Kody zniżkowe, rabaty, promocje

W pepco sa super ubranka szkoda tylko ze na troche starsze dzieci

U nas właśnie większość ubranek z wyprzedaży jest rozmiarem 56 :frowning: mało było większych rozmiarów

Zamarancza widzę ,że pepcowe zakupy udane :slight_smile: Ładniusie ciuszki :slight_smile:

A ja dzis zaszlam do pepco przy okazji zakupow i nic ciekawego na corke nie znalazłam. Ona nosi rozmiary 92-98 i sredni wybór u nas. Z tym ze mamy Pepco z wiekszym asortymentem ale na drugim koncu miasta, gdzie rzadko jezdze. Tam pewnie bylby większy wybor. Jedyne co widzialam to super przebrania na karnawał dla starszych dzieciaczkow. Stroj strażaka dla starszego chlopca, rewelacja!:smiley:

Ja dziewczyny z tymi wyprzedażami poczekam, mały ma ubranka więc nie mam ciśnienia ale jak będzie -70 czy 80% to może jeszcze coś wybiorę z większych rozmiarów na przyszły rok. Tak samo zrobiłam jak byłam w ciąży, kupiłam ubranka za parę groszy i teraz jak znalazł.

Też kożystam z wyprzedaży chociaż jeszcze nie urodziła. Lepszej okazji nie będzie na skompletowanie wyprawki :wink:

o tak. Udane w 100% i dzisiaj idę znowu, bo kolejne ciuszki przecenili.
Kompletujcie, teraz takie zniżki, że bardzo się opłaca. Ja kupuję zazwyczaj uniwersalne bodziaki, i odkładam w razie jak bym kiedyś miała drugie dzieciątko, a może córka :smiley:

Dziś kupiłam kolejne przecenione bodziaki i są piękne :smiley: jak to nie wiele trzeba żeby być zadowolonym :wink:

w Zarze mają ładne ciuszki i sa przeceny teraz, a także w C&A, gdzie jakosc ciuszków jest swietna

Teraz te przeceny to normalnie wszędzie :smiley:

Dokładnie zezowata teraz to przeceny wszędzie są i można zawsze znaleźć coś ładnego dla naszych maluszków .

Mi mąż zabronił chodzić po sklepach z ciuszkami, bo zbankrutuje ;D

poza tym że wyprzedaże w galeriach - można jeszcze kuponami dorzucić http://promocodius.com/pl/shops/kod-rabatowy-5-10-15. na początek roku zazwyczaj uruchamiają nowe promocje. warto to monitorować, czasem da się znaleźć nie najgorsze oferty

Dziękuję Magdalena za kody :slight_smile:

Dziewczyny a ja w to weszłam i żadnych kodów 5-10-15 nie ma.

Ja tez nic nie mam :frowning:

U mnie też kodów 5-10-15 też nie ma .

Mega wyprzedaże w Smyku :slight_smile: popatrzcie. Od ubrań po zabawki :slight_smile:

Dziewczyny w biedronce są pieluchy Dada 18,99 za paczkę ale przy zakupie 2 paczek. Jeżeli któraś z Was używa to się naprawdę opłaca.

Wyprzedaże również na stronie empiku