Kody zniżkowe, rabaty, promocje

Ma może któraś mamusia ochotę na zniżkę na pampersy 19 zł jest chyba do wykozystania na jakiejś stronie my używamy dady więc szkoda żeby sie zmarnowal.

Jeśli chcecie zaoszczędzić na ubraniach, konkretnie na marży jaką narzucają na ubrania sklepy to polecam zajrzeć sobie na tę stronę:
http://www.openwear.pl/

Jest to hurtownia internetowa, w której można kupić sobie ciiuszki detalicznie ( nie trzeba kupować w dużej ilości). ubrania bardzo dobrej jakości, firm jakie oferują równiez jest sporo. Jest o wiele taniej niż w sklepach.

Tina bardzo fajna ta stronka:)

Aktualnie sporo dobrych wyprzedaży ma apteka Cefarm:
https://www.cefarm24.pl/

Szczególnie na kosmetyki oraz zestawy prezentowe po świetach. Udało mi sie na przykład upolować zestaw kosmetyków naturalnych Sylveco, który w koszyku normalnie kosztował w sklepach w moim miescie 80 zł a w aptece 50 zł niecałe. Tak wiec opłacało sie kupić nawet zwracając uwagę na przesyłklę.

Zerknijcie sobie również do outletu. Tam również zdarzają się spore zniżki.

To z przywozeniem zakupów w Tesco super sprawa u nas w mieście jest Tesco ale co z tego jak nie dowożą towarów:( zapas miesięczny pampers na emag.pl kosztuje teraz 3-208 pampersow 119zl ja dostałam jeszcze rabat od pampersa na 4miesiac synka 19zl wiec wychodzą za 100zl :slight_smile: ale za 119 tez sie oplaca:)

Dokładnie jak ktoś mieszka w większym mieście to taki dowóz zakupów jest super, niestety u mnie jest małe Tesco i nie wożą zakupów, a nie raz chętnie bym coś zamówiła.

Trzeba się zarejestrować na stronie Pampers i tam dostaje się kod na 19 zł, ale można ten kod wykorzystać tylko w dwóch sklepach internetowych .

Moona właśnie miedzy innymi na emag.pl można go wykorzystać;) a właśnie jest tam promocja na pampersy;)

O no to świetna cena :slight_smile: My zwykle polowaliśmy na promocję w SuperPharm gdzie op kosztowało 39,99 i do każdej można było otrzymać za 1 gr chusteczki, choć nei używamy chusteczek do zmian pieluchy to zawsze braliśmy je bo mamy kartę.
Obecnie przerzuciliśmy się jednak na pieluchomajtki zielonego Pampera jako że jesteśmy już na 4 :wink: po 1 z powodu zmian jakie pampers poczynił w Premium Care( używaliśmy ich od urodzenia i najbardziej je lubiłam) i wg mnie są gorsze niż były, no i ze względów łatwiejszego wciągnięcia na pupkę przy mobilnym dziecku :wink:

Jakby ktoś również chciał spróbować to chyba nadal są w promocji Rossmannie z kartą rossnę i cena 4 to 39,99, więc cena za sztukę wychodzi tyle, co zwykłej pieluszki Pampers na promocji :slight_smile:

H&M
Kod 0028
-15% + darmowa dostawa
:))))

Dzięki za kod do H&M :slight_smile:
Zamówienie złożone.

Dzięki dziewczyny za kody :smiley:

Zamówienie w H&M złożone, znalazłam fajne śpioszki :slight_smile: Dzięki :slight_smile:

Świetnie, że piszecie o tych pampersach, bo mój syn ma na większość pieluch uczulenie. I poluje na pampersy zawsze. Do tej pory korzystałam z promobaby.

Na feedo.pl widziałam ze tez jest fajna promocja na pampersy aktive baby 4+ jakby ktos potrzebowal;)

Dziewczyny Next ma wyprzedaze na stronie :))

Dziewczyny promocja na mega boxy Pampersów białych i pants w Carrfour 69,00 zl za pudło od piątku. 10.02.
Niestety nie mogę dodac zdjęcia ale np Pantsy 4 wychodzą ok 67gr/szt (super cena)

Dzięki Agn_kaw za info, akurat nam się kończą pieluchomajtki. Cena super.

Moona my też będziemy polować, wyślę męża niech przed pracą zgarnie o ile w ogóle faktycznie będą, bo w tym Carrefourze u nas to różnie bywa :confused: a cena to nawet 66gr za czwórkę :smiley: więc jest o co walczyć :stuck_out_tongue: i mimo, że jeszcze mamy spory zapas, to jako że tak tanio jeszcze nigdy nie było, bierzemy na zaś :wink:

Ja do Carrefura mam 20 km, sama nie pojadę, muszę czekać aż mąż wróci z pracy i pojedziemy, może będzie czekała na nas jeszcze jakaś paczuszka. Ostatnio też była promocja to udało nam się kupić. Ale ile kosztowały dokładnie to nie wie ale chyba ta sama cena albo 79 zł.

O kurcze cena świetna. Będę musiała pogonić męża po jego pracy. :slight_smile: Kończy o 14 ale może uda się i kupi. Cena super więc na prawdę warto pojechać.
Jeśli chodzi o promocje w sieciach to pracowałam jako przedstawiciel i powiem Wam, że sklepy a w szczególności Carrefour ma dziwną politykę jeśli chodzi o zamówienia. Przynajmniej tak było przed ciążą. Oni dostają listę produktów na 5 tygodni przed rozpoczęciem promocji i mają zrobić sobie rezerwacje z tym, że robią rezerwacje towaru nie wiedząc jaka będzie cena promocyjna. Czyli zakładają, że w miesiącu sprzedają 100 paczek pampersów Prenium Care będą w promocji więc zamówią 120. Dopiero później dostają rozpiskę z miejscami paletowymi co ma być wystawione na tym placu centralnym, podana jest wtedy już zazwyczaj cena i ewentualnie mogą domówić towar ale…nie wiadomo też kiedy ten towar do nich dojedzie. Czy na pierwszy dzień promocji, na ostatni czy w ogóle po.