Kody zniżkowe, rabaty, promocje

O mam to foto, na telefonie nie mogłam zapisać jako jpg, dopiero na kompie jest ok i mogę wrzucić, bo właśnie tam jest informacja że mają ograniczoną ilość (kilka tysiecy sztuk), ale żyję nadzieją, że więcej osób kupuje zwykłe nie pantsy :wink:
Kasia a to nasza wtyka jesteś :smiley: faktycznie ciężko im w takim razie przewidzieć dobrą ilość tak na zaś. Wiadomo, że muszą robić zamówienia z wyprzedzeniem , ale Carrefour to jedyny sklep na którym się już wielokrotnie zwiedliśmy i nie było nawet w ten sam dzień po południu produktów z gazetki :confused: a że nie mamy do niego bardzo blisko, oferty stałej też nie mają w powalających cenach, to jeździmy tylko i wyłącznie na takie właśnie okazje :wink: Może tym razem się uda, bo pierwszy raz jakiegoś boxa planujemy kupić, wcześniej premiumy zawsze w tych foliowych braliśmy głównie w SuperPharm na promocjach a pieluchomajty teraz w tesco online i w rossmannie mneijsze i większe opakowania ale też w foliowych paczkach :slight_smile:

1

A ja własnie najbardziej lubie Carrefour ze wszystkich dostępnych marketów. Jak dla mnie jest najbardziej uporządkowany, u nas w mieście ma największy wybór produktów dla dzieci i zabawek. Jak jadę na zakupy to tylko tam, czy sa promocje czy nie;)

A ja Carrefour nie za bardzo lubię chociaż u mnie w mieście też jest to jeden z najbardziej uporządkowanych sklepów. W Carrefour bardzo zresztą zwracają na to uwagę. Ale jak jest napisane na ulotce że jest ich mało sztuk to muszę męża pogodzić autobusem do pracy a sama pojechać około 8 do sklepu. :slight_smile: Wtedy być może się uda dostać pieluchy.

A u mnie nie ma problemu bo nie ma Carrfoura:D

Dziewczyny a tak a propos wejdzie sobie na emag.pl macie dostawę za darmo i np box kosztuje 117zl 208pampersow trojek to pampers kosztuje 57gr. Nie musicie nigdzie jechać i wszystkie będziecie miały:) kurier przynosi paczke do domu mi na 4pietro:D i za dwa dni macie pampersy w domu;)

OOO muszę w piątek się wybrać bo cena super, a pampersy się kończą i własnie przeglądałam gazetki w poszukiwaniu promocji, a na emagu nasze 4 wychodzą drożej, bo 111 szt 110 zł,to zależy jak się trafi:(

cyrkonia tak tak ale im większy rozmiar, tym bardziej w pantsach tym drożej wychodzą :slight_smile: patrzyłam też na eMag i u nich w promocji czwórki majtki- box jest w cenie ponad 99zł, więc 30złotych drożej i z tego co patrzyłam Premium Care też mają sporo drożej, dlatego taka akcja na Carrfoura hehe :wink:
Kasia, włąśnie ja już mężowi zapowiedziałam że max o 9 ma sie stawić w markecie :stuck_out_tongue: żeby jeszcze dostał, na szczęście może sobie pozwolić na wyrwanie się bo ma dosłownie kilka minut autem z pracy tam, najwyżej posiedzi dłużej, ale taka misja wymaga poświęceń :stuck_out_tongue: Udanych łowów i u Was dziewczyny :smiley:

A widzicie to na większe nie patrzyłam:D

No niestety, kiedyś jedyneczek było 88szt (to były czasy…) w paczce a teraz czwórek już 52 a np w SuperPharm cena ta sama podczas promocji za opakowanie, więc znaczna róznica wychodzi na sztuce :wink:

O, tak to były czasy jak było tak dużo pieluszek w opakowaniu :slight_smile: A teraz my na 5 to w opakowaniu 48 sztuk, prawie o połowę mniej.

No mój co prawda Carrefoura ma bliziutko ale z pracy się nie uwie. Nie ta “firma” do tego jak ma na 6 to o 8 już dawno jest na mieście. Więc muszę zrobić to sama chyba poproszę mamę żeby przyszła do młodego i pojadę sama bo Teraz sezon grypy i do marketu z nim ciężko. Jak wiadomo siedlisko bakterii.
A kiedy faktycznie paczka była duża i pampersów sporo a im większy rozmiar tym gorzej.

W 5 10 15 - 20% dodatkowego rabatu od przeceny dla klubowiczów do 13 lutego.

Agn_kaw dzięki za info poprosze mame to mi kupi bo ma blisko bardzo do Carrefura . Tez mi sie podoba ten market ze wzgledu własnie na porzadek nie to co u nas w Tesco ;/ tylko parking przy nim czesto zawalony …

Ja byłam rano w C4 po papersy, byłam po 8 i zostaly 2 kartony:( w tym akurat mó rozmiar(tzn Frania) j był lekko rozwalony, no ale pampersom nic nie było.
dobrze że tak wcześnie poszłam,nie wiem czy tak mało dali, czy znowu był najazd Czechów , bo mieszkamy niedaleko granicy i jak ostatnio w biedronce była promocja na Dade to popoludniu już nie było a kobitka na kasie mi mówiła że busami podjeżdżali:(

aleks to faktycznie nieźle przebrali u Was i jak szybko, szok. Do mnie mąż napisał, że kupił zapas, więc mamy spokój na dłuższy czas :slight_smile: A jak tam dziewczyny u Was łowy udane? :wink:

Pojechaliśmy popołudniu po Pampersy, jeszcze było trochę pudeł, ale nie było całej rozmiarówki, znalazłam dwa pudełka 5 zapakowałam do wózka zrobiłam jeszcze zakupy tak na szybko, zadowolona, że udało mi się dostać dwa opakowania pieluchomajtek, jadę do domu. W domu moja radość się skończyła, bo zamiast pieluchomajtek kupiłam pieluszki :(( No trudno będę teraz musiała się pomęczyć zakładaniem pieluszek. Na łowcę promocji się nie nadaję.

Można moze ktos odkupi;)

Cyrkonia to tylko dwie paczki, przemęczymy się z zakładaniem pieluszek, dawno ich nie zakładałam, bo od kilku miesięcy jesteśmy na pieluchomajtkach. Damy radę :slight_smile:

Majteczki łatwiejsze w ubieraniu przy ruchliwym dziecku :slight_smile: a to myślałam ze taki box duży;)

Ja nie kupiłam mam jeszcze zapas 3 a 4 zapewne będą za jakiś czas. Jeżeli chodzi o pampersy to często są promocje i nie jestem już taka szybka do kupowania właśnie na takich akcjach. Niedawno były mega paki pampersów w Kauflandzie za prawie 100 zł oczywiście znikały szybko, jednak jak podeszłam do półki gdzie znajdowały się pampersy w cenie regularnej i porównałam cenę za szt. to się okazało, że te na promocji są droższe.