to dziś będą wyniki ?
Wyniki miały być do dzisiaj. Przy większej ilości zgłoszeń, komisja może wydłużyć czas, o czym poinformuje :)
Zgłoszen było naprawdę naprawdę bardzo dużo , a nagród komisja Lovi musi przeznaczyć dla 10 zwycięzców . Niesamowicie trudna decyzja. Powodzenia każdej mamie i oby te wygrane służyły każdej z mam jak najlepiej!!;)
Dokładnie , czekamy z niecierpliwoscia ❤️
Dokładnie, było dużo komentarzy konkursowych, każdy wyjątkowy. Komisja na pewno ma twardy orzech do zgryzienia :) Czekamy cierpliwie :)
Ostatnio też było dużo zgłoszeń i faktycznie wyniki się trochę opóźniły także musimy uzbroić się w cierpliwość;).
Oj to prawda było bardzo dużo zgłoszeń i wszystkie życzenia były piękne ❤️ powodzenia!
Prawdę mówiąc przeczytałam kilka pierwszych stron. Poległam dalej, ilość jest niesamowicie duża. Ale sama podsyłałam koleżankom linki do konkursu :)
Dla tych butelek warto było wziąć udział , już od kilku koleżanek ktore maja starsze dzieci usłyszałam jakie te butelki są łał i szkoda że nie było ich jak one miały maluchy 😆
Nadal cisza …
Ostatnio też trochę się przeciągnęło, zgłoszeń było dużo, więc trzeba cierpliwie czekać ☺️
Napięcie rośnie wraz z oczekiwaniem 😁 trzymamy kciuki 🥰
To prawda;))
RedakcjaLovi po mistrzowsku buduje napięcie 😆
Może jutro będą wyniki ? Tak na dobry początek tygodnia
faktycznie :) wyniki powinny być na dniach :)
Widać decyzja jest bardzo ciężka do podjęcia 😁 czekamy z niecierpliwością a może ten tydzień niektórym z nas przyniesie coś wspaniałego ☺️😍
Lovi, dziś Blue monday- najbardziej depresyjny dzień roku ! Odczarujcie to ! Podajcie dziś wyniki ❤️🩵
Mamina jak przeczytałam Twój wątek od razu o tym pomyślałam , ze wyniki dziś będą w punkt 🧡