Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Ginger częsty chwyt marketingowców, dlatego ja zawsze przeliczam cenę za sztukę żeby nie dać sie nabrać na haslo Promocja czy Najtaniej. Może to głupie ale staje jak nienormalna przy pólkach odpalam kalkulator w telefonie i liczę a mąż ma ze mnie niezły ubaw :wink: podobnie przeliczam cenę papieru toaletowego to moja przypadłość i z tego rodzina juz w ogóle sie śmieje. Ale dzieki temu nie raz nie daliśmy sie nabrać na to ze duza paczka wychodzi taniej, bo nie zawsze no i takie pseudopromocje : /

Moona pociesze Cię, mój mąż opowiadał mi że jak byl to zapakował sobie właśnie boxy zwykłych pieluch, dopiero w drodze do kasy załapał, ze to nie majteczki, bo podobno z tymi zwykłymi tez jakaś wyspa byla i pomylił.
Na szczęście sie wrócił i wymienił, bo brał jeszcze dla swojej siostry jedno pudło, więc głupio tak komus zafundować co innego :wink:
Tak wiec nie martw sie, nie Ty jedna sie zagapiłaś. :slight_smile:

Agn_kaw to mnie pocieszyłaś, że nie ja jedna. Ja bym się wróciła wymienić ale nie było więcej 5 ale wzięliśmy 2 ostatnie boxy, były ale mniejsze rozmiary to nawet nie miałam na co wymienić. A po za tym to myślałam, że w promocji są tylko pieluchomajtki a nie pieluszki.
Dobrze, że Twój mąż się zorientował, że wziął zwykłe a nie pieluchomajtki i wymienił :slight_smile:

Tez juz kilka razy zlapalam sklep na pseudo promocji…agn nie jestes jedyna ja tez stoję i liczę ile kosztuje będę pampers:D albo szukam przy cenach czest patrzę ile cos kosztuje za litr za kg itp;) czasem bardziej opłaca się wziac np Male opakowanie czegos niz duże a wszyscy myśl ze większe taniej zawsze wychodzi a wcale tak nie jest:)

A jeszcze jak to nagłaśniają. Warto wszystko przeliczać nawet chusteczki nawilżane.
Ostatnio u nas była promocja masła i to taka promocja, że cena niższa i waga też - ale ludzie zwyczajnie nie zwracają na takie szczegóły uwagi.

w netto pampers wychodzi 57 groszy

Moona no właśnie bo w gazetce było info tylko o zielonych Pantsach i Białych pieluszkach a tu okazuje się że zwykłe zielone też były, no i dobrze chociaż skorzystaliście :slight_smile:
U nas o 9:00 podobno były już tylko 4 pudełka czwórek, więc też bez szału, ale dobrze że cokolwiek było :slight_smile:

cyrkonia haha ufff to dobrze :stuck_out_tongue: Właśnie ja też porównuję te ceny ilościowe malutkim drukiem.

Ginger dokładnie, wystarczy postawić na wyspie, oznaczyć znakiem promocji i ludzie idąc złapią, bo przecież promocja, to najtaniej, nie pójdą do półki z resztą produktów tego rodzaju i nie porównają, nie ukrywam że czasami sama tak robię, bo po prostu w biegu szkoda mi czasu by porównywać, skoro mam coś po drodze pod ręką. No i na takich konsumentach “żerują” :wink:

bobomio.pl
Jeśli planujesz zakupy w naszym sklepie w najbliższy weekend, nie zapomnij wpisać w komentarzu
PREZENT!
Wówczas do zakupów dołączymy chusteczki nawilżane Ebebe

Ale fajny sklep:) nie wiedziałam o takim:)

cyrkonia tak, to jest mój ulubiony internetowy sklep :))) towaru mają tyle że ho hoo :slight_smile: ceny w promocjach na prawdę świetne, do tego program lojalnościowy, dzięki któremu zbierasz punkty i wymieniasz np na dostawę gratis albo zniżki :slight_smile: Fajnie obserwować ich na Facebooku, bo często wrzucają newsy o promocjach albo dniach darmowej wysyłki :slight_smile:
Polecam bardzo, każde zamówienie od nich dochodzi mi bardzo szybko, kontakt z właścicielami portalu super, nigdy się nie zawiodłam.

Dziewczyny a nam się nie udało. Nie bylo już żadnych 4. :frowning: rozeszły się jak świeże bułeczki.

Ja zawsze też przeliczam cenę za sztukę. Zazwyczaj na cenówce jest np cena za kg sztukę ale nie zawsze. Więc też stoję z kalkulatorem w ręce.

Bobomio.pl fajny sklep czasem coś tam kupię, mieli tam fajną promocję na Black Friday. Najczęściej kupuję w Moncziczi i tam też jest fajny program lojalnościowy-rabat. I za każdy zakup przysyłają kupon rabatowy 10% na zakupy. I dwa rabaty łączą się ze sobą, można nawet uzyskać 20% rabatu na zakupy. Tu też kontakt z właścicielem super, przesyłka na drugi dzień, chyba, że zamówi się w piątek.
Kasiu oj szkoda, że Ci się nie udało dostać ani jednej paczuszki.

Ja tez patrze na ceny jednostkowe. Zawsze to można zaoszczędzić pare groszy. A juz o tym kiedyś pisalam ze taka cena jednostkowa musi pojawiac sie na cenowce, tak bylo jak pracowałam w drogerii, jak ich nie ma to sklep może dostac kare podczas inspekcji, wiem z autopsji:/ Przyznam ze nie zdarzylo mi sie zeby w markecie takiej ceny jednostkowej nie bylo na cenowce.

Ewelina a mi sie chyba zdarzylo ale niw pamiętam w jakim to bylo sklepie…

11-12.o2.
Darmowa dostawa w Reserved

Kasia oo a tak trzymałam kciuki, by udało Ci się dostać jak już dotrzesz :confused:
Moona dokładnie w black friday nazamawiałam jak szalona hehe ale do tej pory widzę, że nigdzie nie było niższych cen na tamte produkty :slight_smile:

Agn to prawda mieli bardzo dobre ceny, szkoda było nie skorzystać z promocji :wink:

w reserved do jutra darmowa dostawa, ciuszki ładne, jakosc dobra, sprawdziłam wielokrotnie

Ale poczekam na kolejną promocje i wtedy będę o 8 na otwarcie sklepu :slight_smile:

jestesmodna.pl
-20% na wszystkie nieprzecenione produkty

1. Aby skorzystać z -20% rabatu na cały asortyment wpisz w koszyku, w kroku 1 zamówienia KOD RABATOWY: LOVE
  2. Rabat -20% na wszystko obowiązuje w dniach 10.02.2017 g. 15:00 – 12.02.2017, g. 23:59
  3. Rabat -20% dotyczy wszystkich produktów w cenie regularnej z wyłączeniem marki La’Aurora.
  4. DOSTAWA GRATIS dotyczy wszystkich zamówień powyżej kwoty 150zł
  5. Wymiana GRATIS – towar odsyłasz na swój koszt, a my wymienimy go na dowolny produkt wybrany przez Ciebie.
  6. Promocja nie łączy się z innymi kuponami wartościowymi i zniżkami.

Jak któraś robi hybrydy to nie 14lutego w indygo jest darmowa dostawa jak zamówi sie lakier czerowny valentine:)