Justyna nie dziwie się, ze wybiegasz z łazienki aby sprawdzić czy synek siedzi w kojcu…również bym tak robiła…takiemu dziecku nigdy nie wiadomo co przyjdzie do głowy a tym bardziej z takimi pomysłami…kojec w takich momentach bywa niezastąpiony.
Justyna ale masz diabelka:) ja pewnie tak samo bym postępowala gdyby moja takim urwiskiem była, niestety dzieci trzeba mieć cały czas na oku, zwłaszcza te najmlodsze. Kojec jest super sprawą, aby właśnie wyjść na chwilkę i zrobić to co musimy.
Zgadzam się dziewczyny, zresztą jeżeli dziecku by się coś stało to zawsze my za to odpowiadamy a w kojcu jednak maluszek ma mniejsze możliwości.
jesli włozymy do kojca zabawki np. kilka pluszaków, to dziecko jak je ułozy jedne na drugich to moze sie po nich wspiąc i przechylic, tak samo i w łozeczku
Donnavito ten kojec jest maly i nie bede wkladala dużo zabawek tym bardziej dużych pluszaków zeby maly mógl się po nich wspiac
zresztą kojce sa wysokie te które oglądałam , niskich nie brałam pod uwagę ![]()
Donnnavito ma rację mój synek tak kombinował od kiedy stanął. Też mam wysoki kojec a mimo wszystko musiałam uważnie dobierać zabawki. Potem nawet szarpaj ten materac co tam jest i zaginął żeby miał wyżej do wyjścia. Teraz nic mu nie potrzeba wspina się po tej siatce jak małpka:-P
P .S. Ostatnie koleżanka męża z praco jak zobaczyła filmiki co wyprawia nasze dziecko to zapytała czy na drzewie go robiliśmy:-D
Justyna dobre z tym drzewem :))) Ale pomysłowy ten twój synek moze inzynier z niego będzie :))
Aż wstawię Wam zdjęcie. Gdzie moje dziecko dopiero niedawno nauczyło się stać a już wspina się po kojcu. Ma tu 10miesięcy

Justyna ale sliczny twój synek :)) Taki slodziak z niego :)) jejku jaki szczupły , mój do niego to barylka :// Ale super sie wspina , będzie z niego sportowiec :*
Oj dzieci to duuuze cwaniaki
czego one nie zrobią zeby wyjsc
fajne sa filmiki w internecie jak dzieciaki kombinują, az dziw bierze ![]()
Ale slodziaczrk
ehhh no dzieci maja niestorxone pomysly Powodzenia Justyna bo jak jesti cwaniaczek w eieku 10 miesiecy to az strach myslec co bedzie pozniej ![]()
Sylwia obecnie ma prawie 20miesięcy i z tego kojca w ten sposób wychodzi
Cos zle przeczytalam
w wieku mojego szkraba ochh to pewnie masz z nim wesolo ![]()
Dobrze przeczytałap poprośtt to zdjęcie jest stare:-P oj wesoło to mało powiedziane. Ja już bym chciała pozbyć się kojca bo zajmuje dużo miejsca a mamy małe mieszkanie ilość zabawek rośnie i miejsca coraz mniej ale obecnie nie wyobrażam sobie żeby go nie było.
Jeszcze troszke i mysle ze bedzie juz fajnie rozumial i przede wszystkim sluchal
bo moj to duzo rozumie mozna tylko ze sluchaniem sie jest gorzej ![]()
A tak mój też doskonale rozumie szkoda tylko że stosować się nie chce:-P nie wolno to jakby nie słyszał
to tak jak mój, z a to na “chcesz?” od razu sie odwraca:)
Haha dokładnie
niby takie male i malo w zyciu jeszcze przeszło a juz doskonale wie na co zwracac uwage a na co nie ![]()
Justynka co za słodziak z niego…ale widać, ze ma temperament i umie dążyć po swoje ![]()
Mikołajek jest ślicznym chłopcem. Ale pomysły i sprytny jest od najmłodszych lat. ![]()