Można kupić taką kołyska naprawdę bardzo fajny gadżet lecz pamietajmy ze po kilku miesiącach trzech czterech trzeba kupić łóżeczko. Fajny lecz niekonieczny gadżet.
robi może i wrażenie ale myślę ze to nie potrzebna rzecz. Dzidzia szybko rośnie i po chwili i tak trzeba używać łóżeczka kolejny nie potrzebny wydatek. Chyba ze kogoś stać i ma ochotę na szastanie kasa to proszę bardzo
Nie dość że wyda się pieniądze to jeszcze może się okazać że dziecko nie lubi leżeć w kolysce. Wg mnie nie potrzebny sprzęt.
Moj maly na poczatku w lozeczku z kolyska i sie sprawdzalo bo gdy plakal to sie go pobujalo chwile i juz byl spokoj dla mnie to bylo bardzo przydatne
My ostatnio dostaliśmy drewniana kołyskę , w której wybujało się już kilkoro dzieci. Kołyska wędruje po rodzinie, teraz przyszła pora na nas. To takie fajne, że nasza malutka będzie kolejnym użytkownikiem. Osobiście sama bym kołyski nie kupiła, tylko łóżeczko, ale jak już mamy to mam nadzieję, że fajnie będzie służyła
Teraz mi się marzy drewniana kolyska, , mam nadzieję ze jej zakup dojdzie do skutku
Fajnie są tskie kołyski a swoją drogą się zastanawiam na ile ona wystarcza? Bo takie łóżeczko to na dłużej nie lubię dwa razy płacić za podobne rzeczy. Ale jak bym miała po kimś z rodziny czy coś to napocztek by starczyla dopiero późnej bym pomyślałabo łóżeczku.
Taka kołyska wystarcza na bardzo krótko, 2 może 3 miesiące i trzeba łóżeczko kupować, więc jak ktoś ma kasę to może sobie pozwolić, ale po co wydawać pieniądze dwa razy, lepiej łóżeczko od razu, a pieniądze na coś innego przeznaczyć
Tak myślałam że na krótko. I w dalszej części twojej wypowiedzi się z tobą zgadzam Beti2270
fajny gadżet ale już mi miejsca brak w pokoju żeby cokolwiek tam wcisnąc, a gdzie jeszcze kolyska
My kołyskę miałyśmy;) córcie miałam ciągle przy sobie, Łóżeczko kupiliśmy jak mała miała 5 miesięcy. Jestem z niej bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o finanse to kupiłam używaną i ją sprzedałam, za te pieniążki kupiłam łóżeczko. Drugie dziecko też będzie miało kołyskę, ponieważ byłam zauroczona widokiem malutkiej w tym cudeńku
a ja jestem dziwna i mi się kołyski ani trochę nie podobają nie chodzi już o to,że dziecko długo w niej nie bedzie ale o to,że po prostu to nie mój gust
wolę ładnie i zarazem skromnie ozdobione łóżeczko
Wcale nie jesteś dziwna Roxi są gusta i guściki;) każdy woli co innego;)
ja bym z chęcia kupiła bo prześliczne to jest, ale wydaje mi się że bardziej dla dziewczynki chłopca jakos w tym nei widzę
może kiedyś jak uceluję się dziewczynkę to zafundujemy sobie kołyskę
No tak dziewczynkę to w tym też widzę… Aga1989 kolyska piękna i pomysł sprzedać kupić za pieniądze łóżeczko był naprawdę pomyślany :-)każdemu się podoba co innego to racja i o to można się by sprzeczac ale nie ma seansu raczej tym bardziej tu…
Oliss to poczytaj porady jak zrobić dziewczynkę chociaż osobiście w to nie wierzę a głupot można się nowych dowiedzieć
Gdy byłam z córką w szpitalu, myślałam o kołysce lecz w rezultacie się na nią zdecydowałam…czas tak szybko mija przy dziecku, że nawet bym nie spostrzegła kiedy z niej by wyrosła…a ostatnimi czasy mam problem ze sprzedażą niektórych jej rzeczy. Choć jeśli przyłożyłabym się do tematu i uparła pewnie jakąś bym zakupiła, ale chyba miałam zbyt wiele trosk innego sortu na głowie by o kołysce pomyśleć.
Ja bym wolala drewniana kolyske, taka kolyska pozluzy tak do pol roku, lozeczko juz mamy po corci, a slyszamam zekolyska to super sprawa dla dziecka i mamy
AmiAga heh może kiedyś spróbujemy wtedy kolyska będzie obowiązkowa, bo łóżeczko zostanie po małym
widziałam to jak wybieralam łóżeczko, ale mi się to wlaśnie nie podoba
jak już wole mieć normalne łóżeczko
ja też już wole normalne łózeczko. O ile kołyska wygląda normalnie i ładnie tak już łózeczko nieszczególnie z tym się prezentuje