Kody zniżkowe, rabaty, promocje

5.10.15
-50% kolekcja jesien- zima
Do -35% na zabawki

W Rossmannie znowu promo na Pampers z karta Rosne.

A do kiedy pormocja w 5.10.15 ? chetnie bym cos wybrala :slight_smile:

Do dzis do północy z tego co pamietam;)

Bardzo fajne promocje na ubrania są obecnie w sklepie Megakoszulki, tak wiec proponuję Wam zajrzeć jeśli chcecie kupić coś na przykłąd na prezent Albo dla siebie czy dla dzieci:
http://www.megakoszulki.pl/koszulki-modne-i-na-czasie-c510.html

W sklepie jest sporo modnych koszulek. Poza tym widze,że jest opcja zamówienia dwóch losowych koszulek za 25 zł.

Dziś i jutro jest w Biedronce promocja na zabawki - 30% od ceny regularnej.

Byłam dziś wieczorem w Pepco po pojemniki i mają wyprzedaż ubranek świątecznych, zniżka prawie 50%. Oczywiście kupiłam za 7,99 zł body Disney z Kubusiem Puchatkiem w czapce Mikołaja i skarpetki z reniferami 2,99zł i bałwankami 1,50 zł.
Natka zobacz, może coś wybierzesz dla swojego maluszka.

A mnie denerwuje to ze w pepeco nie ma malych rozmiarow na noworodki

Byłam dzisiaj w Pepco i też kupiłam te body Małemu. Dzięki Ginger za informację. :slight_smile:

Ja w pepco uwielbiam kupować. Tam mają cudne rzeczy, ale u mnie w mieście jest mały sklep i wszystkiego jak na lekarstwo, a moim hitem są śliniaki z gryzakami są mega fajne!

Od dzisiaj do 31.12 dodatkowy rabat w smyku do wyprzedaży do -50% z kodem smyk10

Zamarancza dzieki na informacje super sprawa zaraz pobuszuje w intrnecie :smiley:

Ja też :smiley:

zakładajcie konto lojalnościowe w smyku. Zawsze to dodatkowe bony można zarobić. Ja kupuje tam m.in. pampersiaki i ciuszki więc nie jest tak ciężko nabijać rabaty ;]

w sklepach internetowych c&a i h&m też są mega wyprzedaże. Body za 10 zł, a nawet znalazłam kurteczke za uwaga 19,90…

O kurcze to nie wiedzialam o tym koncie. Juz to robie i znow buszuje hehe

Ja też nie, ale gdzieś natrafiłam na informacje, że można dostać bony, a za rejestrację dostaje się 10% rabatu ;]

Tesco . Giga paka pampersow zielonych za 70.99 zl

Pepco, body od 6 zł. Tyle ciuszków za 49,90 ;]
4 body, spodnie i gruba bluza :slight_smile:

1

Zamarancza super zakupy i to za taką kwotę! Chyba tez wybiore sie na zakupy.

teraz wszędzie wyprzedaże :slight_smile: