowa życiowa czynność przychodziła Ci synku gładko i z łatwością. Miłości i ciepła nie musimy Ci życzyć, bo doskonale czujesz że to będziesz miał zapewnione od pierwszej sekundy naszej wspólnej drogi.
Moja kruszynko… jeszcze siedzisz w brzuszku i długa droga przed nami, ale już teraz życzę Ci magicznego przyjścia na świat, gdzie nie tylko Ty będziesz czuł się bezpieczny i kochany, ale także Twoja mama. Aby poród dał jej poczucie mocy, spełnienia, miłości, bo ona to wszystko podwoi i odda Tobie. Przyjdź na świat zdrowy, jeszcze o tym nie wiesz, ale wszystko inne już masz. ❤️
Mój kochany maluszku ☺️ jeszcze się nie znamy, ale już wiem że jesteś naszym cudem. Przede wszystkim chce życzyć Ci ogrom miłości, abyś był/a zdrowy/a bo to jest najważniejsze, a z całą resztą sobie poradzimy ☺️ Chciałabym życzyć ci jeszcze pięknego i beztroskiego dzieciństwa. Żebyś mogła/mógł doświadczyć takiego dzieciństwa jak my z tatą mieliśmy, wolnego od telefonów, internetu i wszystkich tych niepotrzebnych rzeczy, bo wtedy będziesz mieć jeszcze piękniejsze wspomnienia z tego okresu �
Nasze kochane maleństwo, życzę Ci zdrowia, żebyś się pięknie rozwijał jeszcze w brzuszku u mamy, żebyś czuł się bezpieczny i zaopiekowany. A kiedy już przyjdziesz na świat - żebyś poczuł tą naszą miłość, którą tak bardzo Cię wszyscy darzymy - Mama, Tata i Twoja siostrzyczka. Życzę Tobie, a w sumie to nam - żeby Twoje przybycie na świat było pięknym przeżyciem, a będzie na pewno, bo poznamy wtedy Ciebie, ale oby obyło się bez zbędnych komplikacji. A gdy już będziesz z Nami to obyś czuł szczęście i miłość, ale... my już o to zadbamy. Rośnij zdrowo! Kochamy Cię!
Mama, Tata i siostrzyczka.❤️
Kochana Córeczko,
Nadchodzący rok będzie dla Ciebie wszystkim nowym, tak samo jak dla nas.
Jesteśmy ze sobą niecałe trzy miesiące i uczymy się siebie nawzajem.
Życzę Ci, byś zawsze głośno się śmiała, była sobą, by każdy dzień był dla Ciebie cudowną przygodą i żeby radość sprawiały Ci najdrobniejsze rzeczy.
A że jeszcze jesteś Okruszkiem to życzę Ci, by Twoje gryzaki długo wytrzymywały, smoczki nie wypadały z buźki na podłogę, żeby Twoje ulubione Króliczki zawsze wywoływały uśmiech na Twojej twarzy, tak jak teraz i byś rosła na dużą, dzielną dziewczynkę ❤️
Nasza słodka Zosieńko,
W nadchodzącym Nowym Roku pragniemy z tatą życzyć Ci najpiękniejszych dla Ciebie życzeń, które płyną prosto z naszych serc. Chcielibyśmy, abyś wiedziała, jak bardzo Cię kochamy i jak wielką radość sprawiasz nam każdego dnia. Jesteś naszą małą gwiazdeczką, która świeci jaśniej niż wszystkie inne i rozświetla nasze serduszka.
Niech każdy Twój dzień będzie wypełniony magią, uśmiechem i niepowtarzalnymi chwilami, które na zawsze pozostaną w Twojej pamięci. Życzymy Ci, abyś z odwagą podchodziła do nowych wyzwań, odkrywała świat z ciekawością i radością, a każde Twoje marzenie stawało się rzeczywistością.
Pamiętaj, że zawsze będziemy przy Tobie, gotowi wspierać Cię w każdej sytuacji, słuchać Twoich opowieści i dzielić się z Tobą radościami oraz smutkami. Twoje szczęście jest dla nas najważniejsze, dlatego chcemy, abyś nigdy nie wątpiła w swoje możliwości. Jesteś niezwykle wyjątkową dziewczynką, a my wierzymy w Ciebie całą duszą.
Z całego serca życzymy Ci, abyś każdego dnia odnajdywała piękno w małych rzeczach, a Twoje serce było pełne radości i miłości. Kochamy Cię bardziej, niż słowa mogą to wyrazić!
Z miłością i wdzięcznością w sercach,
Rodzice ♡
Mikołaju nasz malutki ❤️
Rośnij duży i zdrowiutki
Każdy dzień z uśmiechem witaj 🙂
I o wszystko mamę pytaj 😁
Jesteś jeszcze małym szkrabem
Który budzi się nad ranem ☀️
Więc w tym nowym pięknym roku
życzę byś spał więcej trochu 🌓
Byśmy całą noc przespali
A może nawet rano zaspali?
Jesteś naszym słodkim okruszkiem
O który dbamy jakby był puszkiem
Dostaniesz od nas wszystko co najlepsze
A ty Malutki rośnij i nie martw się jeszcze
My tu jesteśmy od zmartwień i ochrony
A Ty Miki bądź ciągle zadowolony ⭐️❤️
Niech ten nasz pierwszy wspólny rok cały
Będzie niezapomniany, cudny i wspaniały
Wszystko będzie takie „pierwsze”
A że z Tobą to najlepsze
Każda chwila, pierwszy krok
Zróbmy cudownym ten Nasz pierwszy rok! 🎆
Maluszku....
Miało Cię nigdy nie być.....a jednak jesteś!!!! Jesteś Naszym małym - wielkim cudem, którego nikt się nie spodziewał. Nie mogłam uwierzyć w swoje szczęście dopóki nie poczułam jak ruszasz się w moim brzuchu. To było najcudowniejsze uczucie!! Spotkamy się za parę miesięcy, a już teraz po cichutku, każdej nocy przed zaśnięciem, życzę Ci abyś była najszczęśliwszym dzieckiem na świecie. Żebyśmy razem z tatusiem podołali nowym wyzwaniom i byli dla Ciebie najlepszymi rodzicami jakich mogłabyś sobie wymarzyć. Życzę Ci Kochanie, abyś była silna i zdrowa bo reszta się ułoży. Czekamy na Ciebie z niecierpliwością ♥️
Kochany Maluszku ❤
Najpierw chcielibyśmy z tatą podziękować Tobie za najpiękniejszy prezent świąteczny i urodzinowy jakim była wiadomość o tym, że już niedługo będziesz z nami! ❤
Chcielibyśmy Tobie życzyć zdrówka, a kiedy już będziesz z nami samych cudownych chwil, uśmiechu na tej maleńkiej twarzy! Pamiętaj, że zawsze będziemy przy Tobie! ❤ Rośnij duży Skarbie! Czekamy na Ciebie z niecierpliwością i kochamy Cię najmocniej. Mama, tata i Twój braciszek Aniołek ❤
Córciu!
Mimo że zapowiedziałaś swoje przyjście na świat w samym sercu zimy, a ja nie miałem jeszcze okazji poznać Cię na żywo, to w głębi serca czuję, że tak naprawdę znałem Cię od zawsze. Poznałem Twoje kopniaki, czkawki i obroty, chociaż to Mama przyjmowała je w pierwszej kolejności. Jednak to dzięki temu wiem, czego chcę już dziś życzyć Ci w Nowym Roku.
Chciałaś pojawić się w naszym domu na przełomie roku, kiedy wszyscy podsumowują ostatnie 365 dni i snują plany na kolejne- życzę, aby każdy kolejny dzień Twojego życia był dla Ciebie tak samo przełomowy jak rok 2024 był dla Twoich rodziców. Aby każdy przynosił Ci tyle samo radości i miłości, jak Nam, kiedy dowiedzieliśmy się o Twojej obecności w brzuchu Mamy.
Głęboko wierzę, że nie bez powodu wybrałaś właśnie Nas na swoich rodziców - życzę Ci zatem, aby zawsze, tak jak i teraz, otaczali Cię ludzie pełni wiary w Ciebie i Twoje umiejętności, wspierający, kochający Cię bezgranicznie i gotowi, by poświęcić dla Ciebie wszystko.
I na koniec życzę Ci (a także trochę Nam), aby te dwa koty, które już są częścią naszej rodziny w pełni Cię zaakceptowały i mruczały Ci do snu, tak jak robią to teraz :)
Mam nadzieję, że za kilka, może kilkanaście lat usiądziemy razem, a ja pokażę Ci to, co właśnie napisałem i wspólnie stwierdzimy, że masz życie, jakiego dla Ciebie chciałem.
Kochany mój Mikołaju ❤🧑🎄
Odkąd Cię mam jestem w raju 🙂
Noszę Twoją mamę na rękach
Odkąd dała mi Cię w objęcia ☺️
W tym nowym nadchodzącym roku
Życzę ci byś nigdy nie doznał mroku
Każdy dzień z uśmiechem witaj 😁
Carpe diem - i o nic nie pytaj 🤫
To twój czas, twoj start w życie 🚀
A my ci pomożemy ile da się 🛟
Wszystko dla ciebie zrobimy
Gwiazdkę z nieba załatwimy ⭐️